Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ben de hiç beceremezdim oryantali. Şimdi asenadan iyi kıvırtıyorum

busean mesajını yeni farketiim ben ya bakan kör oldum resmen

yaptığım belli video yok canım . klasik hareketleri uyguluyorum ben

Sealm kizlaar
uzun bi aradan sonra yine ben geldiim :))
maalesef 15. süperden sonra gerisi gelmedi salmistim kendimi.
ama acayip bisey oldu. callenetics yaparken kilom sabit kalmisti ama cok incelme vardi.
ara verdigimde hic bisey yapmadan kendiliginden yavas yavas 2 kilo zayiflayiverdim
56.6 dan 54.6 ya indim. ama calleneticsin bana ne kadar iyi geldigini bildigim icin artik yeter dedim topla kendini mermaid dedim ve dün tekrar basladim :)

3 gündür süperi videodan takip ederek yapıyorum.
Meğer ne çok yarım yapıyormuşum hareketleri.
Her şeyi birebir yapıyorum artık. Mükemmel çalıştırıyor :)
64. süper tamam :)

slm kızlar maşallah hala devam edenler var. ben nemi yaptım tabiki devammmmm. yaklaşık 1 ay sadece call yapmıştım sonrada yanına eliptik bisikletide ekledim.1 ayda böyle çalıştım mı oh ne güzel alıştım zaten artık spor hayatımın bi parçası haline geldi. bunun yanına dengeli beslenmeyi de katmaya çalışıyorum bir ay oldu işte. sonuç mu 85.5 kilodan 84 kilo altı beden ölçülerim 5 kasımda başlamıştım başlangıçte basen: 114 bel:91 göğüs:100 şimdi bu gün itibarı ile basen: 112 bel: 88 göğüs: 96 gittim kendime güzel güzel kıyafetlerde aldım. iki gün sonra tatile memlekete gidiyom 5 aydır görmüyolar beni bakalım ne diyecekler?

tebrik ederim canimm
insanlardan güzel tepkiler aldikça insan daha bi gaza geliyo.
amaa tatile gidiyorum diye kaytarmak yok dimi :))

çalışıyorum boş durmuyorum. 16. callimi dün yaptım. birde bu kaçla hareketlerinde hem pelvisi kaldırıp hem kalçayı öne nasıl cevireceğimi anlasam cok mutlu olacağım.o nasıl bir hareket ya 16 gundur nasıl yapacağımı toparlayamıyom

38.call + dambıl tamamdır (busean bu arada 5 kg cıkardım dambılları ben bu sefer de agır oldu sanki)

ben kum saati gibi oldum kızlar ya.. bel gitti. yanlar gitti. basenler gitmedi. toparlandı biraz ama

38.call + dambıl tamamdır (busean bu arada 5 kg cıkardım dambılları ben bu sefer de agır oldu sanki)

ben kum saati gibi oldum kızlar ya.. bel gitti. yanlar gitti. basenler gitmedi. toparlandı biraz ama

5 çok canım yaa :) bari 3-4 falan alsaydın :)

Kum saati gibiyse iyi canım en azından orantılı görünüyorsundur.
Basendeki yağlar çook inatçı olduğu için zaman alıyor gitmesi

15 gün oldu benimde başlıyalı gözle görünür bir fark var ama derin diş çıkardığı için 4 gündür yapamıyorum göbek hemen geri geldi midem yine çıktı çok mutusuzum çocukla yapmak çok zor gündüz çok az uyuor o aradada ne yapıcağımı şaşırıyorum mekiklere devam ediyorum ama callanetics kadar etkili değil (( tekrar düzene sokabilirim inşalah bu iğrenç göbeğimden bir türlü kurutulamadım ((

Ooooo kaytaranlar olmuş... Ama bende onlardan biriyim :) 2 günde bir 15 dklık koruma programını yapabiliyorum.çok ama çok yoğun iş temposu ve finaller biraraya gelince buraya yazmaya bile fırsatım olmadı.finallerden sonra tekrar super yapmaya başlıycam. Size de tavsiyem ara vermek yerine koruma programı yapın vücut hareketleri unutmuyo en azından.
Fit günler callancı canlarımmmm!!!!!!

Canım koruma programı hangisi acaba ?

Canım koruma programı hangisi acaba ?

ilk sayfada callanetcis kitabının linki var ordan indirip bakabilrisin.

kitabi indirince açılan dosyada 15DKLIK KORUMA PROGRAMI dosyasının içinde bulabilrisin

daha önceki topiğimizde bunu tek tek yazmınştı ''nnnyyy'' adlı arkadaşımız. onu bulup sizle de paylaşmak istedim.

1- barfikse yada kapını üstüne asılarak durabildiğin kadar dur. sırtı süper rahatlatıyor, kolları da güçlendiriyor..
2- 5 defa klasikte ilk ısınma hareketimiz olan eğilip kalkma.
3- 75 kollar geriye esneme
4- 75 yanlara esneme sağ sol
5- 75 karın bacaklar dizden bükük
6- 75 karın iki bacak havada
7- 5 defa bacaklar için 3 aşamalı pelvis hareketi 4 aşamada yapılacak
8- 25 bacak esnetme bacağı bara koyup sırtı aşağı yukarı yaptığımız, ilk hareket
9- 75 kalça bacak bükük olan
10- 75 kalça bacak düz tutulan
11- 25 bacak yere oturup bacak iki yana açılarak yapılan germe
12- 25 bacaklar birleşik yerde öne eğildiğimiz.
13- 8 pelvis kepçesi
14- 100 bacak sandalye sıkma

Son düzenleme:
67. süperi yaptım şimdi. Video ile yapmaya iyice alıştım. Yakında bu da beni kesmemeye başlayacak

ben zumba kursuna gittim bir akşam ve o kadar ağrıdıki bacağım callan yapamadım.. 2 gün ara verdim.. umarım bir sıkıntı olmaz :/

merhabalar, rapidshare linklerinin hiçbirini açamıyorum cardio ve evolution'ı indiremiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…