Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Benimkiler biraz daha büyürse sadece göğüsten ibaret olucam. :S

Büyütmesinde biraz daha dik olmasından şikayetçi olmam hani... :KK1:

bence de büyümesinler.benimkiler oldum olası küçüktü ve çokta memnundum bu durumdan ama spora başladığımdan bu yana göğüs ölçüm 85 cm den 88 cm e çıktı mezroyla ölçtüğümde,herhalde dikleştiği için öyle oldu.tabi evlendikten sonta kilo almamın etkisi çok oldu 82 iken şimdi bu cm e geldim:KK43: çoğu kişiye göre gayet normal ama bana göre büyük geliyor ya:// canım istersen başkalarına da soralım da hataya düşmeyelim bu hareketle ilgili olarak.

bişey sormak istiyorum videoları indiricem ama bi sorunum var rapidshareyi açtığımda yükleme mevcut değil diyor bu sorunu nasıl halledeceğim?

slm kızlar lütfen bana indirebileceğim bir link verin bulamadım:KK43: acil yardım pls:)

o linklere tıkladım ama yükleme mevcut değil diyor:KK43:

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.linklerde problem yok sadece günlük indirilme kotası var bugünlük dolmuş olmalı.ara ara tekrar deneyin.bu arada yeni başlıycaksanız tavsiyem 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu indirmeniz.ki bu video için alternatif link her daim çalışmakta :KK66:
merhaba kızlar.callan teyzeyle sadece bi kere egsersiz yaptım.11.sayfalarda falan aranız katıldım diye yazmıştım.sonra benim kızın astım krizi bi başladı tabi ben bloke oldum.gecem gündüzüm ona gitti ama bakalım bu gece yapamam de yarın inşallah tekrar başlıcam.
İnşallah başlarsın canım :) bu arada kızın için de geçmiş olsun Allah şifa versin...

kaç gündür yazammıyorum ama yapıyorum hareketleri call yapamasamda kardio yapıyorum. ama mutlaka bişe yapıyorum

pazartesi ile birlikte 23 olmuş ben daha önceki gün yanlış yazmışım. 8 min videolarının karın basen kol yaptım ama ne zormuş boynuma ne kadar dikkat etsemde hafif ağrı var.resmen totomun karnımın yandığını hissettim.arkadaşlar benim bacaklarım kalın ben şimdi bu bacak popo harketlerini yaparken öyle hacimli hacimli kalırlar mı acaba?bi de onlar kocaman olmasın:KK66:)

evet bu geceki görevimde tamam:KK9: 5 bitti:KK8: ama bacak hareketlerini yaparken ters bişi yaptım sanırım sağ bacağımı yerdeki 2 harekette de yapamadım resmen bişiler kopuyodu bende hemen bıraktım ağrım sızım yok yürürken yada sol bacağımı yaparken her şey normal ama sağı harket ettirirken kesiyolar sanki:18: tek bacağım küçülüp diğeri kalırmış:KK52::18::18:

ben de 10 saatte 10 yaş genç videosunu indirmiştim önceden ama başlayamamıştım
başlayayım bakalım

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.linklerde problem yok sadece günlük indirilme kotası var bugünlük dolmuş olmalı.ara ara tekrar deneyin.bu arada yeni başlıycaksanız tavsiyem 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu indirmeniz.ki bu video için alternatif link her daim çalışmakta :KK66:

hoşbulduk... evet yeni başlayacağım bi ara pilates yaptım ama daha sıkıldım yazdıklarınızda görünce bu egzersizi denemeye karar verdim umarım bende de işe yarar:) hemen yapmak istiyorum:) tabi indirebilirsem...

Lotus cum yeni link icin tskler, simdi onu indirmeye calisiyorum :)

Diger konuda ismin farkliydi galiba ? neden ordan devam etmediniz ? Neyse hayirli olsun yeni konun :))))

Neden bu Rapid böyle oldu ya cok kötü hic indiremiyorum ordan birsey....

Ben geldim kızlar. Bir süredir yazmıyordum. Biraz zor günler geçiriyorum. İki üç gün yapamadım. Yapamadığım için de ayrıca huzursuzum zaten. Bugün yaptım da biraz moralim yerine geldi.
cardio bootcamp, 5 min hip workout ve 42. saat süperimi yaptım. Birazdan da yapabilirsem kol çalışacağım.

arkadaşlar ben anlamıyorum nasıl indireceğim delircem acil başlamam lazım ama yok yapamıyorum bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

ben de 10 saatte 10 yaş genç videosunu indirmiştim önceden ama başlayamamıştım
başlayayım bakalım
aramıza hoşgeldin :KK66:

dediğiniz yerden 57 dk lık bir proğram indirdim nasıl indi bende bilmiyorum doğrumu ? 5 bitti 8 bitti ne demek ing bilmiyorum :KK53:

öncelikle aramıza hoşgeldin. ilk sayfayı lütfen dikkatlice oku.ingilizce gerekmiyor bunun için. 10 saatte 10 yaş gençleş videosu senin indirdiğin.onunla ilgili bilgileri ilk sayfada okuyup anlayabilirsin.5. yaptım 42 yaptım demek de o kadar gün yaptığını gösterir. yani program 1 saatlik. 10 gün boyunca yaparsın 10 saat yapmış olursun.alışana dek bu programı yaparsın.alışıp da kolay geldiğini hissettiğinde ilk sayfadan da bilgi edineceğin gibi başka bir callan programına geçebilirsin.bu arad 6 gün yapıp 1 gün dinlenme tavsiye ediliyor.

Son düzenleme:
X