Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Callenetics 10 Saatte 10 Yaş Gençleşin Kitabı -----> CALLANETİCS - 10 SAATTE ON YAŞ GENÇLEŞİN.rar
Callanetics 10 Hour Challenge (TR Dublaj+Altyazı) -----> Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar
Quick Callentics Hips and Behind'i de yarın yükleyeceğim inşallah.. ^^
İlk dosya açılmıyor, indirme yeri de yok:26:
Canım ben yardımcı olayım alıntı yaptığım mesajdaki linki dene. Senin dediğin yarım saatlik olan hazırlık gibi bi şey ama genelde herkes yukardaki linktekinden başlıyo.
Canım daha önceki sayfalara baktım,verdiğin bir linkten 58 dk.lık bir şey indirdim ama o ingilizce ve alt yazı filan da yok. Bir de bu dediğine bakayım teşekkür ederim![]()
Önceki sayfadaki link ingilizceymiş evet indiren biri söylemişti ama bi önceki mesajımdakinde türkçe dublaj yazıyo ben ikisinden de indirmediğim için bilmiyorum sadece paylaşan arkadaşlardan alıntı yaptım canım. 58 dk. lık video olacak bir de son dediğimi indir tamamdır inşallah... Sen de callancı ol bakalım.![]()
![]()
Olalım bakalımBilmiyorum başaracak mıyım ben hemen pes ediyorum :26: umarım düzenli yaparım...
İndirdim türkçesini çoook teşekkür ederim canım..Biraz göz attım da zor hareketler var gibi,bir de bar mı diyorlar ona hani bir sopaya yağını koyuyor ya. Biz nasıl yapıcaz?:44:
Bana mı diyosun?Ben neler deneyip de pes etmiş insanım. Bunda istikrarlı olmaya çalışıyorum uzun süre yapan arkadaşlar işe yaradığını söylüyolar çünkü. Benim isteğim sıkılaşmak gerçi zayıflamak hiç istemiyorum zaten zayıfım. Bazı hareketler zorlayabiliyo ama birkaç kez yapınca alışıyosun. Bizim barımız yok ama koltuk kenarları, sandalyeler falan var
Ben çok yukarı kaldıramıyorum ayağımı sandalyede yapıyorum sen de öyle yapabilirsin. Kendini zorlamadan yapmak lazım bunu. Sürekli öyle söylüyo zaten videoda
![]()
:1:Koltuk kenarları
sandalye
ben de ancak o kadar kaldırabilirim sanırım. Yarın başlayayım bir de başlamadan önce ölçülerimi alayım:18::18:
İşe yaramasını çoook istiyorum kilomda sıkntı yok, en fazla 2 kilom vardır da bölgesel sorunum var, göbeğim felaket
Bir de bacaklarım kollarım sıkılaşsa fena olmaz. Şimdi ben bu videoyu 10 gün mü yapacağım?
Oooofff...Bu karın egzersizi çok zor görünüyor, ben genelde bu tarz hareketleri yapamıyorum, mekik bile çok zor çekiyorum.Nasıl yapıcam:18::18:
Evdeki imkanlar bunlar valla yapacak bi şey yok10 gün şart değil genelde 21 günden bahsediyo arkadaşlar ama yapabildiğin sürece yapmak lazım galiba. ben de ustası değilim lotus arkadaşım açıklar belki :26:
İlk sefer zor oluyo 4. kezden sonra rahat yapabiliyosun hemen pes etme kolay olmayacak hiç spor yapmazken vücut bi anda afallıyodur ne oluyo diye![]()
![]()
İlk günü adam gibi yapsam mucize benim için. benim son 1 haftadır boynum ağrıyor o mide hareketi beni ürküttü biraz. Ama belki de esnememe yardımcı olur. Yardımcıların için tekrar sağ ol tatlım![]()
Yavaş yavaş yapabildiğim kadar yapayım ben de, ne diyor hatun herkes kendi hızında yapsın![]()
Aynen öyle canım![]()
Bu arada 9. callan ve 8 min. legs tamamdır![]()
Sekiz min.legs ne canım ve onu ne zaman yapmalıyım![]()
Canım önceki sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı adını hatırlayamadım bak şimdi. :26: Belli bölgeler için 8 er dakikalık videolar. Mesela bacak için ayrı karın için ayrı falan. 8 min. legs bacak için olan ben ek olarak onu yapıyorum. Callan yaptıktan sonra yapıyorum. Önceki sayfalarda linkleri vardı canım.![]()
Aramıza yeni katılan callancı kızlar hoşgeldiniiiiiizEvdeki imkanlar bunlar valla yapacak bi şey yok10 gün şart değil genelde 21 günden bahsediyo arkadaşlar ama yapabildiğin sürece yapmak lazım galiba. ben de ustası değilim lotus arkadaşım açıklar belki :26:
Ben paylaştım canım tüm 8 dklık egzersizleri.yılbaşından sonra onları da ilk sayfaya indirme linki olarak dahil edicem baya rağbet gördü çünküCanım önceki sayfalarda bir arkadaş paylaşmıştı adını hatırlayamadım bak şimdi. :26: Belli bölgeler için 8 er dakikalık videolar. Mesela bacak için ayrı karın için ayrı falan. 8 min. legs bacak için olan ben ek olarak onu yapıyorum. Callan yaptıktan sonra yapıyorum. Önceki sayfalarda linkleri vardı canım.![]()
Azminden ve istikrarından dolayı tebrik ederim seni esmerkraliçe :)akşam misafirliğe gidicez bu o yüzden bugün kü egzersizimi şimdi yaptım
2/21![]()