Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ben 80kg.40 yaş 153 boy.esnek vücutlu.hareketliyim.ceviz büyüklüğünde göbek fıtığım var.kilo vermek için az yemeye çalışıyorum.tek yaptığım spor:gün içinde kızımı okula götürüp getirmek.5 kat inip çıkmak.

sorum:?bu fıtıkla yapılabilecek hareketler varmı? en büyük sorunum 9 aylık görünümlü göbeğim.önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkürler şimdiden.
bu arada lotus35 başlık için teşekkürler.emeğinize sağlık.

Bugün tatildi. :1: Yarın ölçü alma günü ve 13. saatim olacaktı ama olmayacak gibi... Pazartesi iş görüşmeleri sonrasında belki alışveriş... umarım egzersizi yapmaya enerjim kalır. Yapamayınca huzursuz oluyorum. :/

sevgili arkadaşlar ve yol göstericimiz lout35 kızımın rahatsızlığı ilerlemeye başladı.tüm vaktimi ona adamak zorundayım.inşallah bebeğim iyleştiğine tekrar sizlere katılacağım ve hepinizi daha incelmiş ve sıkı bulacağım.belki uyumadan yapılabilir ama o hastayken kendime emek veremiyorum kolum kalkmıyor.hepinize bol callanlı günler..

Çok geçmiş olsun... Üzüldüm. Umarım kızın bir an önce sağlığına kavuşur.

Aramıza yeni katılan callancı kızlar hoşgeldiniiiiiiz ;)

Bende ustası değilim canlar ama bildiğim kadarıyla ve kitabından öğrendiğim kadarıyla hareketlere alışana kadar o programı yapmaya devam etmek gerekiyor.ne zaman hareketler hafif gelirse artık bi üst programa geçin diyor.yada istenilen ölçülere gelindiyse koruma programı yapmaya başlayın diye tavsiye ediliyor

Ben paylaştım canım tüm 8 dklık egzersizleri.yılbaşından sonra onları da ilk sayfaya indirme linki olarak dahil edicem baya rağbet gördü çünkü ;)

Azminden ve istikrarından dolayı tebrik ederim seni esmerkraliçe :)

Teşekkür ederiim, hoşbuldum...Beceriksizliğim dolayısyla yapamadım, indirmelerde problem çıktı, indirdiğim dosyayı bulamadım filan:1::1:
Videoyu temin edeyim başlayacağım inşallah çok heveslendim çünkü..

2013 ün her günü düşlediğiniz gibi geçsin.

Mutlu yıllar

julgran.gif
123.gif

ben 80kg.40 yaş 153 boy.esnek vücutlu.hareketliyim.ceviz büyüklüğünde göbek fıtığım var.kilo vermek için az yemeye çalışıyorum.tek yaptığım spor:gün içinde kızımı okula götürüp getirmek.5 kat inip çıkmak.

sorum:?bu fıtıkla yapılabilecek hareketler varmı? en büyük sorunum 9 aylık görünümlü göbeğim.önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkürler şimdiden.

evtt şimdiden teşekkürlerr
iyii yıllar herkesee

47. süper call tamamdır. 8 min legs ve buns da yaptım.

Dambılla omzumu incitmişim. Bugün dinlendiriyorum kol çalışmadım :(
Bugün koşturmacayla geçti şu an çok yorgun hissediyorum kendimi :31:

Teşekkür ederim...

aramıza hoşgeldin ;) doktoruna danışmadan herhangi bi egzersiz yapmamalısın.callan yapmak istersen de karın hareketleri dışındakileri yapabilirsin bence ;) ama kilo vermekse amacın kardiyo yani kalp atışlarını hızlandıran bir egzersiz yapmalısın.hoplama zıplama içerenler olamıyacağına göre yürüyüş ve bisiklet senin için ideal olur diye düşünüyorum.yine de bu işin uzmanlarına bi danışmalısın ;)

Tüm callancı kızlar herkese mutlu umutlu yıllar diliyorum!!!!

Teşekkür ederim...

aramıza hoşgeldin ;) doktoruna danışmadan herhangi bi egzersiz yapmamalısın.callan yapmak istersen de karın hareketleri dışındakileri yapabilirsin bence ;) ama kilo vermekse amacın kardiyo yani kalp atışlarını hızlandıran bir egzersiz yapmalısın.hoplama zıplama içerenler olamıyacağına göre yürüyüş ve bisiklet senin için ideal olur diye düşünüyorum.yine de bu işin uzmanlarına bi danışmalısın ;)

Tüm callancı kızlar herkese mutlu umutlu yıllar diliyorum!!!!

açıklayıcı bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum.dikkate alacağım.

48. süper tamam :emir_bebek:
8 min legs ve buns da yaptım.
Yeni yılda herkes kaytarıyor galiba :) Nerdesiniz kızlar :1:

bende basladim tekrar... insallah sürdürürüm.

Acaba hamileyken yapmanin bir sakincasi varmidir

herkese merhaba, çok güzel bi yer burası yeni keşfetttim :) insan aklına ne takılsa tecrubelilere başvurabiliyor :D
ben normalde başka bir program uyguluyordum kendime ama dün dizlerim ağrıdığı için calle başladım. karın egzersizleri dışında bana sanki hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geldi :S yalnış yapıyorumdur heralde demi?

Helal olsun violetcim ;) pasta börek ye ama az az 1 parçada da aynı tat var 1 kilodada. fazlası zarar ;) yerken kendini şişman obez falan hayal et iştahın kaçar ;)

bahsettiğim 8 dk lık seriler bunlar çok ama çok işe yarıyor.callan yaparken ayrıca bölgesel çalışmak isteyenler bunlardan ihtyacı olan bölge için yapabilir.
ben 8 dklık karın için ve bacak için olanı yazın yaptım o 8dk az gibi geliyo ama bitsin diye dua ediyosun resmen.umarım işinize yarar paylaşayım dedim.

8 min legs BACAKLAR 8 Minute Legs - YouTube
8 min buns BASEN KALÇA 8 Minute Buns - YouTube
8 min strech SIKILAŞMA 8 Minute Stretch - YouTube
8 min abs KARIN 8 Minute Abs - YouTube
8 min arms KOLLAR 8 Minute Arms - YouTube

Forumda bu 8 dklık seri için topic var mı acaba?

Back