Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardımcı olabilicek kimse yok mu:26:
ben de denededim ama rapidshare linkleri açılmıyor malesef =(
arkadaşlar rapidshare linkleri bizzat benim rapid hesabımdan. fakat yinede problemi henüz çözemedim.şimdilik alternatif link olarak verdiklerimden mediafire sitesinde yüklü olanlardan indirebilrisiniz. en kısa sürede indirme limiti olmayan bi sitede hesap açıp tüm videoları yükliycem ve burda tekrar paylaşıcam.
merhaba kızlar ben geçen yıl 45 dk lık callen egzersizini indirdim.21 günlük programı uyguladım.gerçekten işe yaradı.düzenli beslenmeyşe birlikte 3 kilo verdim ve tekrar almadım çok şüküt ve vücudum baya bi esnemişti.ondan sonra 2 kez spor salonuna gittim ama callen kadar etkili olmadı 1 2 kilo verdim tekrar aldım.okullar açıldıktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorumm
evet kızlar çok şükür kızızmın astım atakları geçti.doktorummunz tavsiyesi üzerine nisan ayına kadar hiç dışarı çıkmıcağız.malum havalar çok kirlive ben bu gece ilk callanımı yaparak aranıza tekrar dahil oldum.inşalah kızım nisan ayına kadar hastalanmaz ve ben devam ederim.ölçülerimi yarın alıp paylaşıcam ama sizler çok fena olmuşunuz damıllar stepler falan harika.
bayanlar merhaba bir videoyu kaç gün çalışıyorsunuz ? yani ne kadar süre sonra başka videoyaya geçiyorsunuz?
kızlar sanki bana hiç etkisi olmayacak gibibme geliyo.haraketleri tam yapamıyorum.göbek çok kötü bende 97 cm.callan hariç göbek için ne yapsam.zaten karın hareketlerinde pek yuvarlıyamıyorum kendimi ama bırakmıcam.çoçuklar uyanmadan hemen başlıyayım bari:)
Ne güzel, callaneticsin faydasını gören biri daha :) Çok güzel bir spor gerçekten. Mucizevi :)
Topic çok sessizleşti, katılırsan sevinirim. Yalnız yapmak sıkıcı oluyor
tabiki birlikte yapalım inşaallah ama şuan ev baya kalabalık herkes evde o yüzden yapamıyorum okullar açılınca başlayacam inşaallah
videoları nerden indiriyorsunuz leslie gb bişey mi bu callen???
kızlar sanki bana hiç etkisi olmayacak gibibme geliyo.haraketleri tam yapamıyorum.göbek çok kötü bende 97 cm.callan hariç göbek için ne yapsam.zaten karın hareketlerinde pek yuvarlıyamıyorum kendimi ama bırakmıcam.çoçuklar uyanmadan hemen başlıyayım bari:)
Bu arada bugün 3. günüm.
Merhaba kizlar. ben 10yas gencles videosunu indirdim simdi onu hergunmu yapmam gerekiyo acaba? bi yardim edermisiniz lutfen. kac gun yapmam lazim bunu?