Daha önce bu egzersizlerden birkaçını yapan ve yanında bikaç program daha yaparak basen ve kalçasını erittiğini anlatan bi arkadaş topik açmıştı.son zamanlarda forumu kontrol etmedim forumda 8 min diye yada 8 dk diye aratıp başlık varmı öğrenebilirsin.Forumda bu 8 dklık seri için topic var mı acaba?
Daha önce bu egzersizlerden birkaçını yapan ve yanında bikaç program daha yaparak basen ve kalçasını erittiğini anlatan bi arkadaş topik açmıştı.son zamanlarda forumu kontrol etmedim forumda 8 min diye yada 8 dk diye aratıp başlık varmı öğrenebilirsin.
Kızlar ben pzt ye kadar yokum.topik size emanet
47. süper call tamamdır. 8 min legs ve buns da yaptım.
Dambılla omzumu incitmişim. Bugün dinlendiriyorum kol çalışmadım
Bugün koşturmacayla geçti şu an çok yorgun hissediyorum kendimi
herkese merhaba, çok güzel bi yer burası yeni keşfetttim :) insan aklına ne takılsa tecrubelilere başvurabiliyor
ben normalde başka bir program uyguluyordum kendime ama dün dizlerim ağrıdığı için calle başladım. karın egzersizleri dışında bana sanki hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geldi :S yalnış yapıyorumdur heralde demi?
helal olsun sana. ben kaytardım tekrardan düzene girmeye geldim
Eveeet Süper callanı da tamamlamış bulunuyorum :)
28 normal + 28 süper call sonrası ölçülerim
bel: 65 - 62
üst bacak: 51 - 48
kalça: 93 - 89,5
basen: 99 - 94
56 gün sonunda call ve yanında yaptıklarım sayesinde elde ettiğim sonuç bu kızlar.
Altını özellikle çiziyorum. Diyet yapmadığım halde oldu bu :) Aşırı bir yemem yoktu ama tatlı hiç eksik olmadı evimden. Daha dün akşam 4 dilim kek yedimDüşünün işte.
Diyet yapabilseydim eminim çok daha büyük fark olacaktı ama bundan da son derece memnunum.
İncelmenin yanında sıkılaşma da olduğu için görünen fark çıkan farktan çok daha fazlaymış gibi duruyor, emin olun :)
3 hafta önce denediğim üzerime tam oturan hafif de sıkan 36 beden pantolona girebilirim artık :)
Gördüğünüz gibi isteyince olmuyor diye bir şey yok. Yeter ki bırakmadan düzenli yapın. Sonuçları mutlaka alacaksınız.
Yeni başlamış, daha sonuçları alamamış, sıkılmış arkadaşlarıma motivasyon olsun bu sonuçlar :)
harikasın yaa ne kadar azimli yapıyosun. bende iki aya yakın oldu her gün yapıyorum artık kaç gün olduğunun hesabını tutmuyorum:)
sana şeyi sorucaktım. iilk callan başlamadan önceki ölçülerinde şuankiler arasında ne kadr fark var yazabilir misin canım?
arkadaşlar merhaba ben doğum yapalı 1 yıl oldu göbeğimi eritmeye karar veriyorum istediğim sonucu alamayıp her yerim ağrıyınca bırakıyorum ama bu sıralar hiç bir giydiğim yakışmadığı için bu sefer bu kalçaları bacakları ve özelliklede göbeğimi eritmeye kararlıyım internette araştırırken callanetics egzersizlerini buldum biraz araştırdım ama kafam karıştı videoda bulamadım düzenli bir çalışma planı hazırlamam gerek kendime ve videolarıda bulamadım yardımcı olurmusunuz nerden nasıl başlamalıyım günde ne kadar hangi hareketleri uygulamalıyım bilgi verirseniz çok sevirim şimdiden çok teşekkürler
Bu arada bir şorum olacak kızlar...
Şimdi ben hiç süpere geçmesem normal call ve 8 dklık seriyle devam etsem olur mu? İstediğim ölçüye geldiğimde sadece callan yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. Yalnız bu 8 dk lık seriyi bi zaman sonra bırakınca kilo alımı olduğunu okudum. Sizce ne kadar doğrudur. :26:
Bu arada bir şorum olacak kızlar...
Şimdi ben hiç süpere geçmesem normal call ve 8 dklık seriyle devam etsem olur mu? İstediğim ölçüye geldiğimde sadece callan yapmaya devam etmeyi düşünüyorum. Yalnız bu 8 dk lık seriyi bi zaman sonra bırakınca kilo alımı olduğunu okudum. Sizce ne kadar doğrudur. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?