Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lotus bu ilk sayfadaki linkler ücretli galiba.Ben cardio callan indirecektim baska yerde yokmudur acaba yada youtubeda part part :S
Bu simit bölgesi denen yer benimde en nefret ettiğim en inatçı bölge.Bugün 15. ve 16. saatim.
Bu arada kendimi tutamadım ve ölçülerime baktım. :)
Göğüs altı çizgisinden 1
Belden 2
Kalçadan1
Kalça altından 2
Sağ bacağım en kalın bölümünden 1... Soldan da 2 cm gitmiş... (ayrıntılı ölçerim ben... )
Göbeğimde bi değişiklik yok. Ha bir de en rahatsız olduğum bölgede hiç değişiklik yok simit bölgesi... :/
(Bu arada ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama Tibet yogası da yapıyorum. Günde 2 lt su ve akşam 5-6 sonrası yemek yemiyorum.)
Ben internette araştırırken "10 years younger in 10 hours" olanı buldum, onunla başlıyorum. :) Akşama da Jillian 30 Days Shred yaparım.
Bakalım sonuçlar ne olacak.
lotus bu ilk sayfadaki linkler ücretli galiba.Ben cardio callan indirecektim baska yerde yokmudur acaba yada youtubeda part part :S
Youtube'da yok canım ya, bulamadım ben. :/
daha ilk gündesin zamanla daha dik durursun zaten nekadar dik olduğun değil diğer kısımları doğru şekilde tutman, kalçayı sıkıp, pelvisi kaldırman önemli, tek sıkıntın fazla eğilmek olsun:))
mucize değil o cmler, kilo da verirsen daha hızlı alırsın aynı sonucu
merhaba ben de eski call cilerdenim.siz hala devam ediyorsunuz ne güzel.artık fazlalık hiç bir yer kalmamıştır sanırım.gerçekten çok etkili bir spor .hatta koyduğum resimlerden de farkediliyordu.sonra bıraktım.şimdi başlasam diyorum acaba ilk yaptığımızdan mı başlasam yoksa super den mi başlasam karar veremedim.nedense "10 years younger in 10 hours" la bir gönül bağım var.hep onu yapasım geliyor.sizi de bir kaç gündür okuyorum.sanırım yuvaya dönmenin vakti geldi.herkese kolay gelsin.bu da ben .kendimi hatırlatmak için koydum
Eki Görüntüle 683836 Eki Görüntüle 683837 Eki Görüntüle 683838
Seni de azminden dolayı tebrik ederim nurtencim. Ben bayadır vakit problemi yaşadığım için koruma yapıyorum ama yarın başlıyorum Allah'ın izniyle
tebrik ederim canım, 4 cm bir beden ettiğine göre 1 haftada yarım beden incelmişsin:))
göbek niye incelmemişki en son orası incelir ama ilk başlarken en azından şişkinlik giderdi buda cmlere yansırdı. çekmiyosan birde göbeği çekerek dene ama ööle içine değilde, daha önce anlattığım gibi, pelvisi tutup vajina içinden yukarı doğru uzayarak..
simit neresi tam olarak:)) kalça kemikleri hizasında sağ ve soldaki kısımlar değil mi? orası için 3-5 mesaj önce anlatmıştım kalça hareketi sırasında biraz daha dik durarak tam orayı hissedecek/yakacak şekilde pozisyonu ayarlıyordum onun çok faydasını görmüşdüm, şimdi 5 kilo aldığım halde hala orası eskisi gibi orantısız görünmüyor.
Bu simit bölgesi denen yer benimde en nefret ettiğim en inatçı bölge.
Callanla halledemezsem başka bir şeyle halledemem heralde diye düşünüyorum.
Birde 2 eline ağırlık alıp sağa ve sola eğilme hareketinden bahsediyorlar bu bölge hakkında. Aklında bulunsun.
Ancak sayıyı fazla tutmalısın. Atıyorum sabah 500 akşam 500 gibi.
sıradan indirmeye tıklıyorum ve mobil ödeme falan ckıyor öyle saniye sayma şeyi falan cıkmadı karsıma :/
Bu arada bi sorum olacak. Bazı hareketleri 100' den fazla yapıyorum. Son hareket mesela 170- bazen 200 yapıyorum. Yada şu yatıp tek bacağı yana aldığımız 50 tekrarlık hareket 100 kere yaptığımda yanların çalıştığını hissedebiliyorum.
Sanırım bu süpere hazır olduğum anlamına geliyor. Fakat süper yapmayı düşünmüyorum 48 saat klasik ile devam etmek istiyorum. Fazladan yapmanın bi zararı olur mu ki? Callanetics daha önce çalıştırılmamış kaslara yönelik olduğundan sorayım dedim. Birde günde 2 callan yapınca kafama takıldı bu soru... Bununla ilgili bi şeyler okudunuz mu acaba?
slm kızlar bunu nerden indircem yardımcı olurmusunuz, bu hareketler kaç gün sürüyor?
yani 1 ayda faydası olur mu??
Ben de başka bir şey sorayım sana, 2 callan'ı kaç gündür yapıyorsun ve nasıl bir değişim var şu ana kadar? Etkisini daha çabuk gösterir muhtemelen tabi ama ben de çok sabırsız olduğum için soruyorum. Ben de sabah Call akşam Jillian 30DS yapıyorum. Yine de vaktim oluyor acaba Call'ı 2ye mi çıkarsam. Ne önerirsin? :26:
Bugün 15. ve 16. saatim.
Bu arada kendimi tutamadım ve ölçülerime baktım. :)
Göğüs altı çizgisinden 1
Belden 2
Kalçadan1
Kalça altından 2
Sağ bacağım en kalın bölümünden 1... Soldan da 2 cm gitmiş... (ayrıntılı ölçerim ben... )
Göbeğimde bi değişiklik yok. Ha bir de en rahatsız olduğum bölgede hiç değişiklik yok simit bölgesi... :/
(Bu arada ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama Tibet yogası da yapıyorum. Günde 2 lt su ve akşam 5-6 sonrası yemek yemiyorum.)
Değişimi yazmıştım alıntı ile ekliyorum.
Dün 17 ve 18. callanı yaptım. Bu hesaba göre araları saymadan 9 gün oluyor. :))
Ben de bi zamanlar Jillian + callan yapmıştım. Pek uzun sürmemişti. Yani bana göre bi program değildi ağır gelmişti. Ben callanı defalarca yapıp yapıp bıraktım. İlk zamanlarımda olsaydı 2 callan yapamazdım açıkçası... Sanırım vücudum alıştı. Bu yüzden 2 callanın bile yetersiz geldiğini düşünebiliyorum.
Yapabilirsen yap ama vücudunu 2 callan üstüne bi de jillian a alıştırma derim. Bi zaman sonra istediğin kadar yeni program ekle sana da yetersiz gelebilir.
Şöyle bi öneri vardı. Spor çeşidinizi bi zamandan sonra değiştirin denir. Bence 1 ay yada istediğin kadar jilian ile devam et. Sonrasında istersen bırak ya da üstüne 1 callan daha ekle... Daha etkili olacağını düşünüyorum.
Tabi diğer arkadaşlar ne der bilemem onlarında yorumunu merak ediyorum açıkçası... :)
Kolay gelsin...
İlk sayfada linkler verilmiş canım. Düzenli yaparsan 10 gün sonrasında bile değişimi farkedebilirsin, öyle söyleniyor. :) Beginners için yazan videoyu 10 gün yaptıktan sonra "10 years younger in 10 ten hours" (yanılmıyorsam buydu) isimli videoyu yapıyorsun, bu da 21 gün yapılacak ama bu programı 6 gün yapıp bir gün ara veriyorsun. Sonra kendini hazır hissettiğinde Super Callanetics'e geçebilirsin, zorlanırsan bi öncekinden devam edersin. Umarım yanlış bilgi vermemişimdir. :)
Bayanruj direk "10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR" da yapabilirsin...