Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ben 80kg.40 yaş 153 boy.esnek vücutlu.hareketliyim.ceviz büyüklüğünde göbek fıtığım var.kilo vermek için az yemeye çalışıyorum.tek yaptığım spor:gün içinde kızımı okula götürüp getirmek.5 kat inip çıkmak.

sorum:?bu fıtıkla yapılabilecek hareketler varmı? en büyük sorunum 9 aylık görünümlü göbeğim.önerilerinizi bekliyorum.ilginize teşekkürler şimdiden.
bu arada lotus35 başlık için teşekkürler.emeğinize sağlık.

10. callan tamamdır yanına bi şey yapamadım üşengeçlik hep

Bugün tatildi. Yarın ölçü alma günü ve 13. saatim olacaktı ama olmayacak gibi... Pazartesi iş görüşmeleri sonrasında belki alışveriş... umarım egzersizi yapmaya enerjim kalır. Yapamayınca huzursuz oluyorum. :/

Çok geçmiş olsun... Üzüldüm. Umarım kızın bir an önce sağlığına kavuşur.

Teşekkür ederiim, hoşbuldum...Beceriksizliğim dolayısyla yapamadım, indirmelerde problem çıktı, indirdiğim dosyayı bulamadım filan
Videoyu temin edeyim başlayacağım inşallah çok heveslendim çünkü..

evtt şimdiden teşekkürlerr
iyii yıllar herkesee

47. süper call tamamdır. 8 min legs ve buns da yaptım.

Dambılla omzumu incitmişim. Bugün dinlendiriyorum kol çalışmadım
Bugün koşturmacayla geçti şu an çok yorgun hissediyorum kendimi

Teşekkür ederim...

aramıza hoşgeldin doktoruna danışmadan herhangi bi egzersiz yapmamalısın.callan yapmak istersen de karın hareketleri dışındakileri yapabilirsin bence ama kilo vermekse amacın kardiyo yani kalp atışlarını hızlandıran bir egzersiz yapmalısın.hoplama zıplama içerenler olamıyacağına göre yürüyüş ve bisiklet senin için ideal olur diye düşünüyorum.yine de bu işin uzmanlarına bi danışmalısın

Tüm callancı kızlar herkese mutlu umutlu yıllar diliyorum!!!!

açıklayıcı bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum.dikkate alacağım.

48. süper tamam
8 min legs ve buns da yaptım.
Yeni yılda herkes kaytarıyor galiba :) Nerdesiniz kızlar

bende basladim tekrar... insallah sürdürürüm.

Acaba hamileyken yapmanin bir sakincasi varmidir

herkese merhaba, çok güzel bi yer burası yeni keşfetttim :) insan aklına ne takılsa tecrubelilere başvurabiliyor
ben normalde başka bir program uyguluyordum kendime ama dün dizlerim ağrıdığı için calle başladım. karın egzersizleri dışında bana sanki hiçbir şey yapmıyormuşum gibi geldi :S yalnış yapıyorumdur heralde demi?

Forumda bu 8 dklık seri için topic var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…