Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cardiyo için High-intensity interval training (HIIT) denedin mi hiç? max efor sarfederek yapılan hareketlerden oluşuyor ama 10-12dk sürüyor hepsi, sonrasında da saatlerce vücut ısısı düşmüyor metabolizma hızla çalışmaya devam ediyor, gün boyu garip bir zindelik veriyor, burası yeri değil konu dışına çıkmayayım ama nette araştırırsan sadece günde 10-20dk ile çok iyi sonuçlar elde edenler var.
Geçen yıl bende yapıyordum ama 2-3dk sonra astım-nefes darlığım nüksediyordu ben de bıraktım, sonradan öğrendim kansızlıktan dolayı oluyormuş şikayetlerim, tedavim bitsin yeniden başlıycam...
Arkadaşlar bilgisayarınızda ad aware gibi reklam sayfalarını önleyen programlar yada antivirüs programı varsa lütfen pasif hale getirin o programları ve öyle deneyin.çünkü depositfiles sitesinden indirme yapılırken bir reklam sayfası çıkıyor.bu çıkan sayfanın da sizin güvenlik programlarına takıldığını düşünüyorum.
Bir de bu şekilde deneyin...
9 da tamamdır. Yalnız 10' u yapamadım. :/
merhaba ,o kadar çok yorum okudum ki kafam allak bullak oldu ,lütfen mailime göndermeniz mümkün mü videoları ilk defa bşlıyacak eşim,şimdiden teşekkürler(mail: tugbaprcmli@hotmail.com)
İlk sayfada egzersizin nasıl yapılacağı ve videolara ait linkler yer alıyor.incelemenizi öneririm.bu egzersiz proğramı nasıl yapılıyor açıklayabilir misiniz..
10 dun bıttı. bugun yapamadım gezdımyürüyüş yerine gecer dimi kızlar
superı sadece ızledim dun ama nasıl hareketler onlar ya nasıl bı esneklık :44::44: bakalım ben nasıl yapıcam yarın artık görücez
Tecrübelerini aktardığın için teşekkür ederîmbugun ıtıbarıyle supere basladım .ilk izlenımlerı yazayım dedım. karın egzersızlerının yaparken yanma fecı oldu cok hosuma gıttı ve ıse yarayacaak bunu anladım. arkaya yavas yavas ınıp ellerı salladıgı hareketı ılk aradan sonra yapamadımdınlenıp bıraz daha cırpındım
karın gucuyle yerden kalmanın ımkansız oldugunu anladım bnm ıcın
kalca hareketlerı bıtmeyecek gıbı geldı ama hepsını yaptım yasasın
tabı bıde esneme var. heraketlerı yapanlara ımrendım ,bnde oyle olcam azmettım
tabı kı oyle yapamadım ama zamanla,ıkı uc yıl devam edersem oılur
genel olarak ıyı ama karın harıc cok cok zorlamıyor bıde esnedıgını hıssetmek cok guzel vesıle olanlara tesekkurler
![]()
Seni de azminden dolayı tebrik ederim nurtencim. Ben bayadır vakit problemi yaşadığım için koruma yapıyorum ama yarın başlıyorum Allah'ın izniyleBugün 15. ve 16. saatim.
Bu arada kendimi tutamadım ve ölçülerime baktım. :)
Göğüs altı çizgisinden 1
Belden 2
Kalçadan1
Kalça altından 2
Sağ bacağım en kalın bölümünden 1... Soldan da 2 cm gitmiş... (ayrıntılı ölçerim ben...)
Göbeğimde bi değişiklik yok. Ha bir de en rahatsız olduğum bölgede hiç değişiklik yok simit bölgesi... :/
(Bu arada ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama Tibet yogası da yapıyorum. Günde 2 lt su ve akşam 5-6 sonrası yemek yemiyorum.)
Bugün 15. ve 16. saatim.
Bu arada kendimi tutamadım ve ölçülerime baktım. :)
Göğüs altı çizgisinden 1
Belden 2
Kalçadan1
Kalça altından 2
Sağ bacağım en kalın bölümünden 1... Soldan da 2 cm gitmiş... (ayrıntılı ölçerim ben...)
Göbeğimde bi değişiklik yok. Ha bir de en rahatsız olduğum bölgede hiç değişiklik yok simit bölgesi... :/
(Bu arada ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama Tibet yogası da yapıyorum. Günde 2 lt su ve akşam 5-6 sonrası yemek yemiyorum.)
1/21 √
Yalnız şu bir bacak önde otururken diğer bacağı arkaya doğru ittiğimiz harekette ben baya yana doğru uzanmak zorunda kalıyorum. Öbür türlü ayağım yerden kalkmıyor. Esnedikçe düzelir sanırım. Aradaki bekleme sürelerini de çıkarırsak egzersizler o kadar uzun sürmüyormuş. Sevdim ben bu işi. İnşallah devamını getiririm.
Bir arkadaş 17 saat klasik, 22 saat de süperin ardından basenlerden 5, bacaklardan 2.5 cm inceldiğini söylemiş yine bu forumda. Daha ne isterim. :))
daha ilk gündesin zamanla daha dik durursun zaten nekadar dik olduğun değil diğer kısımları doğru şekilde tutman, kalçayı sıkıp, pelvisi kaldırman önemli, tek sıkıntın fazla eğilmek olsun:))
mucize değil o cmler, kilo da verirsen daha hızlı alırsın aynı sonucu![]()