Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

2. de tamamdır.
zor bitirdim bugün, gündüz temizlik yaptım yorgundum dünden kalma kas ağrıları da var tabii..

Geçmiş olsun canım bende de kansızlık var
Bunu denememiştim hemen araştırıyorum teşekkürler :)

merhaba ,o kadar çok yorum okudum ki kafam allak bullak oldu ,lütfen mailime göndermeniz mümkün mü videoları ilk defa bşlıyacak eşim,şimdiden teşekkürler(mail: tugbaprcmli@hotmail.com)

10 dun bıttı. bugun yapamadım gezdım yürüyüş yerine gecer dimi kızlar
superı sadece ızledim dun ama nasıl hareketler onlar ya nasıl bı esneklık :44::44: bakalım ben nasıl yapıcam yarın artık görücez

Zorlanırsan bir süre daha klasikle devam et canım. Süper hiç kolay değil gerçekten.

Bugün 15. ve 16. saatim.

Bu arada kendimi tutamadım ve ölçülerime baktım. :)

Göğüs altı çizgisinden 1
Belden 2
Kalçadan1
Kalça altından 2
Sağ bacağım en kalın bölümünden 1... Soldan da 2 cm gitmiş... (ayrıntılı ölçerim ben... )

Göbeğimde bi değişiklik yok. Ha bir de en rahatsız olduğum bölgede hiç değişiklik yok simit bölgesi... :/

(Bu arada ne kadar etkisi oldu bilmiyorum ama Tibet yogası da yapıyorum. Günde 2 lt su ve akşam 5-6 sonrası yemek yemiyorum.)

bugun ıtıbarıyle supere basladım .ilk izlenımlerı yazayım dedım. karın egzersızlerının yaparken yanma fecı oldu cok hosuma gıttı ve ıse yarayacaak bunu anladım. arkaya yavas yavas ınıp ellerı salladıgı hareketı ılk aradan sonra yapamadım dınlenıp bıraz daha cırpındım karın gucuyle yerden kalmanın ımkansız oldugunu anladım bnm ıcınkalca hareketlerı bıtmeyecek gıbı geldı ama hepsını yaptım yasasın tabı bıde esneme var. heraketlerı yapanlara ımrendım ,bnde oyle olcam azmettım tabı kı oyle yapamadım ama zamanla,ıkı uc yıl devam edersem oılur genel olarak ıyı ama karın harıc cok cok zorlamıyor bıde esnedıgını hıssetmek cok guzel vesıle olanlara tesekkurler

Tecrübelerini aktardığın için teşekkür ederîm bir de azmini takdir ettim ki süper zor baya

Seni de azminden dolayı tebrik ederim nurtencim. Ben bayadır vakit problemi yaşadığım için koruma yapıyorum ama yarın başlıyorum Allah'ın izniyle

Zayıflarak incelmek için söylediğiniz programa başlamak istiyorum. İncelme kaydedenlerden fikir alabilir miyim biraz? Motivasyona ihtiyacım var sanırım. Çünkü bu tür hareketler çok sıkıcı geliyor bana, devamını getiremiyorum. Ama yapan, fayda gören birileri bi şeyler söylerse hırslanabilirim. :))

ölçülerim,
bel 72
kalça 103
bacak 62

tebrik ederim canım, 4 cm bir beden ettiğine göre 1 haftada yarım beden incelmişsin:))

göbek niye incelmemişki en son orası incelir ama ilk başlarken en azından şişkinlik giderdi buda cmlere yansırdı. çekmiyosan birde göbeği çekerek dene ama ööle içine değilde, daha önce anlattığım gibi, pelvisi tutup vajina içinden yukarı doğru uzayarak..

simit neresi tam olarak:)) kalça kemikleri hizasında sağ ve soldaki kısımlar değil mi? orası için 3-5 mesaj önce anlatmıştım kalça hareketi sırasında biraz daha dik durarak tam orayı hissedecek/yakacak şekilde pozisyonu ayarlıyordum onun çok faydasını görmüşdüm, şimdi 5 kilo aldığım halde hala orası eskisi gibi orantısız görünmüyor.

Ben internette araştırırken "10 years younger in 10 hours" olanı buldum, onunla başlıyorum. :) Akşama da Jillian 30 Days Shred yaparım.
Bakalım sonuçlar ne olacak.

1/21 √

Yalnız şu bir bacak önde otururken diğer bacağı arkaya doğru ittiğimiz harekette ben baya yana doğru uzanmak zorunda kalıyorum. Öbür türlü ayağım yerden kalkmıyor. Esnedikçe düzelir sanırım. Aradaki bekleme sürelerini de çıkarırsak egzersizler o kadar uzun sürmüyormuş. Sevdim ben bu işi. İnşallah devamını getiririm.

Bir arkadaş 17 saat klasik, 22 saat de süperin ardından basenlerden 5, bacaklardan 2.5 cm inceldiğini söylemiş yine bu forumda. Daha ne isterim. :))

daha ilk gündesin zamanla daha dik durursun zaten nekadar dik olduğun değil diğer kısımları doğru şekilde tutman, kalçayı sıkıp, pelvisi kaldırman önemli, tek sıkıntın fazla eğilmek olsun:))

mucize değil o cmler, kilo da verirsen daha hızlı alırsın aynı sonucu

Bir de pelvisi kaldırmaya çalıştıkça olay daha da zorlaşıyor zaten, o yüzden biraz uzanıyormuş gibi yapıyorum o hareketi.
Geçen sene bir gün yapıp bırakmıştım, bu sefer azimliyim, inşallah devamını getiririm. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…