merhaba fıstıklar,nasılsınız? ben sahalara döndüm yine:)) az önce 1. ile başladık hayırlı olsun.darısı diğer başlayamayanlara:)) bu arada vücudum nasıl kaskatı anlatamam esneme hareketlerinde esneyemedimacaba sabah kalkıpta yaptığın mi öyle oldu:26: görüşürüz canlarım...
kızlar bende bugün ilk kez başladım egzersizlereyorumları okudukça gaza geldim benimde basen proglemim var hem onlar erisin istiyorum hemde vucudum sıkılassın :90: bide 8 dk kalık basen kalça hareketlerini yapıcam bakalım
merhaba fıstıklar,nasılsınız? ben sahalara döndüm yine:)) az önce 1. ile başladık hayırlı olsun.darısı diğer başlayamayanlara:)) bu arada vücudum nasıl kaskatı anlatamam esneme hareketlerinde esneyemedimacaba sabah kalkıpta yaptığın mi öyle oldu:26: görüşürüz canlarım...
kızlar beginning callanetcis videosu da yüklendi ilk sayfaya,
dosya şeklinde link verdim. açtığınızda 7 part beginning linkleri var. dosya üstüne tıklayın. standrat indirmeyi seçin. bi reklem açılıyo kapatın onu ve karşınızda 60 sn den geriye doğru sayan bir ekran görüceksiniz. süre bitince tıklayıp indirin
güle güle kullanın...
hoşgeldin aramızakolay gelsin...bahar geliyo ince kıyafetler giyicez artık. kabanlar montlar ceketler gidicek. eee fit olmak şart
Hoş geldin canımHayırlı olsun. İnşallah bu sefer daimi olur :) Bütün gece vücut hareketsiz olduğu için sabah açılmak zor oluyor. Sabahları yapmıyorum bu yüzden.
Ben de dünden başlayarak asıldım biraz. Bilmem kaçıncı süperimi yaptıktan sonra cardio call ın ilk yarım saatini denedim. Fena değildi kalp atışımı hızlandırdı birazAma hareketleri sevdim :) Bugün de ikinci kısımdakini yapacağım.
Yaza az kaldı. Artık kaytarmak olmaz:18:
Çok güldüm ya violetttcim :))) o nası bi huymuş :) ama herşeye rağmen bahar geliyo diye seviniyo insan.mis gibi kokucak heryer.bahar,yaz eyvah:18::18::18: ince şeyler şuanda düşünemiyorum:111::111: ben küçükken kışın yazlıkları, yazında kışlıkları giyermişim annem ne kadar saklasa da bulurmuşum.acaba şimdi de öyle mi yapsam
sorma canım ya.ben o anları hatırlamayacak kadar küçükmüşüm:)temmuzun sıcağında kışlık kabanı giyip bi de şapkasını da başıma örtmüşüm ipini de bağlamışım,karşıki komşuya gitmişim.karşıki komşumuzn gelini açmış kapıyı:) ben geldim gelin abla diye girmişim içeri:)) kadında içinden demek ki çocukları şehirde böyle giydiriyorlar diye düşünmüş...Çok güldüm ya violetttcim :))) o nası bi huymuş :) ama herşeye rağmen bahar geliyo diye seviniyo insan.mis gibi kokucak heryer.
Topiğimizin sportif kızları!!!!hadi bakalım bahar geliyo callana devam
bahar,yaz eyvah:18::18::18: ince şeyler şuanda düşünemiyorum:111::111: ben küçükken kışın yazlıkları, yazında kışlıkları giyermişim annem ne kadar saklasa da bulurmuşum.acaba şimdi de öyle mi yapsam
evet ya yaza az kaldı,gelmesin gelmesin biz taş olana kadarbu arada ben ekstradan Tibet'in gençlik pınarına başladım...kadınlar klübünde var,bi bak istersen canım.hatta kitaplarını bile aldım onda da 3. günüm...görüşürüz canım eğer bulamazsan yardımcı olurum.şimdi çıkmam lazım...
Çok tatlısın canım yaa beni de güldürdün
Tibeti duymuştum ama hiç yapmadım nasıl bir şey?
canım tibette 5 hareket var,ayin diye geçiyor bu hareketler.ilk hafta 3er defa yapıyorsun bütün hareketleri sonra her hafta 2şer artırarak 21 e ulaşıyorsun ve 21 de sabit kalıyorsun.bu hareketler vücudun belli noktalarındaki çakraları harekete geçiriyor ve ''benjamin button''oluyoruzaslında buna tam anlamıyla spor diyemeyiz...tibetin kilo kontrolü sağladığı,saçlardaki beyazların zamanla kaybolabildiğinden,daha dinç hissedildiğinden,hem de görüntü açısından farklılık olduğundan ve daha bi sürü şeyden bahsediliyor...yapılmayacak bir şey değil...kadınlar klübüne tibetin genlik pınarı diye yazarsan bulabilirsin sanırım...en azından orada düzenli yapanların yorumlarını görebilirsin...tabi callan gibi vücut şekillendirme şeklinde değil...hem içsel hem de dışşal arınma gibi bir şey,denemekten zarar gelmez...tavsiye ederim herkese...
Anladım canım. Yoga hareketleri olduğunu biliyordum. Yarın inceleyeceğim detaylı bir şekilde. Ben de başlayabilirim :)
Kitabını satın mı aldın yoksa netten mi indirdin? Öyleyse linki rica edeceğim canım :)
internetten kardeşim satın almıştı canım.2 kitap var ama ikinci kitap birinci kitaptaki bazı hareketlere alternatifleri,esneme hareketleri falan eklemiş,kitabı almadan da forumdan takip edebilirsin...aklına takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana canım
Benim boynumda rahatszlık var bugn 7/21 deyim çok ağrı yapıyo mekik tarzı hareketler ellermle boynuma destek olsam yda boynum içn başka destk kullansam da olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?