Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

evet arkadaşlar 5. tamam... yılmamaya çalışıyorum kendime hedeflerimi hatırlatıyrum vazgeçmemeliyim... lütfen birbirimize destek olalım herkes vücudundaki değişimleri yazsın motive olalım yılmak yok kızlarrr

evet arkadaşlar 5. tamam... yılmamaya çalışıyorum kendime hedeflerimi hatırlatıyrum vazgeçmemeliyim... lütfen birbirimize destek olalım herkes vücudundaki değişimleri yazsın motive olalım yılmak yok kızlarrr
Aynen yılmadan devam ki callan en kısa zamanda etkisini gösterip zaten seni devamını getirmen için teşvik edicektir :KK34:

Yelser merhaba senin yazılarını daha öncede okumustum fotograf paylastın mı bilmiyorum ama paylaşır mısını acaba ya da göndersen çok merak ediyorummm çünkü bende basen bacak bölümünden etki görmeye basladım o cıkıntıdan tam anlamıyla kurtulabilecek miyim merak ediyorumm..

İlk yaptığım zaman yüklemek istemiş başaramayınca vazgeçmiştim, öncesi sonrası yok şimdi ( en doğrusu tam bir teknoloji özürlüyüm:))) )... Hangi çıkıntıdan bahsediyorsun bilemiyorum ama inan bütün çıkıntılarında kurtuluyorsun:) . Doğru yaptığına emin ol, videodaki sayaca uy yeter...

bu arada ben 21 22 gün yapmıstım elimde olmadan 3 gün ara verdim..
tekrar bastan aldım..
bugün 2. saatimi yaptım yarın 3 olacak inşallah..

yelsercim bu arada en çok etkiyi hangi videoda gördün ?

10günde 10yaş gençleşin ilk video, onun üstüne tanımıyorum açıkcası...

Lotus Merhaba

Bana mail olarak 10 günde 10 yaş gençleş videosunu gönderecektin. Gönderebilir misin acaba ?

Kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Bu topikte ki arkadaşlar; '15. callan tamam, 48. callan tamam' diye yazıyorlar. 15. callanı yapanla 48. callanı yapanın, yaptığı hareketler farklı mı? Yoksa belli bir yerden sonra sürekli aynı hareketlerle devam mı ediliyor?:26:

Selam kızlaaar:KK3::KK3:

Bu callanets nasıl birşey gerçekten etkisi varmı plates mi yoksa callanetsmi etkili biri beni bilgilendirirse sevinirim ve hangi video yu yapacağız

merhaba kızlar, günlerdir yazdıklarınızı okuyorum, videoları indirmeye çalışıyorum başaramıyorum. Başka sayfalarda da bulamıyorum. Motivasyonum düşmeden biran önce başlamak istiyorum. Lotus bana da 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu gönderebilir misin?
Bu arada ben 77 kilodan 65 kiloya düştüm Dukan diyeti ile. Şimdi şekle girmek için bu egzersizlere başlamak istiyorum. Bir de gözle görünür sonuçlar almaya kaçıncı günde başladığınızı yazabilir misiniz?

Lotus Merhaba

Bana mail olarak 10 günde 10 yaş gençleş videosunu gönderecektin. Gönderebilir misin acaba ?
Yarın göndericem canım :KK34:

Kızlar ben bir şeyi merak ediyorum. Bu topikte ki arkadaşlar; '15. callan tamam, 48. callan tamam' diye yazıyorlar. 15. callanı yapanla 48. callanı yapanın, yaptığı hareketler farklı mı? Yoksa belli bir yerden sonra sürekli aynı hareketlerle devam mı ediliyor?:26:
Hayır farklı değil.bir program var kalsik callanetics yani 10 saatte 10 yaş gençleş videosu.onu her gün yapınca arkdaşlarımız buraya yazıyor.kaçıncı günde olduğunu yani kaç kere yapmış olduğunu öğreniyoruz.günde 1 kez yapılıyor ve yaklaşık 1 saatlik bir egzersiz bu.mesela 6 gündür ben bu egzersizi günde 1 defa yaptıysam 6. Callan tamam diyebilirim.net anlatmışımdır umarım.tabi bide callaneticsin başka tür egzersiz programları da var mesela super callanetics, kardiyo callanetics vs...

Selam kızlaaar:KK3::KK3:

Bu callanets nasıl birşey gerçekten etkisi varmı plates mi yoksa callanetsmi etkili biri beni bilgilendirirse sevinirim ve hangi video yu yapacağız
Topiğimizin Ilk sayfasını atlamadan okumanı tavsiye ederim.sorularının cevabı var orda.

merhaba kızlar, günlerdir yazdıklarınızı okuyorum, videoları indirmeye çalışıyorum başaramıyorum. Başka sayfalarda da bulamıyorum. Motivasyonum düşmeden biran önce başlamak istiyorum. Lotus bana da 10 saatte 10 yaş gençleş videosunu gönderebilir misin?
Bu arada ben 77 kilodan 65 kiloya düştüm Dukan diyeti ile. Şimdi şekle girmek için bu egzersizlere başlamak istiyorum. Bir de gözle görünür sonuçlar almaya kaçıncı günde başladığınızı yazabilir misiniz?
Videoları benden temin emen gerekiyor canım nette bulman zor olur.5.-6. Günden itibaren etkilerini görüceksin :KK34:
Ilk sayfayı okuyup hangi videoyu yapmak istediğine karar verip bana söylersen videoyu indirebileceğin linki gönderirim.

Bu arada mesajlara ve topikteki yorumlara geç dönüyorum çünkü finallerim ve işle ilgili proje çalışmalarım fazlasıyla vaktimi alıyor.pzt itibariyle yoğunluğum azalıcak. sorluarınıza çok çabuk dönebilecek vaktim olucak :KK34:

Videoları benden temin emen gerekiyor canım nette bulman zor olur.5.-6. Günden itibaren etkilerini görüceksin :KK34:
Ilk sayfayı okuyup hangi videoyu yapmak istediğine karar verip bana söylersen videoyu indirebileceğin linki gönderirim.

Merhaba Lotus, 10 saatte 10 yaş gençleş videosu uygun olacak sanıyorum, onun linkini gönderebilir misin. şimdiden teşekkürler

Hayır farklı değil.bir program var kalsik callanetics yani 10 saatte 10 yaş gençleş videosu.onu her gün yapınca arkdaşlarımız buraya yazıyor.kaçıncı günde olduğunu yani kaç kere yapmış olduğunu öğreniyoruz.günde 1 kez yapılıyor ve yaklaşık 1 saatlik bir egzersiz bu.mesela 6 gündür ben bu egzersizi günde 1 defa yaptıysam 6. Callan tamam diyebilirim.net anlatmışımdır umarım.tabi bide callaneticsin başka tür egzersiz programları da var mesela super callanetics, kardiyo callanetics vs...

Anladım canım çok sağ ol. Ben ilk olarak '10 saatte 10 yaş gençleş' videosuyla başlayacağım. Sen linkini yolladın zaten. :) 10 gün dolduktan sonra diğer programlarla devam edeceğim. Bir sorum daha var canım. Çok saçma gelebilir ama:26: '10 saatte 10 yaş gençleş' videosunu callanetics yaptığımız sürece her gün yapıp ardından diğer programları mı yapacağız? Yoksa '10 saatte 10 yaş gençleş' bittikten sonra onu bir daha hiç yapmamıza gerek yok mu?

Lotus, bir şey daha sormak istiyorum.
Callanetics, göğüsleri de küçültüyor mu? Benim göğüslerim zaten çok büyük değil, küçülürse hiç belli olmaz.
Küçülmesini istemiyorum.:KK50:

Merhaba kızlar,
Bende sayenizde callanı keşfettim bunun için gerçekten paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.20. saatimi tamamladım,ilk başlarda doğru yapamıyordum ama alıştım.Fakat karın egzersizlerini yaparken şu tek ayağımızı kaldırdığımız ben bacağımı tam yukarıda tutamıyorum ve havadaki bacağımda titreme oluyo sizce normalmi bu durum?

canım bana da 10 years younger in 10 hour, cardio callanetics, callanetics evolution ve bölgesel çalıştıran programları atarsan çok sevinirim.

X