Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ne güzel verebiliyosan göbüşü çok dert etme biraz çalışırsan garanti gider. ki call ile halledecen sen onu ben biliyom.:KK54:

bi kilocuk verebildim daha bakalım call etki edio bence bi de çok çiğneyip suyu çok içmeye çalışıorum özel bi diyet yapmıorum sadece doyunca tamm diyorum öncesinde öle deildim keyif için yiyodum

bu yaşlarda metabolizma iyi çalışır bide call in yanına bi 45 dk yürüyüş yapabilsen gör bak nasıl zayıflayacan. senin işin benimkinden kolay emin ol

bu yaşlarda metabolizma iyi çalışır bide call in yanına bi 45 dk yürüyüş yapabilsen gör bak nasıl zayıflayacan. senin işin benimkinden kolay emin ol

bu defa kararlıyım vericem inşallah bu kiloları ... umarım hepimiz veririz kilocukları kolaycacık:21::21:
neyse ayyüzlü ablam ben çıkayım yarın erken kalkıp küçük çaplı bi yolculuğa çıkıcam umarım görüşürüz tekrar iii geceler callıncılar:KK42::KK42::KK42:

bu defa kararlıyım vericem inşallah bu kiloları ... umarım hepimiz veririz kilocukları kolaycacık:21::21:
neyse ayyüzlü ablam ben çıkayım yarın erken kalkıp küçük çaplı bi yolculuğa çıkıcam umarım görüşürüz tekrar iii geceler callıncılar:KK42::KK42::KK42:

hayırlı yolculuklar ii gecelerrrrr

merhaba arkadaşlar 12. süper callanı dün yaptım.ölçülerimde hala değişiklik yok.1.5 ay önce neysem şimdide aynıyım.daha öncede söyledğim gibi popom çok güzel toplandı.dün 8 dakika karın egzersizinide ekledim.
sanırım bende çok gelişme olmayışının sebebi adet düzensizliklerim.Fsh yüksek olduğu için metobolizmam son derece yavaşladı.o yüzden ilerleme kaydedemedim. yada vücüt anca kas yapıyor.eh yaşımda az değil.38 yaşındayım.boy 162,kilo 58.ben eskisi gibi diyet yapınca yada az hareket edince hemen etki gösterecek sanıyorum.ama hormonlarım ve yaşım bunu engelliyor.
8 dakikayıda ekleyimce bakalım ne değişecek?geşilmeleri yazarım.

Video indirmek için Real Playeri indirdim.Şimdi hiç sorunsuz nerden istersem indirebiliyorum.Aklınızda olsun :KK9:

Evolution videosu linki ilk sayfaya eklendi.
speedy26 arkadaşımıza teşşkür ederim o yükledi sağolsun :KK66: bende linki paylaştım güle güle kullanın :KK66:

mrb kızlar ben yeni aranıza katıldım ve callanetics videosunu kaç gündür aradım ama bulamdım link vermekte yasakmış biriniz bana özellden linki yollarmısınız lütfen bekliyorum

kızlar videoları indirmek istiyorum fakat rapidshareyi açtığımda yükleme mevcut değil diyor bu sorunu nasıl halledeceğim?

Callancı canlar!!!!!!

10 saate 10 yaş gençleş için alternatif link buldum ilk sayfada ekledim :KK66: indirebilirsiniz ordan... tükrçe dublajlı :KK66:

bişey sormak istiyorum videoları indiricem ama bi sorunum var rapidshareyi açtığımda yükleme mevcut değil diyor bu sorunu nasıl halledeceğim?

7. saatime başlamadan önce dayanamadım ve ölçülerime baktım.

Göbeğimden 1 kalçamdan 2 cm gitmiş. Önceki callanlarımda 12 günden önce hiç değişiklik olmuyordu. Şaşırdım. :) Tabi yaptığım ek hareketleri de unutmamak lazım. İşe yaramışlar. :KK52:

8 min arms KOLLAR 8 Minute Arms 8 minute arms - YouTube

Bu video ile ilgili sorum olacak... Bu hareketler aynı zamanda göğüslere de "ufakta olsa" etki eder mi? :26: 2. hareketin göğüs için yapıldığını okumuştum. Bilgisi olan? :26:

canım ben de az önce ilk defa yaptım 8 min arms. göğüsleri büyütüyor mu yoksa bu da:KK43:( sanki o hareket daha dik olmalarını sağlıyor.

merhaba kızlar.callan teyzeyle sadece bi kere egsersiz yaptım.11.sayfalarda falan aranız katıldım diye yazmıştım.sonra benim kızın astım krizi bi başladı tabi ben bloke oldum.gecem gündüzüm ona gitti ama bakalım bu gece yapamam de yarın inşallah tekrar başlıcam.

canım ben de az önce ilk defa yaptım 8 min arms. göğüsleri büyütüyor mu yoksa bu da:KK43:( sanki o hareket daha dik olmalarını sağlıyor.

Benimkiler biraz daha büyürse sadece göğüsten ibaret olucam. :S

Büyütmesinde biraz daha dik olmasından şikayetçi olmam hani... :KK1:

merhaba kızlar.callan teyzeyle sadece bi kere egsersiz yaptım.11.sayfalarda falan aranız katıldım diye yazmıştım.sonra benim kızın astım krizi bi başladı tabi ben bloke oldum.gecem gündüzüm ona gitti ama bakalım bu gece yapamam de yarın inşallah tekrar başlıcam.

çok geçmiş olsun canım kızışına:)...

X