• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

allaaaaaaaaah ben bu gazla seni iki günde inceltirim:1::8::8: şimdi 10 şaat 10 yaş gençleş videosunu indirmen lazım. ama sanırım linklerde sorun var. kitabı olması lazım olmazsa onu indirmeye çalış.

canım çok sağol ilk olarak 10 gün boyunca bu videodaki egzersizlerimi yapcam ben pazartesş günü başlıcam birde bu dediğin videoyu nereden indricem kaçıncı sayfada onuda söyle be nolurrrrrrr

canım çok sağol ilk olarak 10 gün boyunca bu videodaki egzersizlerimi yapcam ben pazartesş günü başlıcam birde bu dediğin videoyu nereden indricem kaçıncı sayfada onuda söyle be nolurrrrrrr

ilk sayfada vardı da :26: galiba linklerde sorun varmış o yüzden zannedersem indiremicen.

ne diyorsun yaz sonunda düğünümüz vardı kaynımın yani. 22 günde 50 bedenden 44 bedene kadar sıkılaştım. kilo anlamında çok bişe kaybettirmedi ama sıkılaşma müthişti:8: callen süper bişe. tanıştığım herkese tavsiyeediyorum ki sedalis onlardan biri:13:

arkadaşım bravo çok etkilendim sadece 10 saatte 10 yaş gençleş mi yaptın başka hangilerini yaptın sırası ile yazar mısın kilo da vermişsin bunun için ek bişi yaptın mı

arkadaşım bravo çok etkilendim sadece 10 saatte 10 yaş gençleş mi yaptın başka hangilerini yaptın sırası ile yazar mısın kilo da vermişsin bunun için ek bişi yaptın mı

sadece 10 saat 10 yaş ile yaptım. yaklaşık 40 kadar yaptıktan sonraydı sanırım süpere geçeyim dedim. anam o neydi çok zorladı bende 10 saatten devam ettim. tabi kilo vermek için tek bu yetmiyo. biraz kardio yaptımdaha doğrusu ben abarttım önce eliptik bisiklete bindim yarım saat sonra call yaptım. günlük 1 buçuk saatimi verdim. iki çocuk ve ev işleriyle baya zorladı beni. bide yediklerime dikkatetmeye çalıştım. ama bak çalıştım diyorum çünkü o konuda çok beceriksizim. aburcubur yemeyi seviyorum:17:

merhaba arkadaşlar. bugün oturup iki topiği de okudum, ilk sayfadan videoları kitapı indirdim. öyle gaza geldim ki başlayacağım bende.. bir de trambolin aldım :) zaten kasımdan bu yana dukan diyeti ile 20 kg verdim 10 kg kadar daha vermem lazım, ancak bıngıl bıngıl bacaklar, doğumdan sonra edindiğim löp göbeğim, lopET kıçım, yüzümde olsun çok isterdim ama baldırlarımda çıkan onlarca gamzem ve çatlaklarımla plaj da gezinemeyeceğim garanti olduğundan beni iyice gaza getirmenizi rica ediyorum :)

sevgiler..

4 gozle beklıyorum paylaşımınızı:46:, 700 küsür yorumu tek tek okudum ve okadar heveslendım kı okuduklarım karsısında anlatamamn. ama vıdeo yok kaldım oyle ortada:2: bende yazmak ıstıyorum 3 oldu 5 oldu dıye:34:

Şöyle bir topic açılmıştı. Yazanı pek olmamıştı.

Lotus ilk mesaja bu linki ekleyebilir misin acaba? Sadece sonuçları yazalım. Soru cevap buradan devam etsin... :1: Özellikle belirtir misin ?

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/558716-callanetics-egzersizleri-sonuclari.html
Tabiki canım eklerim ;) isteyenler göz atar o topiği de.
arkadaşlar ana sayfadaki linklere ne oldu 10 hours yazıyordu altında linki vardı evolition yazıyordu altında link vardıya onalrdan bahsediyorum 2 ayı aşkın süredir evolotion yapıyorum süpere geçicem ama video yok bir türlü indiremiyordum şimdide link yok :(( bir yardımcı olurmusunuz ?

allaaaaaaaaah ben bu gazla seni iki günde inceltirim:1::8::8: şimdi 10 şaat 10 yaş gençleş videosunu indirmen lazım. ama sanırım linklerde sorun var. kitabı olması lazım olmazsa onu indirmeye çalış.

ilk sayfada vardı da :26: galiba linklerde sorun varmış o yüzden zannedersem indiremicen.

ne yapcam başka sitelerde varmıki direk yazınca çıkarmı ki 10 saat 10 yaş dicem demi :(

Kızlar ilk sayfada 10 saatte 10 yaş gençleş videosu ve kitabı mevcut diğerlerini yüklemek için upload sitesi arıyorum bulduğumda tekrar burdan hepsini paylaşıcam ;)

merhaba arkadaşlar. bugün oturup iki topiği de okudum, ilk sayfadan videoları kitapı indirdim. öyle gaza geldim ki başlayacağım bende.. bir de trambolin aldım :) zaten kasımdan bu yana dukan diyeti ile 20 kg verdim 10 kg kadar daha vermem lazım, ancak bıngıl bıngıl bacaklar, doğumdan sonra edindiğim löp göbeğim, lopET kıçım, yüzümde olsun çok isterdim ama baldırlarımda çıkan onlarca gamzem ve çatlaklarımla plaj da gezinemeyeceğim garanti olduğundan beni iyice gaza getirmenizi rica ediyorum :)

sevgiler..
Aramıza hoşgeldiniz ayrisa ve sedalis ve adını sayamadığım tüm yeni callan kızları ;)

Kızlar bana özelden email adreslerinizi gönderirseniz maillerinize videoları atabilirim.
Elimde 10 hour, cardio callanetics, süper callanetics ve evolution var.

Arkadaşlar evolution yapan var mı? İlk sayfada yazıldığı kadar etkili mi onu merak ediyorum :115:

Kızlar bana özelden email adreslerinizi gönderirseniz maillerinize videoları atabilirim.

maalesef sana özel mesaj atamıyorum busean :( 100 mesajı tamamlamam lazım, bu ara herşeye yorum yapsam iyi oalcak :) mail adresimi burdan da verebilirim o.iyicioglu@gmail.com şimdiden teşekkürler

Canım çok yüksek boyutlu videolar nasıl atıcaksın mailden? Ortalama 15 mb gönderiyor mailler, kaldı ki en kısa video bile 100küsur mb hele bazıları 1 gb'a yakın.bildiğin bi yöntem varsa bu konuda ve banada anlatırsan -bende tüm videolar mevcut bildiğiniz üzere- bende maile yollarım herkese kimse callansız kalmaz ;) cevabını bekliyorum busean' cım ;)
bu arada bende videoları partlar haline getiriyorum. paylaşım yapacak bir site buldum ama bir defada 250 mb yüklemeye izin veriyo. Bu yüzden callan programlarını yine part olarak indirip tüm partlar inince açıcaksınız.

Son düzenleme:
bugün eve gidince başlıcam spora önce lesli yürüyüşü yarım saat sonra call

arkadaşlar 1.sayfadaki callanetics linkleri açılmıyor.Bana LİNK verebilir misiniz lütfennnnnn

kızlar ben zayıflamak istemiyorum ama göbeğimi eritmek istiyorum :) mümkğn değil biliyorum bunu yapmak ama bu egzersizlerin sadece karın bölgesi için olanı yapan ve sonuc alan varmı ?

arkadaşlar 1.sayfadaki callanetics linkleri açılmıyor.Bana LİNK verebilir misiniz lütfennnnnn

videoları depositefiles sitesine yüklemeye başladım.

10 saatte 10 yaş gençleş videosununun linkini şimdi ilk sayfaya koyucam indirebilirisin ;)

Back