- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
ilk sayfayı okuman yeterli.beginning yavaş geldiyse 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu indir ve yap canım.bu 33 yaptım vs gibi sayıları da kaç gündür yaptığımızı anlatmak adına yazıyoruz.birde 21 gün yapınca insan vücudu alışıyor diye bir öneri olmuştu aramızdaki arkadaşlardan.bu yüzden 5/21 gibi bir rakam gördüğünde 5.gününü yaptığını anlatıyordur.10 saatte 10 yaş gençleş videosuna rahat yapmaya başladığında evolution yada cardio yada super yapabilirsin bu seçimi amacına göre yapman doğru olacaktırMerhaba son yılım olduğudan bitirme ödevisiydi vizesi derken spor salonunu bıraktım ama içimde bir boşluk sanki klio alacağım gibi geliyor... ve callaneticse başlamaya karar verdim tüm sayfaları okuyamıyorum ama bu 33 deyim 22 deyim muhabbetini anlayamadım kusura bakmayın ben cardiodan baslamak istiyrm beginner çok yavas geldi uygunmudur :)
Bu videoyu bende indirdim vaktim olsa yapıcam çok etkili çünkü.forumda biri bu şekilde 1 ayda 6 kilo verdiğini yazmıştı.canım daha cabuk sonuc almak istersen [video=youtube;sWjTnBmCHTY]http://www.youtube.com/watch?v=sWjTnBmCHTY[/video] bu videoyu yap. ben 4 gündür ilave olarak bunu yapıyorum karın gitsin diye
Son düzenleme: