• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Callan yanında cardio yapıyordum. Bu 30-45 dklık hatta 1 saatlik bile olabiliyordu. Callan+Cardio yaparken bitkin hissediyorum. Callanetics de tek başına bana hep yetersiz gelmiştir. Günde 2 callan bana iyi gelecek gibi... Bu şekilde de denemek istedim.

Yanlış hatırlamıyorsam bi ara forumdan biri de günde 2 saat yapıyordu. Sahi ne oldu ona? :1:

yabancı forumlarda yapanlar vardı bunu 2 katı etki demişlerdi.. ben çok denedimde yapamadım:(
cardio call videosunu denedin mi hiç? yarım saat bale benzeri aşırı yormayan ama etkili hareketler yaptırıyor sonrada evolotiondaki hareketlerin bir kısmını yaptırıyor. 2 calldan birini cardio call ile değiştirebilirsin.
evo sevmeyenlerdensen sadece ilk yarım saatlik cardioyu yapıp sonra klasik program ile devam edersin, bu cardio üstüne 1 saat klasik fazla gelirse, ısınma + sorununa göre kalça yada karın bacak hareketi + esnemeleri yaparak kısaltırsın.

yabancı forumlarda yapanlar vardı bunu 2 katı etki demişlerdi.. ben çok denedimde yapamadım:(
cardio call videosunu denedin mi hiç? yarım saat bale benzeri aşırı yormayan ama etkili hareketler yaptırıyor sonrada evolotiondaki hareketlerin bir kısmını yaptırıyor. 2 calldan birini cardio call ile değiştirebilirsin.
evo sevmeyenlerdensen sadece ilk yarım saatlik cardioyu yapıp sonra klasik program ile devam edersin, bu cardio üstüne 1 saat klasik fazla gelirse, ısınma + sorununa göre kalça yada karın bacak hareketi + esnemeleri yaparak kısaltırsın.

İki saati ara vermeden mi yapıyordun acaba? Cardioya hiç bakmadım. :26: Bu arada 48 saat sonrasında direk evolotion a geçmeyi düşünüyorum.

2 saat dediğime bakmayın benim 2 callan egzersizim toplamda 1 saatte bitiyor. Çoğu kişide de bu şekildedir diye düşünüyorum.

İki saati ara vermeden mi yapıyordun acaba? Cardioya hiç bakmadım. :26: Bu arada 48 saat sonrasında direk evolotion a geçmeyi düşünüyorum.

yok sabah akşam hedefliyordum ama tembellikten 2. hep kaynıyordu... 1 saat derken, 1 seansı kastediyorum. ben pek 30dk da bitiremiyorum, zaten az ve düzensiz yapıyorum bari yapmışken hakkını vererek yapayım diye, hissede hissede tüm gücümle sonuna kadar sıkarak falan yapıyorum 45-50dk sürüyor...

evolotion seviye olarak başlangıç-orta-ileri hepsini kapsıyor aslında 3 hoca 3 ayrı seviyede hareketleri gösteriyor, o nedenle başlamak için beklemeye gerek yok. tek sorun türkçe olmaması, ingilizce anlıyorsan, klasik yaparken pelvis ile ilgili konuları çözdüysen sorun olmaz diye düşünüyorum.

Yeni nickler görüyorum. :) Eskiler nerede? :26:

Bu arada bugün 5. ve 6. saati yapacağım.

Ben buradayım :3: Yapmaya devam ediyorum.
Canım bu arada günde 2 saat callanetics gereksiz bence :26: Ben olsam cardio ile yapmaya devam ederdim. Hem bir yandan hızlı bir şeyler de yapmış olursun hem de callaneticsten çabuk sıkılmazsın. Tabi sen kendini daha iyi bilirsin ben sıkılırdım herhalde :) Bu şekilde devamını getirebilirsen vallahi bravo :31:

Yeni nickler görüyorum. :) Eskiler nerede? :26:

Bu arada bugün 5. ve 6. saati yapacağım.

eskilerden ben sayfayı çok güzel takip ediyorum ama başlayıp başlayıp bırakıyorum yine:17: 5 tibet mucizesi var ona başladım..onu da hırs yaptım sanırım eşimde başladığı için:37:

Selam, ben de callanetics i yapıp bırakanlardanım.Mecburiyetten bıraktım.Tekrar baslamak icin sabırsızlanıyorum.Daha once 28 gun kesintisiz yapıp gercekten gozle gorunur derecede etkilerini gormustum.Malum yaz geliyor.Tekrar baslayacagım.Yeniden baslamak isteyen varsa, motivasyon acısından birlikte yapabiliriz.Ben 10 saatte 10 yas genclesle baslamıstım.Uzun bir surede onunla gidecegim.
Hareketler tam oturduktan sonra supere baslamak istiyorum.Bugun baslamak isteyen olursa cevap yazsın, baslayalım...Gorusuruz.

adres doğru ama hiç mesaj gelmemiş sanada zahmet verdim canım kusura bakma
canım tekrar bi bak mailine bu sefer direk yükleme linki attım videoyu yüklemedim bu kez çünkü videoyu yüklemem 2 saatte bitiyor. umarım bu işe yarar..

eskilerden ben sayfayı çok güzel takip ediyorum ama başlayıp başlayıp bırakıyorum yine:17: 5 tibet mucizesi var ona başladım..onu da hırs yaptım sanırım eşimde başladığı için:37:
türk milleti olarak spora değer verilmediği ve bu bize öğretilmediği için zor geliyo spor yapmak.aynı şey bana da oluyo. ama tamamen bırakmıyorum koruma yapıyorum 20dk kadar sürüyo.ama en azından içim rahat oluyo. bende pzt tekrar 10 saate 10 yaş gençleşe başlıycam 10 gün yapıp süpere geçicem yaz boyu da süper yapmayı ümit ediyorum ;)

Ben buradayım :3: Yapmaya devam ediyorum.
Canım bu arada günde 2 saat callanetics gereksiz bence :26: Ben olsam cardio ile yapmaya devam ederdim. Hem bir yandan hızlı bir şeyler de yapmış olursun hem de callaneticsten çabuk sıkılmazsın. Tabi sen kendini daha iyi bilirsin ben sıkılırdım herhalde :) Bu şekilde devamını getirebilirsen vallahi bravo :31:

Azimli kız. Hayranlıkla takipteyiz seni... :))

Cardio dediğim gibi beni yoruyor. :/ Callanetics yapmak işkence gibi geliyor sonrasında... İki callan da iyiyim şuan... Yani şimdilik... :1::1::1:

Bu arada dün 3. günümde 6 saati tamamladım. Bugün ara vermeli miyim yoksa hızı kesmeden devam mı etmeliyim bilemedim ama ara veririm büyük ihtimalle...

Yalnız bu şekilde de günler fena karışacak gibi... Buraya hepsini yazmam gerek... :)

Eski beğenilerime bakarken bunu buldum. Diğer topikten...

Değişim var ama biraz ışıkla da alakalı gibi...

selam kızlar bu benim fotom bir aylık süreçte 12 gün call yaptım bir kaçgün plates yaptım 10 güne yakın jillian michaels 30 sd yaptım. bu da ayın 20 sindeçeilen son fotom ama hangisi en çabuk etkiyi gösterdi diye sorarsanız şiddetle callanetics öneririm yediklerinize dikkat ederseniz 1 haftada 1 kilo verebilirsiniz. Daha benim 4 5kilo fazlam var boyuma göre onuda call ile vermeyi düşünüyorum. kilo şu anda 51 başadığımda 53 dü ama jiilian ile fazla kilo veremedim call ile haftasında 1 kilo verdim

Eki Görüntüle 428493 Eki Görüntüle 428494 Eki Görüntüle 428495

Selam, ben de callanetics i yapıp bırakanlardanım.Mecburiyetten bıraktım.Tekrar baslamak icin sabırsızlanıyorum.Daha once 28 gun kesintisiz yapıp gercekten gozle gorunur derecede etkilerini gormustum.Malum yaz geliyor.Tekrar baslayacagım.Yeniden baslamak isteyen varsa, motivasyon acısından birlikte yapabiliriz.Ben 10 saatte 10 yas genclesle baslamıstım.Uzun bir surede onunla gidecegim.
Hareketler tam oturduktan sonra supere baslamak istiyorum.Bugun baslamak isteyen olursa cevap yazsın, baslayalım...Gorusuruz.

ben bugün başladım canım. call 1/ tekrar bi yerimi kırana kadar:)))
yaz bittiğinde kırık bacak ve başka sağlık sorunları sebebiyle bırakmıştım sonra tembellikten 2-3 gün yapıp bırakıyordum en son 2ay önce 3 gün yapıp bırakmışım, pantolonlarım olmuyor, bacaklarım selülitlenmiş, kilo almışım. yeme düzenimi değiştirmediğimi sanıyordum ama günlük yediklerimi yazınca 1 lokma ondan 2 lokma bundan derken çook abarttığımı farkettim buna hareketsizlikde eklenince olan olmuş.
dün 2. çocuğu düşündüğümü bilen arkadaşım "aaa kilo almışsın yoksa hamile misin" diye sorunca da son nokta oldu artık kendime dur dedim.
hafta sonu da yüzmeye başlıyorum, kondüsyonum çok düşmüştür kendimi fazla zorlamadan 3 gün yüzme, duruma göre 1 gün klasik bir gün cardio call düşünüyorum..

Tekrar indirecektim. Linkler virüs uyarısı veriyor. :26:

ya bende cok ugrastım indiremiyorum bana da mail olarak atar mısınız ??

Arkadaşlar bilgisayarınızda ad aware gibi reklam sayfalarını önleyen programlar yada antivirüs programı varsa lütfen pasif hale getirin o programları ve öyle deneyin.çünkü depositfiles sitesinden indirme yapılırken bir reklam sayfası çıkıyor.bu çıkan sayfanın da sizin güvenlik programlarına takıldığını düşünüyorum.

Bir de bu şekilde deneyin...

Azimli kız. Hayranlıkla takipteyiz seni... :))

Cardio dediğim gibi beni yoruyor. :/ Callanetics yapmak işkence gibi geliyor sonrasında... İki callan da iyiyim şuan... Yani şimdilik... :1::1::1:

İyiysen sorun yok :54:
Ben de bu ara programımı değiştirdim. Sabah 30 dk yoga, akşam süper ve ardından 10 dk ek hareketler. Tempoyu yükselteceğim yerde düşürdüm :1: Öğlene bir cardio eklesem mi diye düşünüyorum :9:

İyiysen sorun yok :54:
Ben de bu ara programımı değiştirdim. Sabah 30 dk yoga, akşam süper ve ardından 10 dk ek hareketler. Tempoyu yükselteceğim yerde düşürdüm :1: Öğlene bir cardio eklesem mi diye düşünüyorum :9:

cardiyo için High-intensity interval training (HIIT) denedin mi hiç? max efor sarfederek yapılan hareketlerden oluşuyor ama 10-12dk sürüyor hepsi, sonrasında da saatlerce vücut ısısı düşmüyor metabolizma hızla çalışmaya devam ediyor, gün boyu garip bir zindelik veriyor, burası yeri değil konu dışına çıkmayayım ama nette araştırırsan sadece günde 10-20dk ile çok iyi sonuçlar elde edenler var.
Geçen yıl bende yapıyordum ama 2-3dk sonra astım-nefes darlığım nüksediyordu ben de bıraktım, sonradan öğrendim kansızlıktan dolayı oluyormuş şikayetlerim, tedavim bitsin yeniden başlıycam...

Back