Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

56 günde basenden 5 cm, kalça ve üst bacaktan 3 cm gitti. Call yanında ek egzersizler de yaptım. Kilo fazlam olmadığı için diyet yapmadım. Sadece sporla bu sonuç oldu.

Sen kilo vermek istediğin için diyet ve call yanında hızlı tempo bir egzersiz programı yapman lazım. Call sadece sıkılaştırıyor, kiloya etkisi yok.
Benim de sıkıntım basen. Sana call yanında yaptığım egzersizlerin linklerini vereyim. Hepsi işe yarıyor. İstediğini yaparsın

Butt Workout Cardio 1: Bootcamp | 30 DAY BUTT LIFT - YouTube Bu çok güzel bir cardio. Başlangıç seviyesinde call ile birlikte yapıldığında yorabilir.
Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube Tiffany. Çok eğlenceli egzersizleri var.
8 Minute Buns - YouTube 8 dklık program. Cayır cayır yakıyor :)
5 Minute Hip Workout with Denise Austin - YouTube 5 dklık çok basit bir program.
Better Buns, Hips & Thighs - YouTube Arada bunu da yapıyorum güzel :)
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube Bu da simitler için muhteşem.

busean linkler için teşekkür ederim indirdim ben de

busean verdiğin linkler gerçekten harika.. o kdr uğraşmışsın link eklemişsin çok teşekkür ederim. hemen başlayayım o zmn diyetimin yanında calle :)

merhaba arkadaşlar.bu ara callanetics yapma konusunda tembelleştim.20 normal+25.süperden sonra kilo ve cm olarak hiç bir değişiklik olmayınca açıkçası moralim bozuldu.1 haftadır bir gün yapıp,2 gün yapmıyorum.çalıştığım için akşam 1 saatten fazla zaman harcıyorum,2 ayın sonunda popomun toplanması dışında bir sonuca ulaşamadım diye düşündüm.ve aksatmaya başladım.
sonra düşündükçe sorunun benim hormonlarım yüzünden olduğuna karar verdim.callenetice başladığımdan beri adet olmadım ve fsh'ım 150 ye çıkmış.en sonunda erken menopoz teşhişi kondu,daha doğrusu ben kabullendim.yani egzersizin benim istediğim sonucu vermemesi bu yüzden.çünkü fsh yüksekliğinde bir süre sonra vücüt seliliüt yapımını arttırıyor ve armut tip meydana geliyor.ben egzersizle bunu sabit tutmuş oldum.
ve dün yaptırdığım kemik taramasında kalçamda ve belimde osteoproz başlamış,hali ile egzersiz benim için şart.
ama bundan sonra süperlemi devam edrim bilmiyorum,çok zamanımı alıyor.hiç yapamadaığım zaman koruma programı (a.m. videosu) ile devam edeceğim.
birde size yazacağım adresten istediğiniz videoyu indirebilirsiniz;face ve you tube videosunu açıp.adres linkini bu sayfadaki yere koplayın,sonra sağ tıkla hedefi kaydet deyip videoyu indirin.
YouTube, Facebook Video İndir - Online Video İndirme Sitesi

10.01.2013……cardio bootcamp, 8 min buns, 54. Süper

11.01.2013……better buns hips and thighs, 8 min buns, 55. Süper

Herkese merhaba,
Ben başlangıç olarak 10 saatte 10 yaş gençleş programıyla başlayayım dedim ama çok zorlandım yaa? Merak ettim siz de bu kadar zorlanmış mıydınız?? Ve sizce başlangıç için uygun mudur?

Aramıza hoş geldiniz. Evet başlangıç için uygun. Call farklı bir spor. Yavaşlığından dolayı işe yaramayacakmış izlemini oluyor herkeste ama muhteşem sonuçlar veriyor. Tabi zorlanma olacak başta. Her geçen gün alışacaksınız, hareketleri kavrayacaksınız. Bırakmadan düzenli devam edin. Etkilerini görünce bırakamayacaksınız zaten benim gibi :)

Son düzenleme:
Kızlar videolar çıkmıyor. Bana bulan varsa link atabilirmi?:26:

İşe yarayan varmı ebn bacak sıkılaşsın minicik ayva göbeğim var birde popom küçülsün istiyorum

Merhaba ben call yapmayı daha önceleri de denemiş ama 4. günün snunda pes etmiş biryim. sizlerinde yardıı ile yeniden başlamak istiyorum. bana destek olur musunuz? siz her gün mü yapıyorsunuz bir gün ara ile mi?

callanetics beginning için pek heveslendim zira 56 dakikalık olanı yapmaya öyle üşeniyorum ki bıraktığımdan beri 4 kiloya yakın almış olmama rağmen deli gibi yemek yemekten geri durmuyorum spor mpor da hak getire indiremedim beginning i dertlendim epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…