Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

hanımlar yazmıyorum buraya ama bıraktım sanmayın
8/21 tamamdır

meraba kızlar:) ben 2 yıldır pilates yapıyorum. ama son zamanlarda rutine bağladım. yaptığım hareketler zorlamıyo artık ve bende yeni bişeye başlamaya karar vermiştim..sizi buldum:) bayıldım bu spora yorumlarınız ve azminiz çok güzel :) ben de aranıza katılmak istiyorum. yalnız size bir sorum olacak..

bugün 10 saatlik programla callana başladım. beklediğimden daha fazla zorladı ama bende ağrı sızı olmadı..acaba direk süpere geçsem çok zorlanır mıyım ? siz ne tavsiye edersiniz?

14. callan tamamdır ama bi gün yapıyosam diğer gün yok hiç ara vermeseydim 21 olurdu galiba neyse yapmaya devam işe yarıyo çünkü

Sirf ilk sayfayi okusaniz yeterince cvp bulacaksiniz cünkü Lotus arkadasimiz sag olsun herseyi orda acikliyor , siz bunca sayfayi degil de ilk sayfayi bile okuma geregi bulmamisiniz sanirim.

canım okudum tabiyki bebeğim var çok sayfa bak hepsini okuyamadım ama ben sadece egsersiz hareketlerini öğrenmek istiyorum linklerin hiç biri çalışmıyor indirilmiyor onun için bilgi istemiştim yardımcı olursanız sevinirim mekik çekiyorum ama çok zorlanıyorum boynumda problem olduğu için callanetics yapıcam ama dediğim gibi başlama programı bilmiyorum nasıl hangi hareketlerle başlıyorsunuz acaba?

Hareketleri iyice kavrayınca işe yaradığını hissedeceksin. Şimdilik hissetmemen normal. 10 saat olanla başla. 21-28 gün sonra süpere geçersin. Süper çok zorlu o yüzden normal program en iyisi başlangıç için. Her ne kadar pilates geçmişin de olsa bu farklı bir spor. Ama esnekliğin sayesinde çok daha çabuk sonuçları alacağını düşünüyorum. Aramıza hoş geldin

Linkler çalışıyor canım ama günlük kota var. Sanırım gece tekrar aktif oluyor. Tam saati bilmiyorum ama ara ara bakarsan indirebilirsin.

linkler indirme sayfasında mevcut değil güncelleri var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim....

linkler indirme sayfasında mevcut değil güncelleri var mı? yardımcı olabilirseniz sevinirim....

öncelikle aramıza hoşgeldin. ancak foruma heleki son sayfaya göz atmanız gerekiyor.mesajınızın olduğu sayfada hatta mesajınızdan 1 önceki mesajda sorduğunuz sorunun cevabı var zaten.
lütfen ama lütfen biraz bilinçli yaklaşın.topiğin tamamını okumanıza gerek yok..

busean ve jeyloo ve yardımı olan tüm arkadaşlarım çok teşekkür ederim....
ben yokken yada her zaman sorulara cevap verdiğiniz için. paylaşım işte budur.

canım merhaba

bu kota olayını ilk sayfaya en basa kalın harflerle yazmanı öneriyorum. yoksa bu tarz sorularla hep karşışacak bu forum. bende öyle bir izlenim oldu

bu arada akşama 31. call yapacağım

canım merhaba

bu kota olayını ilk sayfaya en basa kalın harflerle yazmanı öneriyorum. yoksa bu tarz sorularla hep karşışacak bu forum. bende öyle bir izlenim oldu

Rica ederim canım. Tabi ki yardım edeceğiz. Bu topic hepimizin Ne kadar çok kişiye yardım edersek o kadar çok mutlu oluyorum. Callanetics mucizesini herkes yaşamalı :)
Bir de ben de pudracığıma katılıyorum. Önceki topikte sürekli link soruluyordu şimdi de linkler çalışmıyor deniyor. İlk mesaja dikkat çekici bir şekilde yazmak lazım

Ara vererek toplamda 14 gün kadar yaptım. 4 gün üst üste ara verince tekrar başa sardım. :/

Bugün 2. saatimi tamamladım neyse ki...

merhaba kızlarrrr
ben de bir kaç gündür bi tembellik,bi miskinlik,bi halsizlik gidiyor.uykum da çok hafifi olduğu için uykusuzlukta var ve ev işlerinden de yoruldum herhalde ama bugün nasıl olduysa hadi dedim kendime ''call zamanı'' .yaptım aslında başlayınca gerisi kolaylıkla geliyor ama iş başlayana kadar böyle işte fıstıklar azıcık forum hareketlensin...

canım merhaba

Haklısınız kızlar yazmam lazım artık.ama fazlasıyla yoğuunum ve laptopum şu an evde değil.iphonedan giriyorum.ofiste de uğraşmam pek söz konusu olmuyor.
şu 8 dklık videoları da yükleyip linkleri paylaşmayı düşünüyorum.bi düzenleme yapıcam 1-2 gün içinde.

merhaba kızlar..

3,5 yıl önce bende call yaptım.. doğum sonrası ciddi farklar olmuştu bende. şimdi tekrar başlamam lazım pc başında oturmaktan vucudum armut tipine dönüştü. hiç farketmeden basenlerim ve yanlardan simitler fışkırdı resmen.. + 7 kiloda aldım onunda etkisi var..

merak ettim aranızda ölcüm yapan varmı :) biraz motivasyona ihtiyacım var sanırım..

1'de sormak istediğim bir konu var. ben call yaptığımda hamilelikte aldığım 33 kilonun 30nu vermiştim zaten.. toparlanma için call yapmıştım ama şuan hem fazlalığım var hemde vucudum aldığım kilolardan sıkı gibi. sizce önce kilo verip sonramı cal yapsam. ben cal yaptığım kilo vermemiştim ama vucudum incelmişti.

Dün şu 8 dklık seriyi yaptım. Bugün sadece bacaklarımda ağrı var. Biraz destek gerekiyormuş demek ki... :)

Bu arada 8 dklık seri yarım saat kadar sürdü. Callannı da yarım saatte bitiriyorum. Yazayım dedim. :)

Merhaba...

Ben callanı belirli bi süre yapıp bırakırdım. Toplamda 16 - 17 gün kadar yapardım. Şimdi tekrar başladım. Ortalama bi kaç cm inceldim. En son 14 gün yapıp 4 gün yapmadığımdan başa sardım. 14 günlük sürede belimden 3 kalçamdan 2 cm gitmişti. :)

Ben diyet+callan yapın derim. Daha etkili ve çabuk sonuç almış olursunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…