allaaaaaaaaah ben bu gazla seni iki günde inceltirimşimdi 10 şaat 10 yaş gençleş videosunu indirmen lazım. ama sanırım linklerde sorun var. kitabı olması lazım olmazsa onu indirmeye çalış.
canım çok sağol ilk olarak 10 gün boyunca bu videodaki egzersizlerimi yapcam ben pazartesş günü başlıcam birde bu dediğin videoyu nereden indricem kaçıncı sayfada onuda söyle be nolurrrrrrr
ne diyorsun yaz sonunda düğünümüz vardı kaynımın yani. 22 günde 50 bedenden 44 bedene kadar sıkılaştım. kilo anlamında çok bişe kaybettirmedi ama sıkılaşma müthişticallen süper bişe. tanıştığım herkese tavsiyeediyorum ki sedalis onlardan biri:13:
ilk sayfada vardı da :26: galiba linklerde sorun varmış o yüzden zannedersem indiremicen.
arkadaşım bravo çok etkilendim sadece 10 saatte 10 yaş gençleş mi yaptın başka hangilerini yaptın sırası ile yazar mısın kilo da vermişsin bunun için ek bişi yaptın mı
4 gozle beklıyorum paylaşımınızı, 700 küsür yorumu tek tek okudum ve okadar heveslendım kı okuduklarım karsısında anlatamamn. ama vıdeo yok kaldım oyle ortada:2: bende yazmak ıstıyorum 3 oldu 5 oldu dıye
Tabiki canım eklerimŞöyle bir topic açılmıştı. Yazanı pek olmamıştı.
Lotus ilk mesaja bu linki ekleyebilir misin acaba? Sadece sonuçları yazalım. Soru cevap buradan devam etsin...Özellikle belirtir misin ?
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-saglikli-yasam/558716-callanetics-egzersizleri-sonuclari.html
arkadaşlar ana sayfadaki linklere ne oldu 10 hours yazıyordu altında linki vardı evolition yazıyordu altında link vardıya onalrdan bahsediyorum 2 ayı aşkın süredir evolotion yapıyorum süpere geçicem ama video yok bir türlü indiremiyordum şimdide link yok( bir yardımcı olurmusunuz ?
allaaaaaaaaah ben bu gazla seni iki günde inceltirimşimdi 10 şaat 10 yaş gençleş videosunu indirmen lazım. ama sanırım linklerde sorun var. kitabı olması lazım olmazsa onu indirmeye çalış.
canım çok sağol ilk olarak 10 gün boyunca bu videodaki egzersizlerimi yapcam ben pazartesş günü başlıcam birde bu dediğin videoyu nereden indricem kaçıncı sayfada onuda söyle be nolurrrrrrr
ilk sayfada vardı da :26: galiba linklerde sorun varmış o yüzden zannedersem indiremicen.
ne yapcam başka sitelerde varmıki direk yazınca çıkarmı ki 10 saat 10 yaş dicem demi
Aramıza hoşgeldiniz ayrisa ve sedalis ve adını sayamadığım tüm yeni callan kızlarımerhaba arkadaşlar. bugün oturup iki topiği de okudum, ilk sayfadan videoları kitapı indirdim. öyle gaza geldim ki başlayacağım bende.. bir de trambolin aldım :) zaten kasımdan bu yana dukan diyeti ile 20 kg verdim 10 kg kadar daha vermem lazım, ancak bıngıl bıngıl bacaklar, doğumdan sonra edindiğim löp göbeğim, lopET kıçım, yüzümde olsun çok isterdim ama baldırlarımda çıkan onlarca gamzem ve çatlaklarımla plaj da gezinemeyeceğim garanti olduğundan beni iyice gaza getirmenizi rica ediyorum :)
sevgiler..
Arkadaşlar evolution yapan var mı? İlk sayfada yazıldığı kadar etkili mi onu merak ediyorum :115:
Valla düşünüyorum. :) Bunun için biraz daha zaman gerekiyor. Baya iddialı...
Kızlar bana özelden email adreslerinizi gönderirseniz maillerinize videoları atabilirim.
Elimde 10 hour, cardio callanetics, süper callanetics ve evolution var.
Kızlar bana özelden email adreslerinizi gönderirseniz maillerinize videoları atabilirim.
arkadaşlar 1.sayfadaki callanetics linkleri açılmıyor.Bana LİNK verebilir misiniz lütfennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?