haklısın , özür dilerim videoyu tam sanıyordumwhats, linkler için teşekkürler. Hips and behind ı indirdim ama videoda sorun var galiba. Düzgün görüntülenmiyor.
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK17 :17: :17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın , özür dilerim videoyu tam sanıyordumwhats, linkler için teşekkürler. Hips and behind ı indirdim ama videoda sorun var galiba. Düzgün görüntülenmiyor.
haklısın , özür dilerim videoyu tam sanıyordumbu video bulunamıyor. torrentte bile sağlıklı bağlantı yok. kusura bakmayın
![]()
3 gün ara verdim yine
amaaaaaaaa bırakmak yok
35 call + dambıl + stepper tamamdır![]()
Bırakmak yok
Canım dambılların kaç kg?
2,5 kghafif gibi geldi ilk ama cok yapınca setleri iyiymiş dedim.
dün 14.cümü yaptım ama beceremiyom galiba, bi değişiklik yok bende. halbuki vidyodaki kız 19 saatte taş olduydu![]()
Hareketleri doğru yaptığına emin misin? ve daha 14 gün olmuş. Tamam call mucizevi bir şey ama o kadar kısa sürede hiçbir spor mucize yaratmaz. İlk ay anca hareketlere alışma süreci. İncelmeyi ondan sonra beklemek lazım. Hareketler basit gibi duruyor ama hepsinin kilit noktası var. Mesela pelvisi kaldırıyor musun hareket esnasında ya da o bölgeyi sıkıyor musun? Önemsiz gibi geliyor ama bu şekilde yaptığında inanılmaz yanma olur yaptığın bölgede. Zamanla öğrenilecek bir şey bu. Biraz sabır![]()
ya hiç sorma o pelvisi kaldırma olayları bitiriyor. elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum diyelim. dilzeri kitlemeden pelvisi kaldıramıyorum. kafam karışıyor zatenhaklısın daha çok erken. yıllarca yedim durdum 14 günde ne bekliyorum demi?
4 aydır call yapıyorum ama hala yiyorum. Bu daha kötü :) Neyse ki spor baskın geldi de inceldim :)
İlk bir ay sonunda fark ettim başlarda ne kadar yanlış yaptığımı ya da doğru yapamadığımı diyelim :) Her gün biraz daha iyi yapıyorsun.
Demek istediğim, hareketlerin nasıl yapıldığını anlasan bile vücudun yapmana izin vermiyor şimdi. Kasların güçlenecek, yapmak istediğini yapabileceksin.
Hiç üzme kendini. Ben de başlarda böyleydim. Şimdi sonuçtan çok memnunum. İyi ki bırakmamışım diyorum.
4 ay öncesi denemeye bile çekindiğim taytlardan geçen gün satın aldım![]()
helal olsun sana. sen olmasan zaten kimsenin gaza geleceği yokbırakmak yok. inadım inat bu bel 60a inecek! not:80im şuan. acaba çok mu abarttım? 65 olsun
![]()
Teşekkür ederim. Son günlerde kimse yapmıyor gerçekten :) Topice sık sık gelirsen daha moralli yaparsın, destek oluruz birbirimize :)
Sadece bel sorunun mu var? Kalça, basen, kilo ne durumda.
boyum 1.71, kilo 70. göğüs 100 (memeler büyük değil sırt geniş :) ),bel 80,basen 100.
ben aslında tam ters armut tipli bir kadınım. bacaklar ince. üst beden kalın. sırt yağlarım hatta fenabelim de kalın işte. o yüzden birazda kalas gibiyim. esnekliği ve sıkılaşmayı sağlar diye call yapıyorum. kilo vereyim diye üstünede bir 30 dakika tempolu spor yapıyorum. (30 day shred programını takip ediyorum aslında). kolay kilo veren bir tip değilim oyüzden bünyeyi zorluyorum.
Ben de bir ara shred yaptım ama hiç etkisini görmedim. İncelme yerine kas yapacak gibi durdu bıraktım. 1 ayda jillianın yaptığını call ile 10 günde elde ettim. Benim kilo problemim yok. Basenlerim çok kötüydü üstüme göre. Call resmen törpüledi yanlarımı. Basenim hiç kalmadı desem yeridir. Senin kilo problemin olduğu için diyet yapmanı öneririm. Call sıkılaştırırken diyetle de kilo verirsin. Hem call hem jillian ağır gelebilir. Bence yorma kendini jillian yerine diyet yap. Tabi sen bilirsin yine de![]()
ben diyette yapıyorum aslında. yani cok dikkat ediyorum. az yiyorum. ekmek yemiyorum. akşam 7 den sonra yemiyorum. yeşil çay bağımlısı oldumama bende polikistik over de var. ondan bünyem hiç çalışmıyo gibi birşey. vazgeçmiyo yağlarından
![]()