- 1 Ağustos 2012
- 678
- 6
benimde kilo vermem gerek. mesela hangi cardioyu önerirsin?
Canım calla başlamadan önce jillian michael yapmıştım 1 ay. 1 kilo vermiştim galiba. Biraz göbeğim vardı o zamanlar :) O şişliği almıştı. Daha çok üst bölgeleri çalıştırıyor. Basen ve bacağa hiç etkisi olmamıştı. p90x ve insanity de iyi programlar ama bayaaa bir kondisyon gerekli bunlar için. Açıkçası 1 ayda 1 kilo vereceğime 1 ay call yapıp kilo vermesem de 5 kilo vermiş görünürüm daha iyi. Bu kadar enerji sarf etmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ama yine de kilo vermek için cardio yapmak şart. Bu yüzden Max 15 dk lık çok yormayacak videolar daha uygun olur call ile. Önceliğim kilo vermek olmadığı için cardio yapmayı pek istemedim ama geçenlerde bir program buldum. Yapmayı düşünebilirim bunu.
30 günlük popoya yönelik bir program. Bugün denemek için ilk günü yaptım. Kolay geldi ama etkili egzersizler var. İncelersin bi. İstersen her güne uyarak gidersin. İstersen sadece cardio yazanları uygularsın. İlla bunu yapman da şart değil tabi. Dediğim gibi hızlı tempo 10-15 dklık egzersiz ve call yeterli olur bence. Ki zaten diyet de yapıyorsun.
Butt Workout 1: Tone Up | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout Cardio 1: Bootcamp | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout 2: Booty Booster | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout 3: Firm Extreme | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout Cardio 2: Fat-Burning | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout 4: Dance Fit | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout 5: Sexy Beach Body | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout Cardio 3: Tabata | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout 6: Yoga | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube
Butt Workout Cardio 4: Brazilian Booty | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube