• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

mari winsor var selülite iyi geliyor

sanırım ben bu sayfayı diger callan.sayfasıyla karıstırmısım linkler burada cok sevindim indirmeye henüz teşebbüs etmedim :) ondan önce bir sorum olacak ben 10 günde 10 yaş gençlesin programındayım suan bitmesine 1 hafta falan kaldı 21 gün yapıp arkasından süper callan yapıyım diyorum.Ama benim kilo vermem gerekiyor daha çok 21 tamamlamadan yağ eriten programı ekleyip yapsam ağırmı olur önerileriniz nelerdir
daha öncede yaptığını bildiğim için bence 10 gün normal callan yapıp sonrada cardio callan yapmalısın diyorum.yada normal callan yanında kardiyo içeren yarım saatlik bir egzersiz yapabilirsin ;)

Kızlar merhaba, benim ciddi anlamda selülit problemim var. Bacağın arka kısmından ziyade önde de var. Neredeyse dizlerime gelecek. Ben bunlardan nasıl kurtulabilirim? Callanetics'in selülite iyi geldiğini duydum, ama ne kadar sürede iyi gelir? Hangisini yapmalıyım? Bir de Ender Saraç'ın 3 haftada incelten programı var, yoksa onu mu yapsam? Tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.
Tabiki selülitlere iyi geliyo ama herkeste başka sürede etki eder.ama kesinlikle etki edeceği konusunda callan yapan herkes kadar eminim ;)

Tekrar başladım. :)
Yalnız günde 2 klasik yapmayı düşünüyorum. Bugün 1. yi yaptım saat 4 gibi... 2. callanı da akşam 8-9 gibi yapmayı düşünüyorum.

Ha bu arada diyetimde 4. günümdeyim. Bu sefer de ölçülerde bi değişiklik olmazsa beni camdan atın!

daha öncede yaptığını bildiğim için bence 10 gün normal callan yapıp sonrada cardio callan yapmalısın diyorum.yada normal callan yanında kardiyo içeren yarım saatlik bir egzersiz yapabilirsin ;)

Tabiki selülitlere iyi geliyo ama herkeste başka sürede etki eder.ama kesinlikle etki edeceği konusunda callan yapan herkes kadar eminim ;)

ben baslayayım cardio callana o zmann :))
arkadaslar ben inceliyim yada incelmiyim callan sayesinde ama vücudum esnekleşiyor yaa ona bayılıyorumm yaa eğildiğim ann ellerimm parmak uclarımıda geciyor cok esnedim

ben baslayayım cardio callana o zmann :))
arkadaslar ben inceliyim yada incelmiyim callan sayesinde ama vücudum esnekleşiyor yaa ona bayılıyorumm yaa eğildiğim ann ellerimm parmak uclarımıda geciyor cok esnedim

aynen bende ara verdiğim dönemde kalas gibi hissediyorum sanki kemik değil demir var gibi geliyo heryerimde. ama spordan sonra daha hafif ve dinç hissediyo insan kendini.

Ha bu arada diyetimde 4. günümdeyim. Bu sefer de ölçülerde bi değişiklik olmazsa beni camdan atın!

yok canım ne camdan atması ;) ara sıra duraklamaya giriyor vücut..ama sen ısrar et elbette eninde sonunda sonuç alırsın..

teşekkürler lotus sabırsızlıkla bekliyorum :)

sevgili puamacan mail attım bi bakarsın ;)
dün de denedim ama 1gb lık bir dosya olduğu için gönderirken hata verdi ve tekrar denemeye vaktim kalmadığı için bugün gönderdim..

Ağır gelmez mi?
Zaten çok kolay bir egzersiz türü değil.
Fazla zorlama istersen.

Callan yanında cardio yapıyordum. Bu 30-45 dklık hatta 1 saatlik bile olabiliyordu. Callan+Cardio yaparken bitkin hissediyorum. Callanetics de tek başına bana hep yetersiz gelmiştir. Günde 2 callan bana iyi gelecek gibi... Bu şekilde de denemek istedim.

Yanlış hatırlamıyorsam bi ara forumdan biri de günde 2 saat yapıyordu. Sahi ne oldu ona? :1:

Son düzenleme:
Yeni nickler görüyorum. :) Eskiler nerede? :26:

Bu arada bugün 5. ve 6. saati yapacağım.

Back