• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

beginning ile 8 gün ve resmi mezura sonuçlarını açıklıyorum, tatatadaammmm :)

Üst Bacak-3 cm
Göbek - 4 cm :)

Dukan diyetine devam ancak bu ara biraz salmıştım bu süreçte sadece 0,5 kg verebildim.

Bilgilerinize arz eder, gazların en büyüğüünü vicdanınıza bırakırım :))))

Şefkatle önerilir arkadaşlar, 10 güne tamamlayıp 10 hours.. a geçme düşüncesindeyim, yalnız ben sadece sabahları kalkınca tibet yapıyorum başka cardio falan yapmıyorum. daha mı etkili olur ki!! birde kızın uyku saati olan 1-3 arası yapıyorum.

sözde trambolin de var ama daha adam gibi yapmadım hiç..

callanetics' e bugünden itibaren başlamış bulunuyorum :)
umarım düzenli yapabilirim.
şu karın hareketleri zorladı biraz ama olsun.
benim sorum şu alt bacak kaslarımın yandığını daha çok hissettim basenlerim hiç yanmadı.
kötüye işaret mi? o hareketleri yapamamış mıyım? yoksa onların yanmasına zaman var mı?

hımm benimde basenler yanıyor diyemem.. terslik olabileceği hiç aklıma gelmedi ama.

arkadaslar yaklasık 1 aydır sizi takip ediyorum ama hala baslayamadım evde misafir eksik olmuyorda ama motivasyona ihtiyacın var suan 65 kiloyum hatta daha fazla olbilir incelmek sıkılasmak kilo verek sitiyorum callanetics yanında kardiyo yapmam lazımmıs busean sağolsun vdeoyu mail attı elinde cardio hareketleri olan varsa bana atabilirmi yada link verebilirmi zayıflamam lazım kendimden iğreniyorummm doğumdan sonra toparlamam lazım

bence de kendinden iğrenmen gereksız,dogum yaapmıssın ne guzel... ben doğurmadan 63 kıloya cıktım:) ben napayım :1::1::1::1:

call 2 tamamdır baktım basenler yanmadı 8 min buns da yaptım üstüne. gerçi hala yanmadı.
tabi kas yok sırf yağ..
burdaki ölçüler cesaret veriyor gerçektenn.. ben ölçmeyi unuttum ölçeyim yarın yapmadan

beginning ile 8 gün ve resmi mezura sonuçlarını açıklıyorum, tatatadaammmm :)

Üst Bacak-3 cm
Göbek - 4 cm :)

Dukan diyetine devam ancak bu ara biraz salmıştım bu süreçte sadece 0,5 kg verebildim.

Bilgilerinize arz eder, gazların en büyüğüünü vicdanınıza bırakırım :))))

Şefkatle önerilir arkadaşlar, 10 güne tamamlayıp 10 hours.. a geçme düşüncesindeyim, yalnız ben sadece sabahları kalkınca tibet yapıyorum başka cardio falan yapmıyorum. daha mı etkili olur ki!! birde kızın uyku saati olan 1-3 arası yapıyorum.

sözde trambolin de var ama daha adam gibi yapmadım hiç..
tebrik ederim canım, zaten dukan ile kilo veriyorsun ayrıca bir de cardio ile kendini fazla zorlamaya gerek yok bence, call zaten toparladıkça da kilo vermiş gibi görüneceksin ama çok istiyorsan 30dk yürüyüş gibi daha sakin bişeler olabilir bence...
haftada yarım kilodan ayda 2 kilo eder, callda onu 2 katı gösterir, böylece ayda 4 kilo vermiş gibi görünürsün bundan fazla gaza gerek var mı:))

callanetics' e bugünden itibaren başlamış bulunuyorum :)
umarım düzenli yapabilirim.
şu karın hareketleri zorladı biraz ama olsun.
benim sorum şu alt bacak kaslarımın yandığını daha çok hissettim basenlerim hiç yanmadı.
kötüye işaret mi? o hareketleri yapamamış mıyım? yoksa onların yanmasına zaman var mı?

yeni başlayanlar kas zayıflığından yada yanlış pozisyondan dolayı bacağa yüklenebiliyorlar, kaslar güçlendikçe ve hareketlere alıştıkça düzeliyor, pelvisi kaldırıp, kalçayı sıkmayı unutma, 3-5gün içinde daha fazla yanacağını tahmin ediyorum.

bugun 3.gunm tekrar basladim ..esnek vucudumu ozledim cunkuu

yeni başlayanlar kas zayıflığından yada yanlış pozisyondan dolayı bacağa yüklenebiliyorlar, kaslar güçlendikçe ve hareketlere alıştıkça düzeliyor, pelvisi kaldırıp, kalçayı sıkmayı unutma, 3-5gün içinde daha fazla yanacağını tahmin ediyorum.

Gerçekten doğru yaptığımı sandığım şeyleri bi gün sonra dikkatli izleyip doğrusunu yaptığımı farkediyorum.
Peki bu cardo mu ne o egzersiz nedir yağ yakımı için mi?
onu da yapsam yanında yağlarımı yakmak istiyorum çünkü basenim büyük yağ yakımı lazım..

Gerçekten doğru yaptığımı sandığım şeyleri bi gün sonra dikkatli izleyip doğrusunu yaptığımı farkediyorum.
Peki bu cardo mu ne o egzersiz nedir yağ yakımı için mi?
onu da yapsam yanında yağlarımı yakmak istiyorum çünkü basenim büyük yağ yakımı lazım..

evet canım, olur tabii

Bu pelvis nasıl kalkıyo bende onu yapamıyorum çok komik oluyorum gerçekten.Kalça sıkma tamamda iş pelvise gelince :9::9:Kadının yaptığı gibi yapmaya çalışıyorum ama inşallah doğru yapıyorumdur.

Arkadaşlar sonunda bugün başladım bende. :8:

1/ 10. :nazar:

Karın hareketleri o kadar zorladı ki beni, vücudum çok hammış onu anladım.

Umarım fire vermeden devam ettiririm.

ben bu ilk sayfgadaki linkleri indiremiyorum hata veriyor,youtuedan bir tane indirdim 58 dk rus kadınar yapıyor acaba onu yapsam işe yarar mı,cevaplarınız için şimdiden tesekkürler

kızlar bugun ıtıbarıyle döndum aranıza :) klasık callan dan basladım ama çok zorlamadı benı hafıf kaldı daha cok hamlamamısım galıba:) neyse klasık callan 1 tamamdır aman nazar degmesın :)

ben bu ilk sayfgadaki linkleri indiremiyorum hata veriyor,youtuedan bir tane indirdim 58 dk rus kadınar yapıyor acaba onu yapsam işe yarar mı,cevaplarınız için şimdiden tesekkürler

bende ilk başladğmda o videoyu indirip başlamştm ama Türkçe olmadğı için hareketleri doğru yapmak çok zor. Sonra Türkçe dublajlı indrdm gerçekten çok farklı geliyo. Onla alakası yok şu an ki yaptğmın. O şekilde hem çok zorluyo hem doğru olmuyo

Ben de tekrar başladım. 2. günüm. :)

Sabah Tibetin 5 hareketi , 200step 5 dk twist :)

Akşam callan + yarım saatlik cardio...

Umarım sonuca ulaşırım.

Boynumda düzleşme var egzerszler çok iyi geliyo ağrım kalmyo 2 defa fizik tedaviye grdm ama ağrm oluyodu hep şimdi gayet rahatım. 2 gün ara verdm ağrım başladı kas gevşetci vs. İşe yaramadı bugün callan yaptm çoook iyiym :)

VAZGEÇİLMEZ

ARIMAYAMBENİM

HLYMMM

BİTANEMO;

Sevgili arkadaşlarım özelden mesaj atmışsınız fakat henüz 100 msj sayım olmadığı için özelden cevap yazamıyorum.

linklerde PROBLEM YOK.

lütfen tekrar deneyin indirmeyi.

1-öncelikle linke tıklayın.

2- açılan sayfada SIRADAN İNDİRME yi seç.

3-reklam sayfası çıkıyor, onu köşesindeki çarpı işaretinden kapat.(ödeme yapın abone olun vs gibi yazılar çıkıyor dikkate almayın kapatın o reklam sayfasını)

4- ekranda saniyeler geri doğru saymaya başlıyor süre bitincede videoyu indirebiliyosunuz ;)

Back