Callan yanında cardio yapıyordum. Bu 30-45 dklık hatta 1 saatlik bile olabiliyordu. Callan+Cardio yaparken bitkin hissediyorum. Callanetics de tek başına bana hep yetersiz gelmiştir. Günde 2 callan bana iyi gelecek gibi... Bu şekilde de denemek istedim.
Yanlış hatırlamıyorsam bi ara forumdan biri de günde 2 saat yapıyordu. Sahi ne oldu ona?
yabancı forumlarda yapanlar vardı bunu 2 katı etki demişlerdi.. ben çok denedimde yapamadım
cardio call videosunu denedin mi hiç? yarım saat bale benzeri aşırı yormayan ama etkili hareketler yaptırıyor sonrada evolotiondaki hareketlerin bir kısmını yaptırıyor. 2 calldan birini cardio call ile değiştirebilirsin.
evo sevmeyenlerdensen sadece ilk yarım saatlik cardioyu yapıp sonra klasik program ile devam edersin, bu cardio üstüne 1 saat klasik fazla gelirse, ısınma + sorununa göre kalça yada karın bacak hareketi + esnemeleri yaparak kısaltırsın.
İki saati ara vermeden mi yapıyordun acaba? Cardioya hiç bakmadım. :26: Bu arada 48 saat sonrasında direk evolotion a geçmeyi düşünüyorum.
Gelmiş olmalı.içinde yükleme linki olucak.adresin xzehrax55@hotmail.com değilmi?
Yeni nickler görüyorum. :) Eskiler nerede? :26:
Bu arada bugün 5. ve 6. saati yapacağım.
Yeni nickler görüyorum. :) Eskiler nerede? :26:
Bu arada bugün 5. ve 6. saati yapacağım.
canım tekrar bi bak mailine bu sefer direk yükleme linki attım videoyu yüklemedim bu kez çünkü videoyu yüklemem 2 saatte bitiyor. umarım bu işe yarar..adres doğru ama hiç mesaj gelmemiş sanada zahmet verdim canım kusura bakma
türk milleti olarak spora değer verilmediği ve bu bize öğretilmediği için zor geliyo spor yapmak.aynı şey bana da oluyo. ama tamamen bırakmıyorum koruma yapıyorum 20dk kadar sürüyo.ama en azından içim rahat oluyo. bende pzt tekrar 10 saate 10 yaş gençleşe başlıycam 10 gün yapıp süpere geçicem yaz boyu da süper yapmayı ümit ediyorumeskilerden ben sayfayı çok güzel takip ediyorum ama başlayıp başlayıp bırakıyorum yine5 tibet mucizesi var ona başladım..onu da hırs yaptım sanırım eşimde başladığı için
Ben buradayımYapmaya devam ediyorum.
Canım bu arada günde 2 saat callanetics gereksiz bence :26: Ben olsam cardio ile yapmaya devam ederdim. Hem bir yandan hızlı bir şeyler de yapmış olursun hem de callaneticsten çabuk sıkılmazsın. Tabi sen kendini daha iyi bilirsin ben sıkılırdım herhalde :) Bu şekilde devamını getirebilirsen vallahi bravo
selam kızlar bu benim fotom bir aylık süreçte 12 gün call yaptım bir kaçgün plates yaptım 10 güne yakın jillian michaels 30 sd yaptım. bu da ayın 20 sindeçeilen son fotom ama hangisi en çabuk etkiyi gösterdi diye sorarsanız şiddetle callanetics öneririm yediklerinize dikkat ederseniz 1 haftada 1 kilo verebilirsiniz. Daha benim 4 5kilo fazlam var boyuma göre onuda call ile vermeyi düşünüyorum. kilo şu anda 51 başadığımda 53 dü ama jiilian ile fazla kilo veremedim call ile haftasında 1 kilo verdim
Eki Görüntüle 428493 Eki Görüntüle 428494 Eki Görüntüle 428495
Ok pzt göndereyim sanapzt akşam mail adresini kontrol edersin
Sana da iyi geceler..
Selam, ben de callanetics i yapıp bırakanlardanım.Mecburiyetten bıraktım.Tekrar baslamak icin sabırsızlanıyorum.Daha once 28 gun kesintisiz yapıp gercekten gozle gorunur derecede etkilerini gormustum.Malum yaz geliyor.Tekrar baslayacagım.Yeniden baslamak isteyen varsa, motivasyon acısından birlikte yapabiliriz.Ben 10 saatte 10 yas genclesle baslamıstım.Uzun bir surede onunla gidecegim.
Hareketler tam oturduktan sonra supere baslamak istiyorum.Bugun baslamak isteyen olursa cevap yazsın, baslayalım...Gorusuruz.
Tekrar indirecektim. Linkler virüs uyarısı veriyor. :26:
ya bende cok ugrastım indiremiyorum bana da mail olarak atar mısınız ??
Azimli kız. Hayranlıkla takipteyiz seni... :))
Cardio dediğim gibi beni yoruyor. :/ Callanetics yapmak işkence gibi geliyor sonrasında... İki callan da iyiyim şuan... Yani şimdilik...
İyiysen sorun yok
Ben de bu ara programımı değiştirdim. Sabah 30 dk yoga, akşam süper ve ardından 10 dk ek hareketler. Tempoyu yükselteceğim yerde düşürdümÖğlene bir cardio eklesem mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?