Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Efsun sen dukancı değilmiydin yanlış mı hatırlıyorum? Hoşgeldin topiğimize.evet callan çok etkili bakınız ilk sayfadaki fotoma.Bende bugün başladım, aslında koşu bandı kullanıyordum ama bugün arıza yaptı bende onun yerine spor yapayım dedim
Zorlandım hareketlerde, zamanla kolay olacaktır herhalde
Uzun zamana yapan var mı? Gerçekten incelme sağlıyor mu?
Callan teyzenin de söylediği gibi kendine zaman verin görüceksiniz ki zamanla hareketleri daha doğru yapabileceksiniz.zamanla daha rahat yapabileceksin10 yas gencles yarım saate ınıyorda , superde hıc ara vermıyor zaten cok hareket var aralıksız onun ıcın demıstım.. ıkı gun yaptım bacaklarım öldü:) karın hareketlernıde de ayagımı yere koydum valla guclenınce havada yaparım:)
Özelden mail adresini bana yaz mail atayımMerhaba arkadaslar dogum sonrası sarkık kocaman bır göbek ve kocaman sımıtlerle basedemıyorum.pc de sorun var verılen sıtelerden ındıremıyorum, rıca etsem bana maılle gonderebılır mı ıcınızden berı, lütfen D&R a baktım DVD bulamadım.
Ilk sayfaya link ekledim Türkçe dublajlı ordan temin edebilirsin.ben 10 günde 10 yaş gençleşi indirmiştim. video yabancı. sanki o kadın "şunu yapma bunu yap" gibi bişeler diyor. anlamayınca yanlış bişe yapmaktan korktum. bunların dublajlısı var mı
Tam olarak hangi noktayı anlamadığını açık yazarsan tabiki yardımcı olurumBacak hareketlerinden birşey anlamadım. Yardım ederseniz... Türkçem kıt galiba!
Öncelikle ilk sayfada yeni link var onu bir dene nasıl indireceğin basamak basamak yazıyor mutlaka oku.indiremezsen de burdan yaz mail adresiniElli mesaja da böyle ulaşılmaz kı