• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

arkadaşar videoları nerden bulabilirim
karnım ve simit var belimde en iyisi bu dediler geldim lütfen yardımmm
Videolar yakında yüklenicek ilk sayfaya pzt salı gibi yüklerim sanırım :34:

Dogru soyluyosun vazgecmeye calisicam. Ayrica deli gibi yememe ragmen 1 kilo vermisim :)
Simdi 21 gunu tamamlayinca ne yapicaz supere gecmemiz mi gerekiyor? Devam edebilir miyiz bu sekilde?
Hani bir hareket varya yerde oturup bara tutunup ayagi hem dizi kirarak hem uzatarak kaldiriyoruz ya dun ilk deda bi yere tutunmadan yapabildim. Bence bu mucize. Ilk gun resmen yatarak zor yapiyodumen zor hareketti benim icin bu sekilde yapabilmek hayal diyordum cok mutluyum. O yuzden zor diye dusunenlere tavsiye ediyorum zorlugu bitiyor gercekten, ayrica vucut bagimlisi oluyo kaslariniz istiyor surekli esnemek geliyo icinizde . Merdiven cikarken yururken resmen kus gibi hissediyorsunuz bacaklariniz guclu ama ince oluyor ;))
Son bisey daha , bu egzersizlerin vajina kaslariyla ilgisi var midir? Bu egzersizlerden sonra vajinasinin daha darlastigini hisseden oldu mu?
Sorunla ilgili kesin bi fikrim yok ama tüm kaslarımızın sıkılaştığını düşünürsek olası bir durum :34:
21den sonra değil, hareketlere tamamen alıştığını düşündüğün kolayca yapıp spor yapıyormuş gibi hissetmesinin zaman daha zor olan supere geçmelisin :34::46::16:

Videolar yakında yüklenicek ilk sayfaya pzt salı gibi yüklerim sanırım :34:

Sorunla ilgili kesin bi fikrim yok ama tüm kaslarımızın sıkılaştığını düşünürsek olası bir durum :34:
21den sonra değil, hareketlere tamamen alıştığını düşündüğün kolayca yapıp spor yapıyormuş gibi hissetmesinin zaman daha zor olan supere geçmelisin :34::46::16:

4 gözle bekliyorum ozman :16::16::16::16::16:

Aklıma bişey takıldı.zayıflayanlarda çatlaklar oluşuyo ya hani call yapıp incelincede acaba çatlak olur mu :( bacaklarımı elimle böyle etini büzünce sanki incelince çatlak olcakmış gibi oluyo korktum bende :/

Aklıma bişey takıldı.zayıflayanlarda çatlaklar oluşuyo ya hani call yapıp incelincede acaba çatlak olur mu :( bacaklarımı elimle böyle etini büzünce sanki incelince çatlak olcakmış gibi oluyo korktum bende :/
Canım öncelikle şuna açıklık getirelim:çatlaklar,vücut kilo alırken cildin elastikiyetinin az olması nedeniyle oluşur.yani kilo alırken yani vücut yüzeyi genişlerken çatlak oluşur.
zayıflarken ASLA çatlak oluşmaz.çatlakların varsa onlar sen zayıfladıkça yada sıkılaştıkça görünümü değişir olumlu yada olumsuz.
Ama sende çatlak yok sanırım.etini büzünce çatlak olacakmış diye düşünmeni gerektirecek pozitif bilimler ışığında hiç bir şekilde sebep yok için rahat olsun.:34:

11 yapıldı ama hıc oyle 19 gun sonunda super ıncelecekmısım gıbı gelmıyo sadece ust yanlarım belırgın sekıılde ınceldı. ne bıleyım bacak göbek aynı duruyo gıbıme gelıyo.... moralım bozuldu..

11 yapıldı ama hıc oyle 19 gun sonunda super ıncelecekmısım gıbı gelmıyo sadece ust yanlarım belırgın sekıılde ınceldı. ne bıleyım bacak göbek aynı duruyo gıbıme gelıyo.... moralım bozuldu..
Hakkını vererek yapıyomusun canım yani hareketlere alıştın mı ve doğru yaptığıma emin misin? Hala inceleme görmediğin bölgelerle ilgili hareketleri daha özenle yaparsan mutlaka çözüm bulursun sorununa :34:
Ayrıca 11 gün için çok erken umutsuzluğa kapılıyorsun ki etki gördüğün yerin de var..biliyosunki her bölge farklı zaman diliminde incelir.sabırla devam et bence canım fit günler :34:

Son düzenleme:
Hakkını vererek yapıyomusun canım yani hareketlere alıştın mı ve doğru yaptığıma emin misin? Hala inceleme görmediğin bölgelerle ilgili hareketleri daha özenle yaparsan mutlaka çözüm bulursun sorununa :34:
Ayrıca 11 gün için çok erken umutsuzluğa kapılıyorsun ki etki gördüğün yerin de var..biliyosunki her bölge farklı zaman diliminde incelir.sabırla devam et bence canım fit günler :34:

lütfen bana videou mail olarak atar mısınız veya indirebileceğim bir yer söyler mısınız?

Cevap veren nurten arkaşımız yaptı evet ama ciddi yüklenmiş olursun kaslarına en az 12 saat ara vermen gerekir ki kaslar dinlenip tamir etsin kendini ve yeni spora hazır olabilsin.çok acil durumlar söz konusu değilse yapmanı önermem.
peki arkadaslar calla yanisira baska hangi hareketler yapsam daha etkili olur acaba?

yapıyorum canım yaa.... agrılar acılar titremeler falan daha ne olsun:( program hafıf gelen arkadaslar var sanırım ama bence hafıf bır program degıl yanı... ciddi calısan kasları hıssedıyorsun.. ust bacaklar ıncelıyor gıbı ama dedıgım gıbı ılk sayfadakı gıbı bır fark olmayacak gıbı.. hele alt karın hıc ıncelmıyor gıbı...neyse 12 de yapıldı yarın dınlenme ... 20 gun olsun bakalım ölçünelim ne çıkacak..

Arkadaşlar ilk sayfadan bir kaç part indirmiştim, ama hepsi tamamlanmayınca birleştirip açamıyorum..???

linklere noldu???

lütfen bana videou mail olarak atar mısınız veya indirebileceğim bir yer söyler mısınız?
Linkler yenileniyor en yakın zamanda yükliycem.

peki arkadaslar calla yanisira baska hangi hareketler yapsam daha etkili olur acaba?
Ilk sayfadaki 8dklık egzersizlerden ihtiyacın olan bölge için olanı yapabilirsin :34:

yapıyorum canım yaa.... agrılar acılar titremeler falan daha ne olsun:( program hafıf gelen arkadaslar var sanırım ama bence hafıf bır program degıl yanı... ciddi calısan kasları hıssedıyorsun.. ust bacaklar ıncelıyor gıbı ama dedıgım gıbı ılk sayfadakı gıbı bır fark olmayacak gıbı.. hele alt karın hıc ıncelmıyor gıbı...neyse 12 de yapıldı yarın dınlenme ... 20 gun olsun bakalım ölçünelim ne çıkacak..
Azimle devam et mutlaka etki görüceksin ve o zaman iyiki yapmışım diyceksin :34:

Arkadaşlar ilk sayfadan bir kaç part indirmiştim, ama hepsi tamamlanmayınca birleştirip açamıyorum..???

linklere noldu???
Linkleri yeniliyorum en kısa zamanda (sanırım cuma) tekrar yayınlıycam.

merhabalar,çooook çok uzun bir aradan sonra yine callanetics macerama geri döndüm,saymadım ama bi 20 saat yaptım galiba,eskiye oranla daha da mı farkedilir sonuçlar aldım yoksa kilo verdim farkında mı değilim bilmem :) bel esnetme hareketi çok zorluyor beni,hâlâ 100e tamamlayamıyorum.kollarımda çok baskı hissediyorum.bir de cardio callaneticsi deneyen var mı,3-4 kilo versem çok mutlu olacağım da :) kilo vermek için evolution +cardio diyor ama klasik call+cardio yapsam da olur sanırım.ya da daha kısa süren HIIT yapıp callana da devam mı etsem bilemedim:44:

14 yapıldı.....
Süpersin callaneticse devam :34:

merhabalar,çooook çok uzun bir aradan sonra yine callanetics macerama geri döndüm,saymadım ama bi 20 saat yaptım galiba,eskiye oranla daha da mı farkedilir sonuçlar aldım yoksa kilo verdim farkında mı değilim bilmem :) bel esnetme hareketi çok zorluyor beni,hâlâ 100e tamamlayamıyorum.kollarımda çok baskı hissediyorum.bir de cardio callaneticsi deneyen var mı,3-4 kilo versem çok mutlu olacağım da :) kilo vermek için evolution +cardio diyor ama klasik call+cardio yapsam da olur sanırım.ya da daha kısa süren HIIT yapıp callana da devam mı etsem bilemedim:44:
Yeniden hoşgeldin diyelim o zaman callan böyle bişey işte mutlaka Geri dönüyoruz :34: bence kardiyo spor yapmayı seviyorsan klasik call+cardio uygun olur derim :34:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ben yeniyim formda. Bu hareketleri yapmak istiyorum ama benim sadece basen ve bacak bölgemde sıkıntım var hangisiyle başlamam gerekiyo yardımcı olur musunuz lütfen

Linkler yenileniyor en yakın zamanda yükliycem.

Ilk sayfadaki 8dklık egzersizlerden ihtiyacın olan bölge için olanı yapabilirsin :34:

Azimle devam et mutlaka etki görüceksin ve o zaman iyiki yapmışım diyceksin :34:

Linkleri yeniliyorum en kısa zamanda (sanırım cuma) tekrar yayınlıycam.
linkleri yenilerseniz bende indireceğim
birde arkadaşlar benim göbeğim ve yan halk arasında simit denilen seyden var:8:
bunlara işe yarıyormu bcak ve popo gitsin istemiyorum

videoları tamamlayamadım, başlayamıyorum :(
nolur yükleyin artık, ya da başka bulabileceğimiz bir yer varsa ona yönlendirseniz???

Back