Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

aramıza hoşgeldin :KK66:

öncelikle aramıza hoşgeldin. ilk sayfayı lütfen dikkatlice oku.ingilizce gerekmiyor bunun için. 10 saatte 10 yaş gençleş videosu senin indirdiğin.onunla ilgili bilgileri ilk sayfada okuyup anlayabilirsin.5. yaptım 42 yaptım demek de o kadar gün yaptığını gösterir. yani program 1 saatlik. 10 gün boyunca yaparsın 10 saat yapmış olursun.alışana dek bu programı yaparsın.alışıp da kolay geldiğini hissettiğinde ilk sayfadan da bilgi edineceğin gibi başka bir callan programına geçebilirsin.bu arad 6 gün yapıp 1 gün dinlenme tavsiye ediliyor.

çok teşekkür ederim canım anladım şimdi

ayyy sonunda emeklerimin meyvesini almaya başladım. call, cardio, ve yediklerime çok dikkat ederek nihayet zayıflamaya başladım. bir ayı geçkindir başlamıştım egzersizlere ama bi türlü gitmiyodu kilolar. sonunda direnç kırıldı ve vermeye başladım çooook iyi hissediyorum.

ayyy sonunda emeklerimin meyvesini almaya başladım. call, cardio, ve yediklerime çok dikkat ederek nihayet zayıflamaya başladım. bir ayı geçkindir başlamıştım egzersizlere ama bi türlü gitmiyodu kilolar. sonunda direnç kırıldı ve vermeye başladım çooook iyi hissediyorum.

O kadar çabaya olmaması imkansızdı. Çok sevindim :)

Uzun değil aslında :) Alışınca hiç zor gelmiyor.
Aramıza yeni katıldınız galiba. Paylaşımlarınızı bekleriz :KK66:

evet yeni katıldım
1 saati tamamlamış bulunuyorum şu an.. vücudum rahatladı gerçekten tüm kaslar çalışmış..hadi bakalım:)

daha önce 10 saatte 10 yaş gençlesin videosunu yapmıştım
şimdide superi yapayım diyordum ama indiremedim bi türlü
en iyisi klasik callaneticsden devam edeyim birde şu 8 dklık videolardan ekleyeceğim
kilo problemim yok 173 boy 55 kiloyum ama sıkılaşmak birde karın ve basen bölgemi şekillendirmek istiyorum :21:
akşam başlıyorum inşallah

canım çok sevindim bunları duymak ne güzel.sarkma falan kalmadı di mi? ben daha senin yarın kadar yapmadığım için o yüzden böyle soruyorum canım.ek bir şeyler yapmış mıydın? eğer karına yoğunlaştıysan sana 8 min abs yi öneririm o da ekstra yapman için hem kısa hem etkili.8 dakikada bitiyor ama seni de bitiriyor:KK66: sanırım 6.sayfada linkler var. bu arada sen sadece normal callan mı yaptın yoksa süpere de geçtin mi?kusura bakma çok sordum ama etkileri duydukça insana daha da bi heves geliyor:KK66:)

CANIM YENİ GÖRDÜM MESAJI.... ben ilk olan 10 yaş gençleş onu yaptım..ekstra bişe yapmadım...sarkmalar tamamen yok oldu:))) eşim bile farketti:)dediğini deniycem:)))super callana geçecektim ama indiremedim link açılmadı:KK43:o yüzden başlayamadım...sakın bırakma muhteşem sonuç alacaksın sabret....

CANIM YENİ GÖRDÜM MESAJI.... ben ilk olan 10 yaş gençleş onu yaptım..ekstra bişe yapmadım...sarkmalar tamamen yok oldu:))) eşim bile farketti:)dediğini deniycem:)))super callana geçecektim ama indiremedim link açılmadı:KK43:o yüzden başlayamadım...sakın bırakma muhteşem sonuç alacaksın sabret....

tamam canım inşallah.aslında bi bakıyorum bazen farkı hissediyorum bazen de sanki hiç fark yokmuş gibi hissediyorum.bana da eşim zayıfladın diyor ama ben aynaya baktığımda koca bir popiş ve kalın bacaklarımı görüyorum:KK43:(tabi sabretmek çok önemli süreklilikte önemli ama ben bazen 1 er gün arayla da yaptığım oluyor:KK17: yapmaya başladığımdan bu ana dizimdeki ağrı yok gibi.eğilip kalkarken çıtır çıtır ses geliyor dizimden.kıkırdak dokunun kayganlığını sağlayan sıvı azalmaya başlamış.umarım dediğin gibi canım benimde sonuçlar daha iyi olur:)

Callenetics 10 Saatte 10 Yaş Gençleşin Kitabı -----> CALLANETİCS - 10 SAATTE ON YAŞ GENÇLEŞİN.rar

Callanetics 10 Hour Challenge (TR Dublaj+Altyazı) -----> Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar

Quick Callentics Hips and Behind'i de yarın yükleyeceğim inşallah.. ^^
Teşekkürler arkadaşım izninle bu linkleri ilk sayfada alternatif link olarak ekliycem :)
Çok mutlu oldum senin adına.2 çocuğa rağmen çok fazla çaba sarfettin vakit ayırdın.tebrik ve takdir ediyorum seni.kiloların gitmesinin devamını dilerim canım :KK66:

baya uzun sürüyormuş.. daha ısınma hareketlerinde yoruldum:)
sağolun cevap için
aramıza hoşgeldin busmai :KK66:

2 gündür yapmadım kendimi kötü hissediyorum bugün mutlaka yapmam lazım :KK22:

Ben de bir inceleyeyim şunu, daha önce hiç yapmadım ve bugün kendi kendime göbeğim ne kadar da çıkmış dedim.
Resmen o kısım iki kat olmuş...Şimdi benim 30dk.lıktan mı başlamam lazım?

X