Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

evet ben de aranıza katılmak istiyorum. fakat benim durumum epey vahim. 1 ay önce doğum yaptım. 20 kilo aldım. 91 kilo ile doğuma gittim. şuan 82 kiloyum.. hem kilo vermek , verirken de sarkmalarımın olmasını istemiyorum. 3 gündür zumba yapıyorum. neler yapmam lazım.. spor diyet.. bana yardımcı olur musunuz? callanetics bir kere ypmıştm. 4 günde fark etmişti. şimdi tekrar başlamak istiyorum. ama hangisinden başlamalıyım?

Sanırım klasik callda 21i doldurdum. Sanırım diyorum çünkü saymayı artık bıraktım. Bugün süperi bi deniyim dedim hareketleri yapabiliyorum ama denildiği gibi gerçekten zorlayıcı bide ingilizce olması beni sıktı sanki yanlış yapıyomuşum tam yapmıyomuşum gibi hissettirdi. Bu yüzden klasik calla devam... fakat klasiğin içine süperden bazı hareketleri katıcam bundan sonra böyle devam edicem bakalım :)) değişimleri merak eden arkadaşlar varsada benim popom çok dışa doğruydu şimdi bakıyorumda gerçekten küçülmüş bacaklarımdada toparlanmalar var. Göbüşümdede şekillenmeler var ertelemeyi bırakın ve bi an önce sizde yapmaya başlayın bence :))

Canım hoşgeldin aramıza Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin evladını
Kilo vermek ve bu süreçte sarkmamak için 2 yol önericem sana.
1- kilo vermek için:kardiyo egzersiz (zumba,koşu,bisiklet,tempolu yürüyüş vs nabzı yükselten herhangi bir spor ama en az 20 dk olmalı) sarkmamak içinse; klasik callan yaparak Sıkılaşma sağlarsın. Hem kilo vermek hemde sıkılaşmak için cardio callanetics de yapabilirsin.yani hem kardiyo hemde callan içeren bir egzersizle ikisini bi arada halledebilirsin.
2-kilo vermek için diyet (ki dukanı şiddetle öneririm.pko problemime ve inatçı kiloma rağmen 7 kg verdim ve istediğim kiloya rahatça indim.birçok diyet deneyen ve başarılı olamayan ablam bile dukan sayesinde istediği kiloya ulaştı.bu callan sayfama gelen Ecemus adlı arkadaşımızın tavsiyesiyle forumda dukan diyeti deneyimlerimiz adlı topiğe katılıp motivasyon sağladığımı da söylemeliyim )
Yine diyet esnasında hem daha çok kilo vermişsin gibi görünmeni hemde kilo kaybı esnasında sarkmayı önlemek için callanetics yapmani tavsiye ederim.
Yolunda başarılar

Tebrik ederim seni canım çok istikrarlı ve azimlisin.bende senin gibi yaptım.superin bazı ihtiyacım olmayan hareketlerini atarak klasik+super karışımı bi callan yaptım.istediğin ölçüye geldiğinde istersen korumaya da geçbilirsin yada yine devam edebilirsin

Teşekkür ederiim :)) şuanki halinin fotoğrafını atabilir misin gerçekten çok merak ediyorum. Göbeğin kaslı bi görünüme ulaştı mı bacakların incecik oldu mu merak içindeyiiimm :)

Teşekkür ederiim :)) şuanki halinin fotoğrafını atabilir misin gerçekten çok merak ediyorum. Göbeğin kaslı bi görünüme ulaştı mı bacakların incecik oldu mu merak içindeyiiimm :)
En kısa zamanda atayım canım.özelden Mail adresini at istersen direk göndereyim sana.ama göbeğimde kas oluşmadı düzleşti güzelce.callanda kas oluşumu yok yani bildiğin gibi callan kasları şişirmiyo.kas egzersizleri kasları enine çalıştırdığı için şişirirken,callan sadece kasları boyuna uzatır eninin daralmasını sağlar bu sayede Sıkılaşma olur zaten.bacaklarım,göbeğim,popom sırtım açıkcası heryerim küçüldü.zaten önce kendi çabalarım ile 2.5 kg dukan diyeti ile de 4-5 kg toplamda 7kg gibi zayıfladım ve istediğim görünüme kavuştum.o yüzden artık koruma yapıyorum sadece o da sıkılığı kaybetmemek için.

İlk sayfaya epey bi dikkatli baktım ama koruma videosunu göremedim ( korumaya geçmeme daha çok var şimdiden indireyim bulunsun dedim fakat bulamadım yardımcı olur musun :) bu arada mailimi mesaj attım :)

İlk sayfaya epey bi dikkatli baktım ama koruma videosunu göremedim ( korumaya geçmeme daha çok var şimdiden indireyim bulunsun dedim fakat bulamadım yardımcı olur musun :) bu arada mailimi mesaj attım :)
Canım kitabı indirebilirsin koruma programı onda var

Kizlar merhaba, bende basladim bu harika egzersiZlere. Tam benim ihtiyacim olan seymis bu. kilom 55 boyu 1.65 bi kac kilo vermek ve sikilasmak istiyorum. Popom gobegim baaklarim lombur lombur selulit baslangicim var.2/21 i tamamladim bugun. Oncesi ve sonrasi icin foto da cektim :)

Hoşgeldin aramıza elma şekeri kilo fazlan yok gibi boy kilo oranını düşünürsek.ama fiziksel olarak hepimizin farklı ölçüleri var.şikayetin olan bölgelerinin olması çok doğal.ama emin ol 2-3 gün sonra etkiyi görmeye başlayacaksın.10 gün sonra değişimi bir kez daha fotoğrafla.fotolarını da paylaşmanı heyecanla bekliycem fit günler tatlımmmm

slmm lotus yardımını bekliyorum.. canımm ben sadece sıkılaşmak istiyorum zaten sıkı bi diyetteyim simdi türkçe dublajlı videoyu indirdim ancak beginning hata werio.. sence nasıl bi yol izlemeliyim lütfen yardımm:18:

Sadece ic camasiriyla cekildim paylasmak uygun olur mu ki :))

Canım direk klasik callan ile başlamalısın.hareketleri rahatça yapabilene dek o programı yapmaya Devam et.sonrasında ihtiyacna göre super callan yada evolution callana yada istediğin ölçüye ulaştıysan korumaya geçersin ama mutlaka 6 gün yapıp 1 gün dinlemelisin

Sadece ic camasiriyla cekildim paylasmak uygun olur mu ki :))
Olur tabiki canım yüzünü gösterme yeter ilk sayfada benimde fotolarım var onlara bakarak fotolarını nasıl yayınlaman gerektiğine karar verirsin.10.gün yaptıktan sonra 11.gün mutlaka fotonu Çek olurmu?

teşekkürker lotuscum umarımm fit bi görünüme kawuşurum

Öncelikle emzirenler de dukan diyeti yapabiliyor.dukan sayfasında detayını yazdım sana

diyeti yap yada yapma spor şart.bu yüzden senin spor olayına çözüm bulalım.bir gün evolution callanı birgün de cardio callanı denemeni tavsiye ederim.ama klasik callan yapmadan evolution yapmak zorlayabilir.sonuçta deneyimlerine göre bakarsın hangisi daha rahat gelicek sana, ona göre bu seçeneklerden birine karar vermelisin.
1-bir gün cardio bir gün evolution yaparsın.
2-sadece cardio callan yaparsın
3-zumba+klasik callan yaparsın.

dukan sayfasına hemen bakıyorum ilgine çok teşekkür ederim.
zumba ve klasik callan yapayım ben :) zumba eğlenceli..
umarım en kısa zamanda farkı görürüm. teşşekkürler...

selamlar herkese
,bölgesel kilo vermekle ilgili araştırırken konuyu budum.
dikkat çekici geldi banada.
1.60 boyum ve 63 kilom.
zayıflamaktan çok toparlanmasını istiyorum.
tabi 5-6 kiloda gitse fena olmaz.
ilk sayfayı okudum ama linkler inse de açılmıyor
CALLANETİCS 10 YEARS YOUNGER İN 10 HOUR videosu açılıyor şimdilik o bana yeterli olurmu??
birde indirmektense satın alabilme imkanı varmı cd olarak set halınde nerde bulunur,
bilgisi olan yanıtlarsa memnun olurum?*
herkes bişeyler soruyor ama ögrenmeden baslamak istemedım.
umarım vaktınızı almamışımdır....

Olur tabiki canım yüzünü gösterme yeter ilk sayfada benimde fotolarım var onlara bakarak fotolarını nasıl yayınlaman gerektiğine karar verirsin.10.gün yaptıktan sonra 11.gün mutlaka fotonu Çek olurmu?

Inanmiyorummmm o fotodaki gercekten sen misin:)) nasil bir degisim olmus ben ilk gordugumde netten rastgele secilmis sandim. Wowww ben bunu gordukten sonra mumkun degil birakmam:)) valla harika bir degisim ya

dukan sayfasına hemen bakıyorum ilgine çok teşekkür ederim.
zumba ve klasik callan yapayım ben :) zumba eğlenceli..
umarım en kısa zamanda farkı görürüm. teşşekkürler...
Inşallah canım gelişmeleri bildirirsen mutlu olurum

Rica ederim sor tabiki Linkleri kontrol edicem.ama ilk defa başlıyorsan indirdiğin ile başlaman çok yerinde bi karar olucak zaten cd olarak satan yer bildiğim kadarıyla yok ama yurtdışı sitelerinde bulabileceğini düşünüyorum.

Inanmiyorummmm o fotodaki gercekten sen misin:)) nasil bir degisim olmus ben ilk gordugumde netten rastgele secilmis sandim. Wowww ben bunu gordukten sonra mumkun degil birakmam:)) valla harika bir degisim ya
Kesinlikle ilk sayfada da yazdığım gibi callanın etkisini yaşamış görmüş biri callanı bırakamaz, bıraksa bile mutlak bir gün geri döner.

Lotus bu callanetics cok zormus yaa:) sanirim ben tam da yapamiyorm hareketleri. Bide ben sezeryanliyim. Karin egzersizlerini atladim.bi deniyim dedim aslinda hic zorlamadi.yani bi mekik cekmek gibi degil.ama yine de yapmadim.

Bu arada bu dukani yaomak istiyorum.ama bebekle ugeasmaktan karnini zor diyuruyorum.dukana uygun yiyecekler hazirlamaya vakit bulabilecek miyim? :) kitabi alamadim henuz. Aldigim gibi okuyup baslyacagm. Yediklerime dikkat edyrm.ama canm cok tatli istiyor.butun gun dayanip gece dayanamiyorm.buna cozum bulmak lazim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…