Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Gerçekten çok güzel bi sonuç almışsınız, neredeyse bir aydır -ara verdiğim de oldu- uğraşıyorum çeşitli egzersizlerle ama bacaklarım 1 cm bile incelmedi daha. :)

Umarım bu sefer sonuç alırsın... :) Bu egzersizde de "bana göre" başlamak değil devam ettirmek zor. Devam etseydim daha öncede bu sonuçları alırdım diye düşünüyorum. İşte dediğim gibi sonuçlarım geç olunca sürekli bıraktım. 2 callan idare edebildi beni...

ben de sonuç alamadıkça vazgeçiyorum ama bu kez baya hevesliyim, özellikle yazdıklarınızı da okuduktan sonra. :)) Jillian 1 hafta olucak işte call'ında 2.sini yapıcam şimdi. :)

en son 2 sene önce call yapmıştım.en son resim 13 call sonrası.demek istediğim ölçülere takılmayın gün gün inceldiğinizi göreceksiniz.

canım tebrik ederim seni çok güzel sonuç almışsın...sayfaya bekleriz her ne kadar ben başlayıp başlayıp bıraksam da:)) okumadan geçemiyorum bu sayfayı

................

Son düzenleme:

sanırım yoktur zararı canım çünkü bende bazen hızımı alamayıp senin dediğin hareketlerin sayısını fazla yapıyordum:)) yalnız ben günde 1 defa yapıyordum callanı.

sanırım yoktur zararı canım çünkü bende bazen hızımı alamayıp senin dediğin hareketlerin sayısını fazla yapıyordum:)) yalnız ben günde 1 defa yapıyordum callanı.

Şimdilik yaptığım ilk callanda sayıyı arttırayım o zaman...

Merhaba kızlar bende başladım dün 1. günümdü. Bugün 2.yi yapacağım azimliyim diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum :)

tatlım ölçülerini yazmışsın ya sen bu sonuçları 2 şer defa yapmaya başladığında mı almıştın?

Evet. 15. ve 16. saatime başlamadan önce almıştım.

Bi daha ki ölçümü de 24. saatten sonra alıcam. Bakalım neler olmuş. :)
Bu arada yarın 19 ve 20. saat...

Evet. 15. ve 16. saatime başlamadan önce almıştım.

Bi daha ki ölçümü de 24. saatten sonra alıcam. Bakalım neler olmuş. :)
Bu arada yarın 19 ve 20. saat...

çok güzel canım tebrik ederim bende 16. saatimde senin gibi etkiler olmuştu.callanı günde 2 şer defada yaptığından 8.günde benim 16 gün boyunca yaptığım sonuçlara ulaştın.ben senin gibi tez canılıyım hemen sonuçlarını göreyim istiyorum:))
boyun ve kilon kaç canım tabi cevaplamak zorunda değilsin.

aaah ah! Boyum 1.58 kilom en son 67 idi. :/
67 kiloyum dediğimde pek inanmıyorlar. Göstermiyorum aslında ama işte göğüslerim büyük ve simit bölgem kilo alınca çıkıverdi. :/

aaah ah! Boyum 1.58 kilom en son 67 idi. :/
67 kiloyum dediğimde pek inanmıyorlar. Göstermiyorum aslında ama işte göğüslerim büyük ve simit bölgem kilo alınca çıkıverdi. :/

olsun canım istersen verebilirsin o kiloları zaten callan yaptığın sürece vücudun sıkılaşacağı için daha da fit gözükürsün.yaşın küçük sanırım.bu senin için bi artı vücudun zayıflamak istediğinde çabuk cevap verir.ben 30 u devireli 1 sene geçti( 31 yaşındayım 32 yede bir şey kalmadı şurada( anammm ne kadar yaşım ilerlemiş şimdi yazınca farkettim) aması var canım beni o yaşta zannetmiyorlar:))ah bi de şu callanı düzenli yapsam...

Ne kadar küçüğüm bilemiyorum yaşım 22... :)) Hatırladığım kadarıyla uzun süre yapmıştın ve sonuçlarında gayet güzeldi. Neden bıraktın? :26:

Ne kadar küçüğüm bilemiyorum yaşım 22... :)) Hatırladığım kadarıyla uzun süre yapmıştın ve sonuçlarında gayet güzeldi. Neden bıraktın? :26:

ilk 16 günü sanırım ara vermeden yapmıştım ama sonra 1 gğn yapıp 1 gün yapmadım sayılır ve toplamda 30 günü bulmuştu.belden ve basenden 2 cm gitmişti ama göğüslerim 2 cm büyümüştü.sonrasında da 7 gün yaptım bıraktım,başladım başladım bıraktım:)) benden tam 9 yaş küçüksün canım.

2 cm gayet iyi... Yalnız göğüsten aldığın 2 cm korkuttu beni... :/ Ben callana ilk göğüslerim küçülür diye başlamıştım.
Hatta callanı bi topicte görmüştüm. Bi üye callanetics ile arkadaşının göğüslerinden 8 cm gittiğini yazmıştı. Zaten o cümleyi okur okumaz hemen araştırmaya girişmiştim. Ondan sonraki günde başlamıştım zaten... Hatta 2011 yılıydı.

benim göğüslerim oldum olası hep küçüktü,ölçülerde 2-3 cm büyümesi her yerden giderken oradan almam şaşırtmıştı.ama şöyle düşünüyorum callan yaparak duruşumuzda da değişiklik olduğu için (daha dik oluyoruz ya) böyle bir artış oldu diye düşünüyorum canım.bendeki artış moralini bozmasın canım,kişiden kişiye değişir.artık bende callan başlasam fena olmaz)çünkü etkisini kısa sürede hissedebiliyorsun...

boşver büyük olsun canım büyük iyidir:))) benimkilerde d cup ama hiç şikayetçi değilim.

evet jillian çok zorluyor ama o zorlamaya karşılık ciddi bi değişim olmuyor gibi..

Son düzenleme:
ben yazın yaptım callanla beraber jillian..Jillian tam ideal kilosunda olup kaslanmak isteyenlerin işi..Hatta ilk yapmaya baslıyorsunuz tartıda yüksek çıkıyorr falan sinir bozucu ve bana hiç etki etmedi.. bıraktım 10 saat yapip devamını getirmedim bana uygun olmadığı için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…