Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

dediğiniz yerden 57 dk lık bir proğram indirdim nasıl indi bende bilmiyorum doğrumu ? 5 bitti 8 bitti ne demek ing bilmiyorum :KK53:

Lotus arkadaşım da açıklamış ama ben de söyliyim doğru videoyu indirmişsiniz 5 bitti demek 5 kez yaptım demek. Video zaten türkçe dublajlı :KK34:

Lotus cum yeni link icin tskler, simdi onu indirmeye calisiyorum :)

Diger konuda ismin farkliydi galiba ? neden ordan devam etmediniz ? Neyse hayirli olsun yeni konun :))))

Neden bu Rapid böyle oldu ya cok kötü hic indiremiyorum ordan birsey....
Jeyloocum önceki topikten ayrılmak istemedim ama linkleri paylaşıyoruz eski sayfada kalıyo.sayfa sahibi olmadığım için, sonradan o linkleri güncellenmek istediğimde olmuyordu.link çöplüğüne dönmüştü topik ve herkes linkler hangi sayfada diyodu.tabiki oradaki paylaşımlar çok önemli o yüzden ilk sayfadaki topik tanıtım mesajında linkini verdim önceki sayfamızın :KK66:

Rapid hesabındaki paylaşımların kotası var günlük 1gb.bide ben 10 gb a yakın video yükledim o hesaba.o yüzden birkaç kişi indirme yapınca günlük kota doluyor.

ben 50 gün yaptım süper süper süper.....zayıftım ama sarkmalar vardı:KK43:2 doğumdan sonra sarkmalar vardı...inanılmaz bişe bu yaa..çok acayip sıkılaştım dahada inceldim:))şimdi sadece ilk 5 egzersizi yapıyorum bacak yok kalça yok zaten....karın çalışıyorum:)))herkesede tavsiye ediyorum...sakın bırakmayın kızlar mucize yaratıyo insanda...

ben 50 gün yaptım süper süper süper.....zayıftım ama sarkmalar vardı:KK43:2 doğumdan sonra sarkmalar vardı...inanılmaz bişe bu yaa..çok acayip sıkılaştım dahada inceldim:))şimdi sadece ilk 5 egzersizi yapıyorum bacak yok kalça yok zaten....karın çalışıyorum:)))herkesede tavsiye ediyorum...sakın bırakmayın kızlar mucize yaratıyo insanda...

canım çok sevindim bunları duymak ne güzel.sarkma falan kalmadı di mi? ben daha senin yarın kadar yapmadığım için o yüzden böyle soruyorum canım.ek bir şeyler yapmış mıydın? eğer karına yoğunlaştıysan sana 8 min abs yi öneririm o da ekstra yapman için hem kısa hem etkili.8 dakikada bitiyor ama seni de bitiriyor:KK66: sanırım 6.sayfada linkler var. bu arada sen sadece normal callan mı yaptın yoksa süpere de geçtin mi?kusura bakma çok sordum ama etkileri duydukça insana daha da bi heves geliyor:KK66:)

Arkadaslar Rapidshare de sorun oldugu icin her an burdaki linkleri indiremiyoruz su an, peki 10 saatte 10 yas genclesi türkce düblajli, nerden bula bilirim baska ? Yardimci olursaniz sevinirim

15. saat süper ve 8 min buns tamamdir :KK34:
yatmadan önce bikac hareket daha yaparim büyük ihtimalle. ama sanki benim bacaklarda tik yok gibi yaa incelmiyolar:KK50:

Arkadaslar Rapidshare de sorun oldugu icin her an burdaki linkleri indiremiyoruz su an, peki 10 saatte 10 yas genclesi türkce düblajli, nerden bula bilirim baska ? Yardimci olursaniz sevinirim

Canım onun için alternatif link verdim.ilk sayfada var.10 saatte 10 yaş gençleş başlığının altında.ordan her an indirebilirsin.

canim o sayfadan indirdim ben , ama türkce dublajli degil :KK43:

hım anladım.dublajlı olmadığını bilmiyodum saded linki kontrol ettim indirip incelemedim.
140 mblık bişey 10 saate 10 yaş gençleş videosu.sık sık dene mutlaka indirirsin :KK66: diğer videolar 700 küsur mb boyutunda 1 tane indirilse bile yine aynı boyutlarda bişey indirilmek istenince izin vermiyo ama 140 mb lık indirmek istersen kota yeteceği için izin verir.

15. saat süper ve 8 min buns tamamdir :KK34:
yatmadan önce bikac hareket daha yaparim büyük ihtimalle. ama sanki benim bacaklarda tik yok gibi yaa incelmiyolar:KK50:

İncelir canım niye incelmesin. Sıkıntı yapma kendine. 15. saate gelmişsin, bu güne kadar güzel bir değişim yaşamışsındır bence.

İncelir canım niye incelmesin. Sıkıntı yapma kendine. 15. saate gelmişsin, bu güne kadar güzel bir değişim yaşamışsındır bence.

aslinda degisim var ama beklentimi cok yüksek tuttum galiba. ya da üst bedenimdeki incelmeyi görünce alt bedenimdende ayni hizi bekledigimden hayal kirikligina ugruyorum. bikac video buldum Victoria Secret workout diye, bacak icin, kalca icin, karin icin ayri videolar var. 8 min buns yerine, o videolardan bi bacak bir de kalca icin olani 5 'er dk dan yapmayi planliyorum hadi hayirlisi

Son düzenleme:
X