Olur tabi. Nasıl rahat yapabiliyorsan. Karın hareketlerinde tek elinle destekleyebilirsin.
hoşgeldin aramızakolay gelsin...bahar geliyo ince kıyafetler giyicez artık. kabanlar montlar ceketler gidicek. eee fit olmak şart
kızlar beginning callanetcis videosu da yüklendi ilk sayfaya,
dosya şeklinde link verdim. açtığınızda 7 part beginning linkleri var. dosya üstüne tıklayın. standrat indirmeyi seçin. bi reklem açılıyo kapatın onu ve karşınızda 60 sn den geriye doğru sayan bir ekran görüceksiniz. süre bitince tıklayıp indirin
güle güle kullanın...
aynen canımhele su videodaki 72 yaşındaki yaşlı teyzenin vucudunu gördükçe daha bi gaza geliyorum
çok sağol canım ya ben beggining i bulamayınca diger videoyu indirdim 2 gün yaptım her yerim agrıdı vala :44: şimdi onu indiriyorum bundan devam ediyim artık cok saol
canım tibette 5 hareket var,ayin diye geçiyor bu hareketler.ilk hafta 3er defa yapıyorsun bütün hareketleri sonra her hafta 2şer artırarak 21 e ulaşıyorsun ve 21 de sabit kalıyorsun.bu hareketler vücudun belli noktalarındaki çakraları harekete geçiriyor ve ''benjamin button''oluyoruzaslında buna tam anlamıyla spor diyemeyiz...tibetin kilo kontrolü sağladığı,saçlardaki beyazların zamanla kaybolabildiğinden,daha dinç hissedildiğinden,hem de görüntü açısından farklılık olduğundan ve daha bi sürü şeyden bahsediliyor...yapılmayacak bir şey değil...kadınlar klübüne tibetin genlik pınarı diye yazarsan bulabilirsin sanırım...en azından orada düzenli yapanların yorumlarını görebilirsin...tabi callan gibi vücut şekillendirme şeklinde değil...hem içsel hem de dışşal arınma gibi bir şey,denemekten zarar gelmez...tavsiye ederim herkese...
tibeti ben de tavsiye ederim.hakkındaki yazılanlrı okuyunca yapmaya karar vermiş ve bıkmadan yapmıştım bir süre.bence dinçliği baya bi arttırıyordaha enerjik olduğumu hissetmiştim...
callan yapmayı çok istiyorum başlıyorum her seferinde fazla kilom olduğundan (85 kg) mıdır nedir karın hareketlerinde çok zorlanıyorum ve pes ediyorum
bana da genel olarak enerji veriyor yaptığım dönemde ama bazı sayılarda farklı etkiler ortaya çıkıyor, mesela bazı haftalarda terleme, saç uzaması, göğüslerde dolgunluk(relg olurkenki gibi), baş dönmesi, iştahsızlık, grip gibi bi haller oluyor sayıyı arttırıncaya kadar sürüp geçiyor. forumda daha detaylı paylaşımlar var bununla ilgili...Ben de başladım tibete. Ara ara başım dönüyor ve ağrı oluyor. Yapmaya başladığımdan beri daha halsizim sanki :26: Böyle olmuş muydu sana da?
bana da genel olarak enerji veriyor yaptığım dönemde ama bazı sayılarda farklı etkiler ortaya çıkıyor, mesela bazı haftalarda terleme, saç uzaması, göğüslerde dolgunluk(relg olurkenki gibi), baş dönmesi, iştahsızlık, grip gibi bi haller oluyor sayıyı arttırıncaya kadar sürüp geçiyor. forumda daha detaylı paylaşımlar var bununla ilgili...
5-6 gün sonra ben etki görmeye başlamıltım bacaklarımın arası açılmaya başlamıştı yani en çabuk bacak kaslarıma etki etmişti.Arkadaşlar yapmaya başladıktan kaç gün sonra farkı görmeye başladınızı sorabilir miyim acaba?
Ben de başladım tibete. Ara ara başım dönüyor ve ağrı oluyor. Yapmaya başladığımdan beri daha halsizim sanki :26: Böyle olmuş muydu sana da?
ve sonunda ben de yapabiliyorum10 hours... zor ve uzun gelmişti, lotus sağolsun beginningi dün indirip gece 1 de yaptım :)) şimdi de kız uyurken yaptım. her yerim ağrıyor evet :)) beginning de grup halinde yapanlardan iyi, bireysel hareketleri gösterenden kötüyüm:)) bir ara kendimi videoya alıp değerlendirme yapacam :) sağolun kızlar, bu konuyu irdelemeniz ve paylaşımlarınız olmasa haberim bile olmazdı. bir hafta kadar bir süredir tam anlamıyla yapamasam da ara ara denediğim için sırt ağrımda hafifledi, umarım en kısa sürede ölçülerim ve görünüşümde de ilerleme olur :)
2 haftadır yapmıyorum!
Oh söyledim rahatladım.
2 haftadır yapmıyorum!
Oh söyledim rahatladım.
merak etme canım yalnız değilsinbende başlayıp başlayıp devamını getiremiyorum ama isteğim dışında oluyor bakalım dün yine başladım bugün de daha yapmadım
offf bende bi heveste 2 gün yaptım sonra bıraktım pfffbirazdan gene başlıcam bakalım ha gayret
ben hıc baslayamadım ya sız gene ıkı gun yapmıssınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?