Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Evet ama hareketlere alışınca daha çabuk bitiyor. Ben yarım saatte bitiriyorum.

Bende oyle yarım saatte bitiriyorum ama oyle yapmamamız gerekiyor aslında..:D

Teşekkürler arkadaşım izninle bu linkleri ilk sayfada alternatif link olarak ekliycem :)

Tabii ki.. ^^

Canım önceki sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı adını hatırlayamadım bak şimdi. :26: Belli bölgeler için 8 er dakikalık videolar. Mesela bacak için ayrı karın için ayrı falan. 8 min. legs bacak için olan ben ek olarak onu yapıyorum. Callan yaptıktan sonra yapıyorum. Önceki sayfalarda linkleri vardı canım. :16:

8 Munite hareketleri güzel ya.. Özellikle Buns olan fena.. xD
5 video var sanırım onlardan karin, bacak, kalça, esneme ve bir tane daha.. Ek olarak yapılabilir..

-------

Bende Jillian yapıyorum simdi yarın 3. levele başlayacağım bakalım ağır gelmezse yani sıra Call a da başlayacağım..

Son düzenleme:
8 min buns ve 8 min legs yaptım. 10 dk kol çalıştım ve 45. süperimi yaptım. :124::124::124:
Oh be eski tempoma kavuştum. Neydi öyle geçen birkaç gün mıy mıy. Kendimden soğumuştum :52:

8 min buns ve 8 min legs yaptım. 10 dk kol çalıştım ve 45. süperimi yaptım. :124::124::124:
Oh be eski tempoma kavuştum. Neydi öyle geçen birkaç gün mıy mıy. Kendimden soğumuştum :52:

harikasın fıstık çok callancı gördüm seni:34: ben daha normalin 25 ini yaptım:61: araya da 8 er dakikalık egzersizlerden serpiştirme yapıyorum:))) sonuçlar nasıl peki canım? hatıladığım kadarıyla sen 28 normal 28 süperde ölçülerini vermiştin,yanlış hatılamıyorum di mi?

sevgili arkadaşlar ve yol göstericimiz lout35 kızımın rahatsızlığı ilerlemeye başladı.tüm vaktimi ona adamak zorundayım.inşallah bebeğim iyleştiğine tekrar sizlere katılacağım ve hepinizi daha incelmiş ve sıkı bulacağım.belki uyumadan yapılabilir ama o hastayken kendime emek veremiyorum kolum kalkmıyor.hepinize bol callanlı günler..

sevgili arkadaşlar ve yol göstericimiz lout35 kızımın rahatsızlığı ilerlemeye başladı.tüm vaktimi ona adamak zorundayım.inşallah bebeğim iyleştiğine tekrar sizlere katılacağım ve hepinizi daha incelmiş ve sıkı bulacağım.belki uyumadan yapılabilir ama o hastayken kendime emek veremiyorum kolum kalkmıyor.hepinize bol callanlı günler..

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...

harikasın fıstık çok callancı gördüm seni:34: ben daha normalin 25 ini yaptım:61: araya da 8 er dakikalık egzersizlerden serpiştirme yapıyorum:))) sonuçlar nasıl peki canım? hatıladığım kadarıyla sen 28 normal 28 süperde ölçülerini vermiştin,yanlış hatılamıyorum di mi?

Teşekkür ederim :) Evet canım 28+28 de vermiştim ölçüleri. Daha sonra ölçüm yapmadım.
Neredeyse :) 36 bedene indiğim için ölçmeye gerek duymuyorum :)

Call hızlı sonuç verme bakımından çok iyi. Ama herkes 21 günde mucize bekliyor. Normal call için 21 gün de az zaten. Hareketleri tam anlamıyla yaptığımı 27. call da anlamıştım.
Hareketleri kavramanın ve süperin verdiği zorlukla süperde incelme daha çok oluyor. O yüzden normal callı bitirip süper call yaparken ölçü almak daha doğru olur.

Senin de maşallahın var canım :) 25 saat call yapmışsın. Kendini süpere hazır hissediyor musun :)

merhabalar..ben de videolar acılmadı.ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?hızlı hızlı kilo vermek istiyorum :52:

Teşekkür ederim :) Evet canım 28+28 de vermiştim ölçüleri. Daha sonra ölçüm yapmadım.
Neredeyse :) 36 bedene indiğim için ölçmeye gerek duymuyorum :)

Call hızlı sonuç verme bakımından çok iyi. Ama herkes 21 günde mucize bekliyor. Normal call için 21 gün de az zaten. Hareketleri tam anlamıyla yaptığımı 27. call da anlamıştım.
Hareketleri kavramanın ve süperin verdiği zorlukla süperde incelme daha çok oluyor. O yüzden normal callı bitirip süper call yaparken ölçü almak daha doğru olur.

Senin de maşallahın var canım :) 25 saat call yapmışsın. Kendini süpere hazır hissediyor musun :)

sağol canım sana da maşallah:nazar: evet canım hemen öyle mucize olmuyor ipincecik olmuyoruz sonuçta ama ben 4 gün sonra göğsümün altının düzleştiğini hissettim daha bi uzun gördüm kendimi:37: ben dizlerle ilgili hareketlere fazla yüklenemiyorum problem olduğu için.sporda devamlılık çok önemli.ama ben bazen bir gün yapıp bir gün yapmadım aslında 30 olacaktı ama bazen tembellik yapıyorum;)) son birkaç günde 8 dakikalık basen,karın,kol,esneme hareketlerini de ekledim.call da bazı hareketlerde yine de zorlandığımı hissediyorum o yüzden süpere geçmedim canım zaten normal callı ezberlediğim için de hareketleri kısa sürede yapıyorum;) calldaki basen hareketlerini de hala layıkıyla yapamıyorum gibi geliyor o yüzden süpere geçmek için erken diye düşünüyorum.aynaya baktığımda koca bir toto ve göbiş var:59: 16 yı yaptığımda da incelme oldu, basen 101...99, bel 71...69, göğüs 85...88cm oldu:)) göğüsler dikleştiği için öyle oldu. ben tam armut modundayım:37:off daha çok yapmam lazım:31::31: ve ölçülerim hala aynı:59: biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım...

geçmis olsun canim yaa çok üzüldüm. Allah acil sifalar versin bebegine

sağol canım sana da maşallah:nazar: evet canım hemen öyle mucize olmuyor ipincecik olmuyoruz sonuçta ama ben 4 gün sonra göğsümün altının düzleştiğini hissettim daha bi uzun gördüm kendimi:37: ben dizlerle ilgili hareketlere fazla yüklenemiyorum problem olduğu için.sporda devamlılık çok önemli.ama ben bazen bir gün yapıp bir gün yapmadım aslında 30 olacaktı ama bazen tembellik yapıyorum;)) son birkaç günde 8 dakikalık basen,karın,kol,esneme hareketlerini de ekledim.call da bazı hareketlerde yine de zorlandığımı hissediyorum o yüzden süpere geçmedim canım zaten normal callı ezberlediğim için de hareketleri kısa sürede yapıyorum;) calldaki basen hareketlerini de hala layıkıyla yapamıyorum gibi geliyor o yüzden süpere geçmek için erken diye düşünüyorum.aynaya baktığımda koca bir toto ve göbiş var:59: 16 yı yaptığımda da incelme oldu, basen 101...99, bel 71...69, göğüs 85...88cm oldu:)) göğüsler dikleştiği için öyle oldu. ben tam armut modundayım:37:off daha çok yapmam lazım:31::31: ve ölçülerim hala aynı:59: biraz daha zamana ihtiyacım var sanırım...

Devamlılık önemli canım evet ben zaten kısa sürede sonuç alamayıp bırakanlar için dedim onu :)
Call yanında bir şeyler yapmak şart zaten. Call sadece sıkılaştırıyor. O yağları da bir yere kadar sıkıştırabiliriz :1:
16 gün için ölçülerin gayet iyi :) Keşke benim de göğüslerim büyüseydi :) 83 cm ile yok gibi göğsüm var :37:

Canım çok ama çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.Allah yar ve yardımcın olsun!!! Haklısın belki vakit olur egzersiz yapmak için ama moral olmayınca olmaz içinden gelmez.kızın sağlığına kavuşsun yeterki.sonra herşeye vakit bulursun.

Allah'a emanet ol canım...

Arkadaşlar o 8 er dakikalık videoların linklerini paylaşmanız mümkün mü

8 Minute Abs - YouTube
8 Minute Buns - YouTube
8 Minute Legs - YouTube
8 Minute Stretch - YouTube
8 minute arms - YouTube

Neden ki :) Hareketleri eksik yapmıyorum. Arka arkaya hemencecik bitiyor ama aceleyle de yapmıyorum tabi :) Yarım saat normal bence.

Hızlı gibi yapıyoruz ya ondan dedim.. :D Bende öyle yapıyorum yoksa bitmez ya. .xD

ben daha önceden indirmiştim canım.çokta anlamıyorum bu indirme işlerinden deneme yanılmayla yapmıştım. bu konunun en başında var ama indiremedin mi oradan?

canım rapidshare açılmıyor bende yükleme mevcut değil diyor o yüzden indiremiyorum bi çözüm de bulamadım ona :/

Back