Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar uzun bir aradan sonra geldım tekrardan aranıza dun ıtıbarıyle callan basladım tabıkı klasıkten basladım yanı bu demktırkı callan 1 gun tamamdır :)
Canım hoş geldin Nerdeydin yaa yalnız kaldım :)
Herkese merhaba arkadaslar. Callanetics bana cok bunaltici geliyor ama cabuk etki göstermesi de merakimi uyandiriyor. Sadece karin hareketlerini yapip faydasini gören var mi aranizda? Karin hareketlerini pilatese benzettim ben. Paylasirsaniz sevinirim.
Herkese merhaba arkadaslar. Callanetics bana cok bunaltici geliyor ama cabuk etki göstermesi de merakimi uyandiriyor. Sadece karin hareketlerini yapip faydasini gören var mi aranizda? Karin hareketlerini pilatese benzettim ben. Paylasirsaniz sevinirim.
mrb kızlar uzun bir aradan sonra geldım tekrardan aranıza dun ıtıbarıyle callan basladım tabıkı klasıkten basladım yanı bu demktırkı callan 1 gun tamamdır :)
arkadaşım uzun zamandan beri callenle uğraşan biri olarak callen platesten daha zor ve daha etkili bi egzersiz. ayrıca kasları çabucak toparlıyo ki 20 gün gibi bi sürede eğer doğru yaparsan 1 beden daha sıkı olabiliyosun. zayıflamak için yanında kardio yapmanda şart derim. allah kolaylık versin canım
Yanit icin tesekkür ederim. Asllinda ben kilo vermeye calismiyorum üc sezaryenden sonra kalan karnim toparlansin baska bir istedigim yok. Cok sükür gögsüm kalcalarim bacaklarim sekilli bir sikayetim yok ama karnim cok rahatsizlik veriyordu, Aralik`tan beri 3 cm inceltebildim. Tabii siskinlik de azaliyor ama biraz daha cabuk gitsin istiyor insan iste. Bir de son sezaryenden sonra karnimi hic icime bile cekemiyordum karin kaslarim donmus kalmisti sanki egzersizlere basladiktan sonra artik rahat rahat karnimi icime cekebiliyorum. Insanin durusu degisiyor gercekten de.
sormak istediğim videoyu indirdim.10 saat vs vs olanı.
bunu her gün yapacağım dimi istersem 21e tamamlayabiliyorum galiba ona biz karar veriyoruz sanırım
ama her gün 1 saat sürüyor zaten yapacagım.
başka bi metod yok değil mi ?
Selam...:)
6 gün yapılacak 1 günde ara verilecek. Kendini bi sonraki seviyeye hazır hissettiğinde bırakabilirsin... Yani bu 10 gün olur ya da 21,42... Kişiden kişiye değişiyor. Hareketlere alıştığında eksiksiz yaptığında yarım saat bile sürebiliyor. Kolay gelsin...
Selaam
Ah canım Allah razı olsun senden ilgilenip cevap yazdıgın için.
Bir sonraki egzersizin adı nedir canım ?
Araştırıp indirmeye çalışayım.
on beş gün mecburi aradan sonra bu gün bir tık daha yükselterek seviyemi yeniden başladım. donuk pudra slm canım naptın sende mi tatile verdin kendini yoksa