• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Semblante 10 günlük callan sonucu ne gibi değişimler yaşadın bizle paylaşır mısın? Yeni başlayan arkadaşları teşvik etmiş oluruz ;)
Paylaşırım tabi ki canım.
Ben ölçü almadım fakat değişimler gözle görülebilir boyutta.

İlk değişimi bacaklarımda hissettim ben. Bacaklarımda belirgin bir incelme var.
Birde en sorunlu bölgem göbek çevresi!
Dar bir pantolon giydiğimde fışkırıyordu oralar şu an biraz toparlanmış vaziyette.

Yani tabi 10 günde çok büyük bir değişim beklenmez zaten ama şunları farketmek bile müthiş benim için.
2-3 ay sonraki değişimler nasıl olur merak içindeyim şimdiden.
Yapmayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

11. de yaptım bu arada.
:8:

tekrar merhaba callen dostları :)))

1 hafta kadar saldıktan sonra hem diyeti hem de egzersizi, yeniden başladım 10 hours a geçtim artık..4/10 tamamdır :) 10 günü bitirince resmi mezura sonuçlarını açıklarım. sevgiler..

merhaba ben CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR : 10 saatte 10 yaş gençleş programı callaneticsin ilk programı olrak kabul ediliyor.57 dklık bir egzersiz. denilen videoyu indirdim. şimdi anlamadığım ilk başta bu hareketlerimi yapıcam ilk başta derken ilk haftamı ilk aymı nekadar zaman yapıcam. yada ilk 57 dk. bunu yapıp sonra başka hareketlerimi gecicem nasıl olucak. bende yeni başlıycam inşallah kısa zamanda faydasını görürüm birde göğüs kısmında toparlanmalarınız oldumu gözle görülür bir fark varmı acaba kalça yukarı doğru kalkıyor diyolar bu gerçekmi acaba.
Aramıza hoşgeldin.başlangıçta beginning videosu ile yada 10 saatte 10 yaş gençleş videosu ile başlayabilirsin.öncelikle bu videoyu net 10 gün aralıksız yapmalısın.daha sonra bu videyo devam edebilirsin yada süper callan yapabilirsin.tabiki bu 10 günlük seri bittikten sonra artık 6 gün yapıp 1 gün dinlenme ile devam etmelisin.hareketlere alıştıktan sonra üst programlara geçebilirsin hepsi ilk sayfada yazıyor.ihtiyacına göre programını seçersin ;)

Paylaşırım tabi ki canım.
Ben ölçü almadım fakat değişimler gözle görülebilir boyutta.

İlk değişimi bacaklarımda hissettim ben. Bacaklarımda belirgin bir incelme var.
Birde en sorunlu bölgem göbek çevresi!
Dar bir pantolon giydiğimde fışkırıyordu oralar şu an biraz toparlanmış vaziyette.

Yani tabi 10 günde çok büyük bir değişim beklenmez zaten ama şunları farketmek bile müthiş benim için.
2-3 ay sonraki değişimler nasıl olur merak içindeyim şimdiden.
Yapmayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

11. de yaptım bu arada.
:8:
Fayda görmene çok sevindim bende ilk bacaklarda etki görmüştüm ;) devamını dilerim yaz geliyo yılmadan devam ;)

linkleri yenileyen arkadaşa çok teşekkür ederim. :16:
Rica ederim ;)

tekrar merhaba callen dostları :)))

1 hafta kadar saldıktan sonra hem diyeti hem de egzersizi, yeniden başladım 10 hours a geçtim artık..4/10 tamamdır :) 10 günü bitirince resmi mezura sonuçlarını açıklarım. sevgiler..
O zaman tekrar hoşgeldin ayrisa ;) sonuçlarını bekliycez...

Taze anne pumacan aramıza hoşgeldin ;) Allah spor yapacak vakti nasip etsin ki faydasını gör callanın.tosuncuğunu da burdan öperiz ;)

sağol lotus,bir saattir süper callanetics indirmeye çabalıyorum ama açılmıyo hiçbişey acaba bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum bana gönderir misin vaktin olduğunda xzehrax55@hotmail.com
buarada bende bi dönem izmirde yaşadım eşimin ilk atama yeriydi çoook özledim izmiri sen orda mı yaşıyorsun?

sağol lotus,bir saattir süper callanetics indirmeye çabalıyorum ama açılmıyo hiçbişey acaba bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor bilemiyorum bana gönderir misin vaktin olduğunda xzehrax55@hotmail.com
buarada bende bi dönem izmirde yaşadım eşimin ilk atama yeriydi çoook özledim izmiri sen orda mı yaşıyorsun?

Evet canım izmirde'yim.Karşıyaka'da oturuyorum kokusu havası yaşaması bambaşka burda.hiç bir yer buranın yerini tutmuyor benim için.o kadar avrupa ülkelerine,şehirlerine gittim ama hep izmiri özledim.umarım sende tekrar gelme fırsatı bulursun ;)

Linki kontrol edicem problem varsa düzeltirim yada pzt günü videoyu mail atarım çünkü şu an şehir dışındayım.

Sevgili pumacan linkte problem yok.kontrol ettim.

Linke tıkla açılan sayfada sıradan indirme seçeneğine tıkla.
Reklam sayfası çıkıyo onu yukarı sol köşesindeki x işaretinden kapat.arka sayfada yani ekranda saniyelerin geri sayımını göreceksin geri sayım bitince indirme işlemini yapabilirsin ;)

Sevgili pumacan linkte problem yok.kontrol ettim.

Linke tıkla açılan sayfada sıradan indirme seçeneğine tıkla.
Reklam sayfası çıkıyo onu yukarı sol köşesindeki x işaretinden kapat.arka sayfada yani ekranda saniyelerin geri sayımını göreceksin geri sayım bitince indirme işlemini yapabilirsin ;)

canım sıradan indirmeye basınca hiçbişey açılmıyo çok denedim pc den mi acaba anlamadım

Evet canım izmirde'yim.Karşıyaka'da oturuyorum kokusu havası yaşaması bambaşka burda.hiç bir yer buranın yerini tutmuyor benim için.o kadar avrupa ülkelerine,şehirlerine gittim ama hep izmiri özledim.umarım sende tekrar gelme fırsatı bulursun ;)

Linki kontrol edicem problem varsa düzeltirim yada pzt günü videoyu mail atarım çünkü şu an şehir dışındayım.

karşıyakada eşimle hatıra fotoğrafı çektirmiştik buzdolabıma yapıştırdım hep aklımda izmir inş gene gelirim

karşıyakada eşimle hatıra fotoğrafı çektirmiştik buzdolabıma yapıştırdım hep aklımda izmir inş gene gelirim
İnşallah gelirsiniz canım ;)
sanırım pop-Up sayfalar için engelleme sağlayan bir antivirüs yada anti spy programı kurulu bilgisayarında.o programı pasif hale getirip bir dene istersen.sonucu da burdan yaz bana.burdayım ben ;)

İnşallah gelirsiniz canım ;)
sanırım pop-Up sayfalar için engelleme sağlayan bir antivirüs yada anti spy programı kurulu bilgisayarında.o programı pasif hale getirip bir dene istersen.sonucu da burdan yaz bana.burdayım ben ;)

canım antivirüsü kapatıp yaptım gene aynı :( neyse canım indirneden izlerim bende ii geceler

Ben de başlamıştım Callanetics programına ama sağ ayak tarak kemiğimi kırdığım
için ara vermek zorunda kaldım :((

Çok geçmiş olsun... İyileştiğinde devam edersin aramıza katılırsın tekrar :) önemli olan sağlığın...

sanırım ben bu sayfayı diger callan.sayfasıyla karıstırmısım linkler burada cok sevindim indirmeye henüz teşebbüs etmedim :) ondan önce bir sorum olacak ben 10 günde 10 yaş gençlesin programındayım suan bitmesine 1 hafta falan kaldı 21 gün yapıp arkasından süper callan yapıyım diyorum.Ama benim kilo vermem gerekiyor daha çok 21 tamamlamadan yağ eriten programı ekleyip yapsam ağırmı olur önerileriniz nelerdir

Kızlar merhaba, benim ciddi anlamda selülit problemim var. Bacağın arka kısmından ziyade önde de var. Neredeyse dizlerime gelecek. Ben bunlardan nasıl kurtulabilirim? Callanetics'in selülite iyi geldiğini duydum, ama ne kadar sürede iyi gelir? Hangisini yapmalıyım? Bir de Ender Saraç'ın 3 haftada incelten programı var, yoksa onu mu yapsam? Tecrübeli olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkür ederim.

Back