- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kusura bakmayın. Yazıp kaçmış gibi oldum :) Birkaç gündür giremedim foruma. Şimdi mailini ileten herkese göndereceğim videoları.
merhaba canım nasılsın?ben güya başlayacaktım.baya bi tembellik yaptım.1 kilo aldım çok kısa bi zamanda( senin nasıl gidiyor sonuçlarını yaz da canım biz de motive olalım
)
Ahh ah hiç sorma canım. Bu aralar benden motive edici bir şeyler çıkmazŞubat ayı hayatıma büyük değişiklikler getirdi. Buna adapte olmaya çalışırken savrulup gidiyorum. Callaneticsi elimden geldiğince yapmaya devam ediyorum. Bu ay 9 gün kaytarmışım. Call yapamadığım günler oldu ama herhalde stres ve üzüntüden kilo verdim. 38 beden kemerle birlikte düşüyor belimden. Artık silkelenip güzelce başlamak lazım tekrardan.
3 gündür deniyorum.. ilk gün ısınmayı geçemedim, dün karın egzersizlerini layıkıyla yapamadım, ikisinde de kızım carladı.. bu ara uyku sorunumuz var, uyumuyor doğru düzgünkızlar AM/PM CALLANETİCS videoları var mı elinizde.. sanırım 2 parça yapmak daha uygun olacak benim için..
Arkadaşlar evolution yapan var mı? İlk sayfada yazıldığı kadar etkili mi onu merak ediyorum :115:
Canım çok yüksek boyutlu videolar nasıl atıcaksın mailden? Ortalama 15 mb gönderiyor mailler, kaldı ki en kısa video bile 100küsur mb hele bazıları 1 gb'a yakın.bildiğin bi yöntem varsa bu konuda ve banada anlatırsan -bende tüm videolar mevcut bildiğiniz üzere- bende maile yollarım herkese kimse callansız kalmazcevabını bekliyorum busean' cım
![]()
bu arada bende videoları partlar haline getiriyorum. paylaşım yapacak bir site buldum ama bir defada 250 mb yüklemeye izin veriyo. Bu yüzden callan programlarını yine part olarak indirip tüm partlar inince açıcaksınız.
özel mesaj atamıyorum tatlımm naapcazz![]()
3/21 tamamdır![]()
Canım özel mesajı beklemek zor oluyor 10 dk. Buradan yazayım :) Diğerleri derken süper, evo ve cardioyu mu istiyorsun canım.
kardio canım![]()
çok iyiymiş bende bi bakayımCanım wetransfer diye bir site var. Yüksek boyutlu dosyaları sadece mail adresi girerek gönderebiliyorsun. Daha önce nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum. Büyük kolaylık.
nnnyyy topiğe gelmiyor mu hiç ?
merhaba arkadaşlar. bugün oturup iki topiği de okudum, ilk sayfadan videoları kitapı indirdim. öyle gaza geldim ki başlayacağım bende.. bir de trambolin aldım :) zaten kasımdan bu yana dukan diyeti ile 20 kg verdim 10 kg kadar daha vermem lazım, ancak bıngıl bıngıl bacaklar, doğumdan sonra edindiğim löp göbeğim, lopET kıçım, yüzümde olsun çok isterdim ama baldırlarımda çıkan onlarca gamzem ve çatlaklarımla plaj da gezinemeyeceğim garanti olduğundan beni iyice gaza getirmenizi rica ediyorum :)
sevgiler..
Gönderdim canım. Gelen mailin içindeki linke tıklayıp bilgisayarına indirebilirsin![]()
buradayım canım çok sık girmiyorum. yazdan beri düzgün dikiş tutturamadım. artık 3-5 gün call yapsam hemen ciddi fark oluyor, bunu bilmenin rahatlığıyla sık sık ara veriyorum yada erteliyorum, düğün dernek gidecek özel yer varsa 1 hafta önceden başlıyorum, işim bitince bugün yarın derken bi bakıyorum bırakmışım, iyice tembelleştim( yaza doğru bikini telaşıyla mecburen düzenli yaparım artık:)))
sen neler yaptın görüşmeyeli?