Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

10 Satte 10 yaş gençleş kitap video ve resimli halini link ekledim.
ve az öncede super callanetics video linklerini ekledim. 4 part halinde güle güle kullanın diğer videoları da yüklemeye devam ediyorum.
ilk sayfada yeni linkleri bulabilirsiniz

Kızlar kusura bakmayın. Yazıp kaçmış gibi oldum :) Birkaç gündür giremedim foruma. Şimdi mailini ileten herkese göndereceğim videoları.

Kızlar kusura bakmayın. Yazıp kaçmış gibi oldum :) Birkaç gündür giremedim foruma. Şimdi mailini ileten herkese göndereceğim videoları.

merhaba canım nasılsın?ben güya başlayacaktım.baya bi tembellik yaptım.1 kilo aldım çok kısa bi zamanda( senin nasıl gidiyor sonuçlarını yaz da canım biz de motive olalım)

merhaba canım nasılsın?ben güya başlayacaktım.baya bi tembellik yaptım.1 kilo aldım çok kısa bi zamanda( senin nasıl gidiyor sonuçlarını yaz da canım biz de motive olalım)

Ahh ah hiç sorma canım. Bu aralar benden motive edici bir şeyler çıkmaz Şubat ayı hayatıma büyük değişiklikler getirdi. Buna adapte olmaya çalışırken savrulup gidiyorum. Callaneticsi elimden geldiğince yapmaya devam ediyorum. Bu ay 9 gün kaytarmışım. Call yapamadığım günler oldu ama herhalde stres ve üzüntüden kilo verdim. 38 beden kemerle birlikte düşüyor belimden. Artık silkelenip güzelce başlamak lazım tekrardan.

ne oldu canım şubat ayında?inşallah kötü bir şey yoktur.paylaşmak istersen özelden yazabilirsin.tabi anlatmak istersen canım

3 gündür deniyorum.. ilk gün ısınmayı geçemedim, dün karın egzersizlerini layıkıyla yapamadım, ikisinde de kızım carladı.. bu ara uyku sorunumuz var, uyumuyor doğru düzgün kızlar AM/PM CALLANETİCS videoları var mı elinizde.. sanırım 2 parça yapmak daha uygun olacak benim için..

cardio callanetics video linklerini de ekledim ilk sayfada bulabilirsiniz..

ayrisa'cım am pm callanetics videosunu da haftasonuna kadar eklemiş olurum.

Arkadaşlar evolution yapan var mı? İlk sayfada yazıldığı kadar etkili mi onu merak ediyorum :115:

Evolution yapmıştım ben. Süper call evolutiondan çok daha zorlayıcı. Yazıldığı kadar etkili olduğunu düşünmüyorum ama 10 saatten sonra seviye yükseleceği için tabi fark eder. Süperle daha çok eder ama :)

Canım wetransfer diye bir site var. Yüksek boyutlu dosyaları sadece mail adresi girerek gönderebiliyorsun. Daha önce nasıl aklıma gelmedi bilmiyorum. Büyük kolaylık.

özel mesaj atamıyorum tatlımm naapcazz

Linklerden indiremediysen mailini burdan yaz istersen. Başka türlü nasıl olur bilemedim :26:

Canım özel mesajı beklemek zor oluyor 10 dk. Buradan yazayım :) Diğerleri derken süper, evo ve cardioyu mu istiyorsun canım.

Evolution linklerini ekledim ilk sayfaya

Birazdan da am pm callanetics video linklerini ekliycem yükleniyo şu anda..

nnnyyy topiğe gelmiyor mu hiç ?

buradayım canım çok sık girmiyorum. yazdan beri düzgün dikiş tutturamadım. artık 3-5 gün call yapsam hemen ciddi fark oluyor, bunu bilmenin rahatlığıyla sık sık ara veriyorum yada erteliyorum, düğün dernek gidecek özel yer varsa 1 hafta önceden başlıyorum, işim bitince bugün yarın derken bi bakıyorum bırakmışım, iyice tembelleştim ( yaza doğru bikini telaşıyla mecburen düzenli yaparım artık:)))
sen neler yaptın görüşmeyeli?

2 sene önce bende calla tanıştığımda aynı durumdaydım 20 kilo verdim 10 kilo daha verirsem genç kızlık bedenime gelecektim sonra calla başlayınca gerek kalmadı sıkıştı gitti o 10 kilo. hedeflediğim giysilerin beli kalçası bol geliyordu, vücudum eskisindende güzel ve kıvrılı görünüyordu, 60 küsür kiloyla 40 beden giyerken artık 36 beden giyebiliyordum. öncesinde pilates yaptığım için zaten sıkıydım. sen bu durumda daha fazla sıkılaşabilirsin, kısa sürede ciddi değişim yaşarsın... çatlaklara çare yok malesef ama selülitten eser kalmayacak:)

benim üstümdeki tembellik gitmedi hala kuzum ama bu sefer ki tamamen yoğunluktan :)))
her hafta başlamak istiyorum ama öğrenciler çok yoruyor.Ben iyiyim çok şükür,nikahta keramet varmış 5 senedir atama beklerken evliliğimin 3. ayında atandım.O zaman dert yakınıyordum sana balayında fit olmak istiyorum diye,şimdi 9 aylık evliyim ne çabuk geçmiş günler

kızlar bende bugün ilk kez başladım egzersizlere yorumları okudukça gaza geldim benimde basen proglemim var hem onlar erisin istiyorum hemde vucudum sıkılassın :90: bide 8 dk kalık basen kalça hareketlerini yapıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…