- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
merhaba arkadaşlar.bu ara bende tembelleşenlerdenim.ama yapmadığım zamanda suçluluk duyuyorum.ama en kısa zamanda aynı tempo ile devam ediyorum.
bir de callanın bana en büyük faydalarından biri daha güzel kıvırır hale geldim.şimdi oryantal gibi kıvırmalı danslarda daha güzel ve teknik bel kıvırıp ,göbek atıyorum :))))
yaptığımız pelvis kepçesi ve ondan öncesi yapılan pelvis hareketinde doğal olarak kıvırttırıyor....
2,5 da iyiymiş :) Kol hareketleri için 3 ideal ama omuzda zorluyor beni. Bir de 10 dk lık baya tempolu bir egzersiz programı var kol için. Onu yapmak istiyorum ama 3 kg ile imkansız :) 1,5 ya da 2 almayı düşünüyorum onun için. Seni merak ettim canım nasıl hareketler ve kaç kiloyla yaptığını. Yaptığın belli bir video var mı, tek tek hareket olarak mı yapıyorsun?
busean mesajını yeni farketiim ben ya bakan kör oldum resmen
yaptığım belli video yok canım . klasik hareketleri uyguluyorum ben
slm kızlar maşallah hala devam edenler var. ben nemi yaptım tabiki devammmmm. yaklaşık 1 ay sadece call yapmıştım sonrada yanına eliptik bisikletide ekledim.1 ayda böyle çalıştım mı oh ne güzel alıştım zaten artık spor hayatımın bi parçası haline geldi. bunun yanına dengeli beslenmeyi de katmaya çalışıyorum bir ay oldu işte. sonuç mu 85.5 kilodan 84 kilo altı beden ölçülerim 5 kasımda başlamıştım başlangıçte basen: 114 bel:91 göğüs:100 şimdi bu gün itibarı ile basen: 112 bel: 88 göğüs: 96 gittim kendime güzel güzel kıyafetlerde aldım. iki gün sonra tatile memlekete gidiyom 5 aydır görmüyolar beni bakalım ne diyecekler?
tebrik ederim canimm
insanlardan güzel tepkiler aldikça insan daha bi gaza geliyo.
amaa tatile gidiyorum diye kaytarmak yok dimi :))
38.call + dambıl tamamdır(busean bu arada 5 kg cıkardım dambılları ben bu sefer de agır oldu sanki)
ben kum saati gibi oldum kızlar ya.. bel gitti. yanlar gitti. basenler gitmedi. toparlandı biraz ama
Ooooo kaytaranlar olmuş... Ama bende onlardan biriyim :) 2 günde bir 15 dklık koruma programını yapabiliyorum.çok ama çok yoğun iş temposu ve finaller biraraya gelince buraya yazmaya bile fırsatım olmadı.finallerden sonra tekrar super yapmaya başlıycam. Size de tavsiyem ara vermek yerine koruma programı yapın vücut hareketleri unutmuyo en azından.
Fit günler callancı canlarımmmm!!!!!!
Canım koruma programı hangisi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?