• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

callan yapmayı çok istiyorum başlıyorum her seferinde fazla kilom olduğundan (85 kg) mıdır nedir karın hareketlerinde çok zorlanıyorum ve pes ediyorum :(

kızlar beginning callanetcis videosu da yüklendi ilk sayfaya ;),

dosya şeklinde link verdim. açtığınızda 7 part beginning linkleri var. dosya üstüne tıklayın. standrat indirmeyi seçin. bi reklem açılıyo kapatın onu ve karşınızda 60 sn den geriye doğru sayan bir ekran görüceksiniz. süre bitince tıklayıp indirin ;)

güle güle kullanın...

çok sağol canım ya ben beggining i bulamayınca diger videoyu indirdim 2 gün yaptım her yerim agrıdı vala :44: şimdi onu indiriyorum bundan devam ediyim artık cok saol :52:

aynen canım :52: hele su videodaki 72 yaşındaki yaşlı teyzenin vucudunu gördükçe daha bi gaza geliyorum :52:

çok sağol canım ya ben beggining i bulamayınca diger videoyu indirdim 2 gün yaptım her yerim agrıdı vala :44: şimdi onu indiriyorum bundan devam ediyim artık cok saol :52:

rica ederim canım aramıza hoşgeldin ;)

canım tibette 5 hareket var,ayin diye geçiyor bu hareketler.ilk hafta 3er defa yapıyorsun bütün hareketleri sonra her hafta 2şer artırarak 21 e ulaşıyorsun ve 21 de sabit kalıyorsun.bu hareketler vücudun belli noktalarındaki çakraları harekete geçiriyor ve ''benjamin button''oluyoruz:37: aslında buna tam anlamıyla spor diyemeyiz...tibetin kilo kontrolü sağladığı,saçlardaki beyazların zamanla kaybolabildiğinden,daha dinç hissedildiğinden,hem de görüntü açısından farklılık olduğundan ve daha bi sürü şeyden bahsediliyor...yapılmayacak bir şey değil...kadınlar klübüne tibetin genlik pınarı diye yazarsan bulabilirsin sanırım...en azından orada düzenli yapanların yorumlarını görebilirsin...tabi callan gibi vücut şekillendirme şeklinde değil...hem içsel hem de dışşal arınma gibi bir şey,denemekten zarar gelmez...tavsiye ederim herkese...

tibeti ben de tavsiye ederim.hakkındaki yazılanlrı okuyunca yapmaya karar vermiş ve bıkmadan yapmıştım bir süre.bence dinçliği baya bi arttırıyor ;) daha enerjik olduğumu hissetmiştim...

tibeti ben de tavsiye ederim.hakkındaki yazılanlrı okuyunca yapmaya karar vermiş ve bıkmadan yapmıştım bir süre.bence dinçliği baya bi arttırıyor ;) daha enerjik olduğumu hissetmiştim...

Ben de başladım tibete. Ara ara başım dönüyor ve ağrı oluyor. Yapmaya başladığımdan beri daha halsizim sanki :26: Böyle olmuş muydu sana da?

callan yapmayı çok istiyorum başlıyorum her seferinde fazla kilom olduğundan (85 kg) mıdır nedir karın hareketlerinde çok zorlanıyorum ve pes ediyorum :(

normal canım kiloyla fazla ilgisi yok herkes başlarda çok zorlanıyor zamanla alışıyorsun, 50-75 gibi başlayıp zamanla arttırabilirsin.
forumda ayyüzlüm var mesela yanlış hatırlamıyorsam oda 80li kilolarda başladı, klasik kolaylaşınca süpere geçmeyi denemişti...
vazgeçme devam et kısa sürede karşılığını alırsın.

Ben de başladım tibete. Ara ara başım dönüyor ve ağrı oluyor. Yapmaya başladığımdan beri daha halsizim sanki :26: Böyle olmuş muydu sana da?
bana da genel olarak enerji veriyor yaptığım dönemde ama bazı sayılarda farklı etkiler ortaya çıkıyor, mesela bazı haftalarda terleme, saç uzaması, göğüslerde dolgunluk(relg olurkenki gibi), baş dönmesi, iştahsızlık, grip gibi bi haller oluyor sayıyı arttırıncaya kadar sürüp geçiyor. forumda daha detaylı paylaşımlar var bununla ilgili...

bana da genel olarak enerji veriyor yaptığım dönemde ama bazı sayılarda farklı etkiler ortaya çıkıyor, mesela bazı haftalarda terleme, saç uzaması, göğüslerde dolgunluk(relg olurkenki gibi), baş dönmesi, iştahsızlık, grip gibi bi haller oluyor sayıyı arttırıncaya kadar sürüp geçiyor. forumda daha detaylı paylaşımlar var bununla ilgili...

Çok ilginç gerçekten. Okudukça kafam karışıyor :) Biraz daha araştıracağım bunu.
Bu arada sana teşekkür etmek istiyorum :17: Süper callaneticste 90 küsürüncü günüm oldu. Başlarken çok yardımcı olmuştun bana. Sonuçtan çok memnunum.

ve sonunda ben de yapabiliyorum :D 10 hours... zor ve uzun gelmişti, lotus sağolsun beginningi dün indirip gece 1 de yaptım :)) şimdi de kız uyurken yaptım. her yerim ağrıyor evet :)) beginning de grup halinde yapanlardan iyi, bireysel hareketleri gösterenden kötüyüm:)) bir ara kendimi videoya alıp değerlendirme yapacam :) sağolun kızlar, bu konuyu irdelemeniz ve paylaşımlarınız olmasa haberim bile olmazdı. bir hafta kadar bir süredir tam anlamıyla yapamasam da ara ara denediğim için sırt ağrımda hafifledi, umarım en kısa sürede ölçülerim ve görünüşümde de ilerleme olur :)

merhabalar 10/21 i yaptım dün. ilk yaptığımda inanılmaz su içmeme sebep oldu faat buna rağmen çok az tuvalete çıktım. iki gündür de iltihap atıyorum böyle bir etki görenler oldu mu çok merak ettim. bu arada selülit problemim vardı. biraz azaldı acaba bu iltihap ondan mı kaynaklanıyor. cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar yapmaya başladıktan kaç gün sonra farkı görmeye başladınızı sorabilir miyim acaba?

Arkadaşlar yapmaya başladıktan kaç gün sonra farkı görmeye başladınızı sorabilir miyim acaba?
5-6 gün sonra ben etki görmeye başlamıltım bacaklarımın arası açılmaya başlamıştı yani en çabuk bacak kaslarıma etki etmişti.

yaparken baş dönmesi oldu bana sonrasında halsizlik vs hissetmedim.ama kitabını okuyan bi arkadaşım bahsetmişti varolan bir problemin olmalık ki etki yaşıyosun.detaylı araştırısan mutlaka daha doyurucu bilgi edinebilirsin.

ve sonunda ben de yapabiliyorum :D 10 hours... zor ve uzun gelmişti, lotus sağolsun beginningi dün indirip gece 1 de yaptım :)) şimdi de kız uyurken yaptım. her yerim ağrıyor evet :)) beginning de grup halinde yapanlardan iyi, bireysel hareketleri gösterenden kötüyüm:)) bir ara kendimi videoya alıp değerlendirme yapacam :) sağolun kızlar, bu konuyu irdelemeniz ve paylaşımlarınız olmasa haberim bile olmazdı. bir hafta kadar bir süredir tam anlamıyla yapamasam da ara ara denediğim için sırt ağrımda hafifledi, umarım en kısa sürede ölçülerim ve görünüşümde de ilerleme olur :)

çok sevindim ayrisa'cım ;) Allah devamını nasip etsin..10 gün sonra ölçü yapabilrisin. Ölçülerini bekliyorum ;)

2 haftadır yapmıyorum!

Oh söyledim rahatladım. :1::1:

merak etme canım yalnız değilsin:29: bende başlayıp başlayıp devamını getiremiyorum ama isteğim dışında oluyor:37: bakalım dün yine başladım bugün de daha yapmadım:17:

Kızlar bu size :57: Bir an önce toparlanın yaa. Ben de istekli yapmıyorum. Birbirimize destek olalım. Yaz geliyor :18:

begining deki son hareketi tam anlayım diye 10 hours da açıklamasına bakayım dedim, callen teyse şunu diyordu" bırakacak gibi olduğunuz zaman, yürürken sallanan bacaklarınızı düşünün" daha bi hevesle yaptım vall.. bıngıldama beni rahatsız ediyor, yolda göreni bilemem..

Back