Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Lotuscum ben o linkten indiremedim.baska bi yer buldum. simdi kizimi uyutabilirsem baslicam ayyy cok heyecanlandim. Callan ile ilk gunum olcak

teknomobil diye bi site var ordan indirdim. bayagı uzun bi sürede indirdi. ama olsun indirdiya ben ona bakarım:) bugun yapamadım yaaaa:KK43: kızım daha yeni uyudu. yarında erken kalkacam. kısmetse yarın olcak inşallah

Callancı canlar!!!!!!

10 saate 10 yaş gençleş için alternatif link buldum ilk sayfada ekledim :KK66: indirebilirsiniz ordan... tükrçe dublajlı :KK66:

kızlar nasıl yapıyorsunuz bunları tam da 1 saat :KK53:.

ben düzenli bir şekilde yapanları canı gönulden tebrık etmek ıstıyorum şahsen..:KK16:

kızlar nasıl yapıyorsunuz bunları tam da 1 saat :KK53:.

ben düzenli bir şekilde yapanları canı gönulden tebrık etmek ıstıyorum şahsen..:KK16:

canım bi süre sonra alışıyosun yaklaşık 45 dk sürüyo. ve vücudunda alışıyo. bende super için aynı şeyi düşünmüştüm ama yapabilmeye başladım.(hala zorlansamda)

oooo gecenin bu saati ama maşallah topik çok kalabalık. sizinde mi çocuğun ateşi çıktı yoksa kızlar:KK1:

anlatım pc yi açtınız açık bıraktınız. kendi kendime muhabbet ediyom kendimi çok deli gördüm yaw:KK52::KK52::KK52:

ama sizin çocuğunuz var ben bekarım ayrıca kilomda bölgesel hamile gibiyim:KK49::KK49: mesela akrabamızın gelinnin hamile göbeğinden yeni yeni küçük kalıo o alıyo ben veriyom dengeliyoz

ama sizin çocuğunuz var ben bekarım ayrıca kilomda bölgesel hamile gibiyim:KK49::KK49: mesela akrabamızın gelinnin hamile göbeğinden yeni yeni küçük kalıo o alıyo ben veriyom dengeliyoz

ne güzel verebiliyosan göbüşü çok dert etme biraz çalışırsan garanti gider. ki call ile halledecen sen onu ben biliyom.:KK54:

X