• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

linkleri yenilerseniz bende indireceğim
birde arkadaşlar benim göbeğim ve yan halk arasında simit denilen seyden var:8:
bunlara işe yarıyormu bcak ve popo gitsin istemiyorum
Canım callan gevşek neren varsa toplar ve fazla yaplı kısımların da erimesine yardımcı olur o yüzden bacak ve poponda fazlalık yoksa küçülmez sıkılaşır sadece.

15 yapıldı.. bu akşam ölçüm var:52::52:
Ölçülerin nasıl lamarcım merak ediyorum.

videoları tamamlayamadım, başlayamıyorum :(
nolur yükleyin artık, ya da başka bulabileceğimiz bir yer varsa ona yönlendirseniz???

Kızlar haklısınız ama yoğun iş tempomun yanısıra vizelerim var ve haftasonları da şehirdışına çıkıyorum.henüz tamamlanmadı linkler ilk boş anımda partları yüklemeye koşuyorum.amacım hepsini en kısa zamanda tamamlamak.
Acil ihtiyacı olanlar; missguard adlı arkadaşımızın bana mesajla gönderdiği 10 saatte 10 yaş gençleş videosu linkini ilk sayfaya ekliyorum ordan indirebilirsiniz :34:

Son düzenleme:
ölçüleri 21 .ye bıraktım yaa... pek ıncelmısım gıbı gelmedı de moralımı bozmak ıstemedım:9:

Lotus merhaba,

ben şuan saymayı bıraktım çünkü 2-3 gün aralar vermeye başladım sürekli. ama sanırım 17-18 olmuştur.
artık süpere geçmek istiyorum ama acaba linkleri sen mi verecektin. en başta vardı ama kaldırılmış. Yada nerden indirebilirim biliyor musun? ayrıca türkçe dublajlısını bulabilir miyiz?

Ben de daha önce çok faydasını gördüm callanetics in. Eşim silmiş ama:( yeniden başlamak istiyorum linkleri nasıl bulurum? Türkçe dublajı olanı özellikle...

Lamar süper istikrarlısın devamını diliyorum ve ölçülerini merak ediyorum fit günler canım :34:

vallahı nazar değdi bana:) ara verdıkten sonra dun yapmadım. az sonra yapıcam 19 u.. bu hfta kendımı kaybettım yemek yerken o yüzden 21- 25 falan olsun öyle ölçü alıcam bakalım...

Lotus merhaba,

ben şuan saymayı bıraktım çünkü 2-3 gün aralar vermeye başladım sürekli. ama sanırım 17-18 olmuştur.
artık süpere geçmek istiyorum ama acaba linkleri sen mi verecektin. en başta vardı ama kaldırılmış. Yada nerden indirebilirim biliyor musun? ayrıca türkçe dublajlısını bulabilir miyiz?
Superin Türkçe dublajlısı yok ama önceki videodan dolayı kolayca anlarsın hareketleri.viezlerimden dolayı çok yoğunum ama en kısa zamanda tamamlayıp paylaşıcam.

Ben de daha önce çok faydasını gördüm callanetics in. Eşim silmiş ama:( yeniden başlamak istiyorum linkleri nasıl bulurum? Türkçe dublajı olanı özellikle...
Ilk sayfada Türkçe dublajlı 10 saatte 10 yaş gençleş videosu linki var canım.

vallahı nazar değdi bana:) ara verdıkten sonra dun yapmadım. az sonra yapıcam 19 u.. bu hfta kendımı kaybettım yemek yerken o yüzden 21- 25 falan olsun öyle ölçü alıcam bakalım...
Hadi bakalım canım senden güzel sonuçlar yanısıra mutlu olduğunu duymayı bekliyorum :34:

Herkese tavsiyemdir eğer ilkkez yapıyorsanız mutlaka sonuna kadar devam edin, sonrada süpere geçin... Ben yaptım çok inceldim ama sonra bıraktım ara ara yaptım,süpere geçmem çok zor oldu... Ama ilk videoda istediğiniz incelmeyi yaşadıysanız hareketleri ilerletmeniz gerekiyor çünkü ilk yaptığınızdaki muhteşem etkileri daha sonra bırakıp tekrar yaptığınızda yakalamak okadar kolay olmuyor... Kilo almış ve hatta eski kilomu geçmiş olmama rağmen eski hantal halime dönmedim bunda çok sık olmasada ara sıra call yapmış olmamın çok faydası var. Herkese kolay gelsin...

Herkese tavsiyemdir eğer ilkkez yapıyorsanız mutlaka sonuna kadar devam edin, sonrada süpere geçin... Ben yaptım çok inceldim ama sonra bıraktım ara ara yaptım,süpere geçmem çok zor oldu... Ama ilk videoda istediğiniz incelmeyi yaşadıysanız hareketleri ilerletmeniz gerekiyor çünkü ilk yaptığınızdaki muhteşem etkileri daha sonra bırakıp tekrar yaptığınızda yakalamak okadar kolay olmuyor... Kilo almış ve hatta eski kilomu geçmiş olmama rağmen eski hantal halime dönmedim bunda çok sık olmasada ara sıra call yapmış olmamın çok faydası var. Herkese kolay gelsin...
Yelsercim topiğimize uğramışsın hoşgelmiş sefalar getirmişsin tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim.öpüyorum :34:

ama bende yapıcaktım videoları bulamıyorum yardımcı olabilecek olan var mı :25:
Tatlım videoları yeniliycem o yüzden şu an yok.ama ilk sayfada klasik callan videosunun linki var.diğerlerini de pzt paylaşıcam :34:

slm kızlar ben geldim napıyorsunuz bakalım incelmeye devammı. ben doğum yaptım bir ay oldu. nur topu gibi bir kızım oldu. sizinle paylaşmak istediğim şeyler var tabikide. bilen bilir bende callencilerdenim. gebe kalmadan önceydi tabi:1::1::1: biraz call biraz eliptik yapıyodum yediklerime de çok olmasada dikkat ediyodum. callene başladığımda 96 kg civarındaydım 82 yekadar indim gebe kaldım. gebelik sırasında 93 kiloya çıktım. bir ay oldu doğum yapalı ve şu anki kilom 84. bence müthiş bişey bu kadar az kilo almam ve bu kadar kısa sürede bu kiloya geri dönmem. ve bunları yaptığım sporlara borçluyum. tabi ne var normal de olması gereken bu diyebilirsiniz ama benim diğer gebeliklerimde (2 tane) 25 er kilo alınca bu sonuç süper oldu. ayrıca 7. ayın sonuna kadar da hiç kilo almadım. geri kalan aylarda geldi bu kilolar:46::46::46::46: sadece paylaşmak istedim. bu hareketler sadece yaptığın zaman değil bıraktıktan sonra bile korumaya devam ediyor. sezeryan oldum azıcık düzelim yeniden başlayacağım hareketlere. herkese bol hareketli günler diliyorum kızlar görüşürüüüüüüz:8::8::8::8::8::8:

ilk kez duyuyorum kızlar bu egzersizi daha önce plates yapıyordum ama sıkılıp bırakmıştım bunuda denicem yeni başlayanlar için video öneriniz varmı? birde benim hafif yüzüm şişmanladı buna başlasam etkisi olurmu sadece vücuttamı incelme söz konusu oluyor?

slm lar. supere gecmeyı dusunuyorum da sankı basında haftada ıkı kez yapın dıyor gıbı geldı, doğru mu duydum yoksa her gun mu yapılmalı, bı de suresı 1 saat yaa, her gun 1 saat ayırmak zor olabılır bnm ıcın...

kızlar mrb bende eskı callancılardanım bir türlü düzenli yapamadım yapıcak gıbıde gözukmüyor bu ara cok etkılı bır spor kesınlıkle tavsıye ederım ama ben bır ıkı ayda olsa farklı bıseye yonelmek ıstıyorum bi yürü ve ıncel programı var adnı tam olarak hatırlıyamıyorum suanda onu denemek ıstıyorum yada hiç yapmazsam mı onu tekrar callnımı donsem kafam cok karısık kızlar ne yapsam bılemedım bı el atın banaya ya :)

slm kızlar ben geldim napıyorsunuz bakalım incelmeye devammı. ben doğum yaptım bir ay oldu. nur topu gibi bir kızım oldu. sizinle paylaşmak istediğim şeyler var tabikide. bilen bilir bende callencilerdenim. gebe kalmadan önceydi tabi:1::1::1: biraz call biraz eliptik yapıyodum yediklerime de çok olmasada dikkat ediyodum. callene başladığımda 96 kg civarındaydım 82 yekadar indim gebe kaldım. gebelik sırasında 93 kiloya çıktım. bir ay oldu doğum yapalı ve şu anki kilom 84. bence müthiş bişey bu kadar az kilo almam ve bu kadar kısa sürede bu kiloya geri dönmem. ve bunları yaptığım sporlara borçluyum. tabi ne var normal de olması gereken bu diyebilirsiniz ama benim diğer gebeliklerimde (2 tane) 25 er kilo alınca bu sonuç süper oldu. ayrıca 7. ayın sonuna kadar da hiç kilo almadım. geri kalan aylarda geldi bu kilolar:46::46::46::46: sadece paylaşmak istedim. bu hareketler sadece yaptığın zaman değil bıraktıktan sonra bile korumaya devam ediyor. sezeryan oldum azıcık düzelim yeniden başlayacağım hareketlere. herkese bol hareketli günler diliyorum kızlar görüşürüüüüüüz:8::8::8::8::8::8:
Canımmm Allah bağışlasın çok sevindim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evladın iyi olsun da zamanla veririsin kilonu ki sen çok azimlisin eminim :34: çok öpüyorum seni :46:46::47::16::16::16:

ilk kez duyuyorum kızlar bu egzersizi daha önce plates yapıyordum ama sıkılıp bırakmıştım bunuda denicem yeni başlayanlar için video öneriniz varmı? birde benim hafif yüzüm şişmanladı buna başlasam etkisi olurmu sadece vücuttamı incelme söz konusu oluyor?
Ilk olarak 10 saatte 10 yaş gençleş videosu ile başlamalısın.bu egzersiz kasların uzayıp sıkılaşmasını sağlıyor yüzünün zayıflamasını sağlamaz çünkü vücut kaslarına yönelik hareketler bunlar fit günler dilerim :34:

slm lar. supere gecmeyı dusunuyorum da sankı basında haftada ıkı kez yapın dıyor gıbı geldı, doğru mu duydum yoksa her gun mu yapılmalı, bı de suresı 1 saat yaa, her gun 1 saat ayırmak zor olabılır bnm ıcın...
Tatlım başladıktan bikaç gün sonra hareketleri öğrenince ortalama yarım saat yeterli olucak gözün korkmasın her gün 1 saat diye.6 gün yapıp 1 gün dinlenilmesi öneriliyor tam etkiyi görmek için ama istersen tabiki başka ritimde de yapabilirsin.

kızlar mrb bende eskı callancılardanım bir türlü düzenli yapamadım yapıcak gıbıde gözukmüyor bu ara cok etkılı bır spor kesınlıkle tavsıye ederım ama ben bır ıkı ayda olsa farklı bıseye yonelmek ıstıyorum bi yürü ve ıncel programı var adnı tam olarak hatırlıyamıyorum suanda onu denemek ıstıyorum yada hiç yapmazsam mı onu tekrar callnımı donsem kafam cok karısık kızlar ne yapsam bılemedım bı el atın banaya ya :)
Sen gel yine callana hlymmm :34: eski callancısın callanın yerini hiçbirşey tutmaz biliyosun :34:

Bende bugün başladım, aslında koşu bandı kullanıyordum ama bugün arıza yaptı bende onun yerine spor yapayım dedim

Zorlandım hareketlerde, zamanla kolay olacaktır herhalde

Uzun zamana yapan var mı? Gerçekten incelme sağlıyor mu?

10 yas gencles yarım saate ınıyorda , superde hıc ara vermıyor zaten cok hareket var aralıksız onun ıcın demıstım.. ıkı gun yaptım bacaklarım öldü:) karın hareketlernıde de ayagımı yere koydum valla guclenınce havada yaparım:)

Back