Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili arkadaşlar ve yol göstericimiz lout35 kızımın rahatsızlığı ilerlemeye başladı.tüm vaktimi ona adamak zorundayım.inşallah bebeğim iyleştiğine tekrar sizlere katılacağım ve hepinizi daha incelmiş ve sıkı bulacağım.belki uyumadan yapılabilir ama o hastayken kendime emek veremiyorum kolum kalkmıyor.hepinize bol callanlı günler..
Aramıza yeni katılan callancı kızlar hoşgeldiniiiiiiz
Bende ustası değilim canlar ama bildiğim kadarıyla ve kitabından öğrendiğim kadarıyla hareketlere alışana kadar o programı yapmaya devam etmek gerekiyor.ne zaman hareketler hafif gelirse artık bi üst programa geçin diyor.yada istenilen ölçülere gelindiyse koruma programı yapmaya başlayın diye tavsiye ediliyor
Ben paylaştım canım tüm 8 dklık egzersizleri.yılbaşından sonra onları da ilk sayfaya indirme linki olarak dahil edicem baya rağbet gördü çünkü
Azminden ve istikrarından dolayı tebrik ederim seni esmerkraliçe :)
ben 80kg.40 yaş 153 boy.esnek vücutlu.hareketliyim.ceviz büyüklüğünde göbek fıtığım var.kilo vermek için az yemeye çalışıyorum.tek yaptığım spor:gün içinde kızımı okula götürüp getirmek.5 kat inip çıkmak.
sorum:?bu fıtıkla yapılabilecek hareketler varmı? en büyük sorunum 9 aylık görünümlü göbeğim.önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkürler şimdiden.
bu arada lotus35 başlık için teşekkürler.emeğinize sağlık.
47. süper call tamamdır. 8 min legs ve buns da yaptım.
Dambılla omzumu incitmişim. Bugün dinlendiriyorum kol çalışmadım
Bugün koşturmacayla geçti şu an çok yorgun hissediyorum kendimi![]()
Teşekkür ederim...ben 80kg.40 yaş 153 boy.esnek vücutlu.hareketliyim.ceviz büyüklüğünde göbek fıtığım var.kilo vermek için az yemeye çalışıyorum.tek yaptığım spor:gün içinde kızımı okula götürüp getirmek.5 kat inip çıkmak.
sorum:?bu fıtıkla yapılabilecek hareketler varmı? en büyük sorunum 9 aylık görünümlü göbeğim.önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkürler şimdiden.
bu arada lotus35 başlık için teşekkürler.emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim...
aramıza hoşgeldindoktoruna danışmadan herhangi bi egzersiz yapmamalısın.callan yapmak istersen de karın hareketleri dışındakileri yapabilirsin bence
ama kilo vermekse amacın kardiyo yani kalp atışlarını hızlandıran bir egzersiz yapmalısın.hoplama zıplama içerenler olamıyacağına göre yürüyüş ve bisiklet senin için ideal olur diye düşünüyorum.yine de bu işin uzmanlarına bi danışmalısın
Tüm callancı kızlar herkese mutlu umutlu yıllar diliyorum!!!!
48. süper tamam![]()
8 min legs ve buns da yaptım.
Yeni yılda herkes kaytarıyor galiba :) Nerdesiniz kızlar![]()
Helal olsun violetcimpasta börek ye ama az az 1 parçada da aynı tat var 1 kilodada. fazlası zarar
yerken kendini şişman obez falan hayal et iştahın kaçar
bahsettiğim 8 dk lık seriler bunlar çok ama çok işe yarıyor.callan yaparken ayrıca bölgesel çalışmak isteyenler bunlardan ihtyacı olan bölge için yapabilir.
ben 8 dklık karın için ve bacak için olanı yazın yaptım o 8dk az gibi geliyo ama bitsin diye dua ediyosun resmen.umarım işinize yarar paylaşayım dedim.
8 min legs BACAKLAR 8 Minute Legs - YouTube
8 min buns BASEN KALÇA 8 Minute Buns - YouTube
8 min strech SIKILAŞMA 8 Minute Stretch - YouTube
8 min abs KARIN 8 Minute Abs - YouTube
8 min arms KOLLAR 8 Minute Arms - YouTube