- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
- 123
Videolar yakında yüklenicek ilk sayfaya pzt salı gibi yüklerim sanırımarkadaşar videoları nerden bulabilirim
karnım ve simit var belimde en iyisi bu dediler geldim lütfen yardımmm
Sorunla ilgili kesin bi fikrim yok ama tüm kaslarımızın sıkılaştığını düşünürsek olası bir durumDogru soyluyosun vazgecmeye calisicam. Ayrica deli gibi yememe ragmen 1 kilo vermisim :)
Simdi 21 gunu tamamlayinca ne yapicaz supere gecmemiz mi gerekiyor? Devam edebilir miyiz bu sekilde?
Hani bir hareket varya yerde oturup bara tutunup ayagi hem dizi kirarak hem uzatarak kaldiriyoruz ya dun ilk deda bi yere tutunmadan yapabildim. Bence bu mucize. Ilk gun resmen yatarak zor yapiyodumen zor hareketti benim icin bu sekilde yapabilmek hayal diyordum cok mutluyum. O yuzden zor diye dusunenlere tavsiye ediyorum zorlugu bitiyor gercekten, ayrica vucut bagimlisi oluyo kaslariniz istiyor surekli esnemek geliyo icinizde . Merdiven cikarken yururken resmen kus gibi hissediyorsunuz bacaklariniz guclu ama ince oluyor )
Son bisey daha , bu egzersizlerin vajina kaslariyla ilgisi var midir? Bu egzersizlerden sonra vajinasinin daha darlastigini hisseden oldu mu?
21den sonra değil, hareketlere tamamen alıştığını düşündüğün kolayca yapıp spor yapıyormuş gibi hissetmesinin zaman daha zor olan supere geçmelisin