merhaba kızlar..
3,5 yıl önce bende call yaptım.. doğum sonrası ciddi farklar olmuştu bende. şimdi tekrar başlamam lazım pc başında oturmaktan vucudum armut tipine dönüştü. hiç farketmeden basenlerim ve yanlardan simitler fışkırdı resmen.. + 7 kiloda aldım onunda etkisi var..
merak ettim aranızda ölcüm yapan varmı :) biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım..
1'de sormak istediğim bir konu var. ben call yaptığımda hamilelikte aldığım 33 kilonun 30nu vermiştim zaten.. toparlanma için call yapmıştım ama şuan hem fazlalığım var hemde vucudum aldığım kilolardan sıkı gibi. sizce önce kilo verip sonramı cal yapsam. ben cal yaptığım kilo vermemiştim ama vucudum incelmişti.
56 günde basenden 5 cm, kalça ve üst bacaktan 3 cm gitti. Call yanında ek egzersizler de yaptım. Kilo fazlam olmadığı için diyet yapmadım. Sadece sporla bu sonuç oldu.
Sen kilo vermek istediğin için diyet ve call yanında hızlı tempo bir egzersiz programı yapman lazım. Call sadece sıkılaştırıyor, kiloya etkisi yok.
Benim de sıkıntım basen. Sana call yanında yaptığım egzersizlerin linklerini vereyim. Hepsi işe yarıyor. İstediğini yaparsın
Butt Workout Cardio 1: Bootcamp | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube Bu çok güzel bir cardio. Başlangıç seviyesinde call ile birlikte yapıldığında yorabilir.
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube Tiffany. Çok eğlenceli egzersizleri var.
8 Minute Buns - YouTube 8 dklık program. Cayır cayır yakıyor :)
5 Minute Hip Workout with Denise Austin - YouTube 5 dklık çok basit bir program.
Better Buns, Hips & Thighs - YouTube Arada bunu da yapıyorum güzel :)
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube Bu da simitler için muhteşem.