arkadaşlar yıllardır bir türlü çare bulamadığım bel fıtığım var, bir kez ameliyat oldum her yolu denedim ama sık sık ağrılar iyice çogalıp yatağa bağlıyor beni ne yazık ki... hareketsiz bir yaşantım olduğu için de tabi kilo alıyorum. bir ara tibet hareketleriyle birlikte bisiklete binmiştim çok güzel kilo vermiştim ama yine belim tutulunca bıraktım mecburen. callanetics videosunu izledim, çok zorlamıyormuş gibi geldi, sizden ricam bel kaslarını çok zorluyor mu... bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden
Selam.
Ben de tek başına callan ile ağrı olmamıştı. Şuan yarım saatlik bi seri, ek hareketler ve callan yapıyorum. Egzersiz sırasında ağrı olmuyordu. İlk 3 gün dayanılamayacak kadar olmasa da ağrım vardı tabi... Yalnız sizde durum farklı nasıl olur bilemem. :26:
merhabalar bayanlarrrr.. ben geldimmm.. ilk defa geliyorum buraya call yapmaya yeni başladım ve beraber yaparsak paylaşırsak daha çabuk zayıflarız gibime geliyo. insan tek başına sıkılıyor yaa :)) ben 59 kiloyum 55 olmak istiyorum. sadece basenlerim varr off çok kötü basenler yaa inş call yapmaya devam edersem onlarda gidecek :)) bugün ilk defa yaptım bacaklarım çok kötüoff
canım gider niye gitmesin basenler, benim de basenim sorunlu,biz Türk hatunlarının yediği basene gidiyor herhaldeyalnız şunu söyleyeyim kişiden kişiye etkisi değişiyor bazılarında hemen fark omaya başlarken bazı arkadaşlarda da 16,17 den sonra etk, etmeye başlıyor.ben belli bir süre ölçü almadım ama 4.gün göğsümün alt kısmının uzamaya başladığını fark ettim. benim 16 da belimde ve basenimde 2 cm incelme oldu ve göğüslerimde 3 cm büyüme oldu ben ilk defa bu kadar düzenli yapıyorum normalde hep başlayıp bırakıyordum.biraz tez canlı olduğum için bir an önce fark olsun istiyordum ve yavaş geliyordu ama dizimdeki rahatsızlık ortaya çıkınca yavaş bir şeyler yapmam gerektiği için callanı tercih ettim.sabır gerekiyor canım,sabrın sonu selamet olduktan sonra niye sabretmeyelim ki
arkadaşlar yıllardır bir türlü çare bulamadığım bel fıtığım var, bir kez ameliyat oldum her yolu denedim ama sık sık ağrılar iyice çogalıp yatağa bağlıyor beni ne yazık ki... hareketsiz bir yaşantım olduğu için de tabi kilo alıyorum. bir ara tibet hareketleriyle birlikte bisiklete binmiştim çok güzel kilo vermiştim ama yine belim tutulunca bıraktım mecburen. callanetics videosunu izledim, çok zorlamıyormuş gibi geldi, sizden ricam bel kaslarını çok zorluyor mu... bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden
Slm kizlar nasıl gidiyor bakalım :)) ben bugün yeni birşey denedim sizlrle de paylaşmak istedim. Hani yan oturup bacagimizi uzatip yukari aşağı indiriyoruz ya ben bu sefer bacagimla minik dairesel hareketler yaptim 50 si bi yönde 50 si diğer yonde sanki daha cok etkisi oldu gibi :)
bir tasla ıkı kus vuracagım o zaman gögus de buyutuyormushemen baslamam lazım
normalde call teyzenin dediği gibi yapınca bir şey olmuyor, hareketler yavaş ve kontrollü yapıldığı için sakatlanmalara sebep olmaz. ama bazı arkadaşlar esnemeden ısınmadan sıkıcı bulduğu hareketi atlayarak başlıyor yada zorlanınca inatla herekete devam ediyor, başlangıç pozisyonundan çıkıp garip şekillere giriyor yada kontollü olması gereken bir indirip kadırma hareketini çabuk çabuk savurma şeklinde yapıyor ozaman olan oluyor işte...
doktorun spora izin veriyor di mi? yapma dediği hareketler var mı? yoksa sayıları 100 yerine 25er tane yaparak başla, baştaki ısınmaları mutlaka yap, belinde baskı hissettiğinde hareketi bırak mutlaka. karın hareketlerinde bele yüklenme olabilir özellikle 3. karın hareketinde kontrol hep karında olmalı bacağı fazla indirirince belde baskı oluyor ona dikkat et cnm. şimdilik aklıma gelenler bunlar..
canım çok kaşif callancı gördüm senii:))
evolotiondaki hatun Sandra, 3 tip callantics pullsu gösteriyor zaten, başlangıcta indirip kaldırma, orta seviyede sağa sola gibi, ileri seviyede de minik,minik daireler...
aynı daireleri 2. harekette de yapbilirsin hani kolları geriye aldığımız var ya..
merhaba,duruşumuz değiştiği için göğsümüz dik durduğu için herhalde artış oldu bendedik durması iyi de ölçüsünün büyümesi iyi olmadı ( callana başlayınca ve özellikler etkilerini görmeye başlayınca ne kadar bıraksanız da dönüp dolaşıp tekrar başlıyorsunuz...
Evet canim bende bi hafta fln o videodan yapip snra callan teyzeme geri dönmüstumuzun zamandir callan yapanlar bence dairesel hareketlere gecsinler kesinlikle fark ediyo :))
lotus35
Videoları bekliyoruzzz,gerçi ben daha başlayamadım,bebek hiç durmuyo,tualete dahi zor gidiyorum ama umutluyum,elbet bi gün bi kaç saat deliksiz uyuycak bu bebek. Hep normal kiloda olan biri olarak aynada kendini şişman görmek çok yıpratıcı bir durum.egzersizlere başladığımda öncesi ve sonrası yapıcam göbeğimi
canım pazar günden beri upload yani videoları palaşmak için yükleme sitesi arıyorum ama malesef bir türlü sağlıklı bir site bulamadım.daha önce rapidshare'e yüklemiştim fakat günlük 1gb indirme kotası vardı ki zaten araya eklediğim tüm linkler rapidin serverlerını yenilemesi yüzünden kullanım dışı oldu. oraya yeniden yüklesem de yine kota söz konusu olucak.
başka sitelere bakıyorum fakat onlarda 250 mblık yüklmeye izin veriyor bir kerede fakat bildiğiniz üzere bizim dosyalar çok yüksek boyutlu. yani bir defada 1gblık yükleme veren bir ste bulmam lazım tavsiyesi olan varsa bekliyorum
videolar bilgisayarımda sizlerle paylaşılmak için bekliyo bilginize
nasıl bir hareket o :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?