• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ben de sürekli before after resimlerine bakıyorum ama yok işte :/
En son insanity yapmıştım 2 hafta kadar, hiç bi değişiklik olmadı ve üstüne daha fazla kilo, şişkinlik olunca moralim bozuldu bıraktım.
O zamandan beri callanı sürekli 2-3 gün yapıyorum sonra araya bişeyler girince bırakıyorum.
Bi kesin çözüm bulamadım şöyle her gün yapmamı sağlayacak :44:

Anında müthiş sonuçlar beklediğindendir belkide? :26: Bu bende de olurdu. Sonucu erken alamayınca da bir işe yaramadığını düşünüyorsun ve eziyet gibi geliyor.
Bak mesela 1-2 hafta yapmak işe yaramaz kendine bir program yap ve en az 1 ay mutlaka bırakmayacağın şekilde olsun...

Anında müthiş sonuçlar beklediğindendir belkide? :26: Bu bende de olurdu. Sonucu erken alamayınca da bir işe yaramadığını düşünüyorsun ve eziyet gibi geliyor.
Bak mesela 1-2 hafta yapmak işe yaramaz kendine bir program yap ve en az 1 ay mutlaka bırakmayacağın şekilde olsun...

Evet kiloları gördükçe hemen gitsin istiyor insan :/ Senin callanetics dışında yaptığın bi spor var mı? :)

Evet kiloları gördükçe hemen gitsin istiyor insan :/ Senin callanetics dışında yaptığın bi spor var mı? :)

Tibet yogası var. Kilo vermeye yardımcı olduğu söylenir. Gerçi sadece bu özelliğinden dolayı yapmıyorum. 21 lik tekrar en uzun tekrarı oluyor o bile 10 dk sürüyor listeye ekle istersen... :)

Birde göğüslerimin küçülmesini umut ederek 10 dk kadar ek egzersiz yapıyorum. :/

Bu arada klasik callanı günde 2 saate çıkarmayı düşünüyorum sanırım 16. saatten sonra yapacağım.

Tibet yogası var. Kilo vermeye yardımcı olduğu söylenir. Gerçi sadece bu özelliğinden dolayı yapmıyorum. 21 lik tekrar en uzun tekrarı oluyor o bile 10 dk sürüyor listeye ekle istersen... :)

Birde göğüslerimin küçülmesini umut ederek 10 dk kadar ek egzersiz yapıyorum. :/

Bu arada klasik callanı günde 2 saate çıkarmayı düşünüyorum sanırım 16. saatten sonra yapacağım.

Tibet yogasını yine bu sayfadan duymuştum yanlış hatırlamıyorsam :) Bakayım ona da mutlaka :)
Ben de 1 jillian + 1 callan yapmıştım sözde ilk gün. Bu kadar konuşmanın üstüne yarın başlamazsam olmaz artık :104:

Son düzenleme:
Tibet yogasını yine bu sayfadan duymuştum yanlış hatırlamıyorsam :) Bakayım ona da mutlaka :)
Ben de 1 jillian + 1 callan yapmıştım sözde ilk gün. Bu kadar konuşmanın üstüne yarın başlamazsam olmaz artık :104:

Jillian + callan çok ağır olur yahu... :26:

Neyse sen en iyisi yarın başla callaneticse... :))

..........

karin egzersizlerini yaparken boynum agriyor.yanlis yapiyorum galiba.. nasil dogru yapcaz ve nasil anlicaz
Canım sadece kafanı ileri geri yapıyo olabilirsin.oysaki o hareketi yaparken kollarım ve başını tek vücut gîbi hareket ettirmelisin ve sadece 1-2 cm ileri geri yapmalısın.mekşk çeker gibi değil yani yoksa boynuna ciddi zarar verirsin.

Bugün 5 dk sonra 10 dk sonra diye diye yine erteledim. :52:

Şimdi 14. saatimi tamamlayacağım. Evet şimdi! şuanda! Gittim bile! :10:

Bir sır vereyim. :1:

Fit vücutlara bakmak insanı spora teşvik eder. Bu kanıtlanmış ve bende baya işe yarıyor. :1::1:

Hatta bu topicte her mesajımın altına resim mi eklesem acaba? :1:

Şunu ekleyeyim meselaa... :)

Eki Görüntüle 851258

ben evvelki sene 2 seans yaptım asla da bi değişim olmadı şimdi burada bu kızların fotosunu görüyorum bende mi bi tuhaflık var

resmen erimişler 1 saatle ?? bende neden bi şey olmuyor

ben evvelki sene 2 seans yaptım asla da bi değişim olmadı şimdi burada bu kızların fotosunu görüyorum bende mi bi tuhaflık var

1 saatle hiçbirşey olmaz canım en az 10 gün yapman lazım yani günde 1 saatten 10 saat yapar.resimdekiler 1 saat yaparak ulaşmamış bu görüntüye yanlış anlamış olmalısın :34: ilk resimde 1. Saat diyo yani callana başlamadan önceki hali ikinci resim de 10 saat callan yapmış hali.

canım resimlere nasıl bakıldıgını bilmiyorum ?
Tatlım bu topiğin ilk sayfasını açarsan görürsün :34:

Son düzenleme:

2 saatlik callan ile sonuç alman imkansız... Mümkün olabilir mi sence? :) Resimdeki 10 saatten sonraki değişim. Mesela ben 10 saatte o hale gelemem. Kişiden kişiye değişir bu... Önceki egzersizlerimde de ölçü olarak değişimi 15. saatten sonra görebiliyordum.

Bırakma... En az 15 saat yap mesela... Mutlaka değişim olacaktır. :34:

Birhaftadir calla yeniden basladim ayni zamamda 15 gundur diyetteyim cardiyo call ve super yapuyorum cardiyo ile illa evulation call mi yapmak gerekir ikisi daha mi etkili gerci ben simdiden etkisini goroyorum :))kilo vermek isteyenlere cardiyoyu siddeetke tavsiye ediyirum

3 gündür yapamıyorum bazı problemler yaşadım yapıcak gücü bulamadım. Yarından itibaren devam edicem tekrardan :) yapmak istemediğim zamanlar kendimi zorlamıyorumki sonradan komple bırakmıyım diye..hem vücutta dinlenmiş oldu arada böyle şaşırtmak gerekir heralde :))

Birhaftadir calla yeniden basladim ayni zamamda 15 gundur diyetteyim cardiyo call ve super yapuyorum cardiyo ile illa evulation call mi yapmak gerekir ikisi daha mi etkili gerci ben simdiden etkisini goroyorum :))kilo vermek isteyenlere cardiyoyu siddeetke tavsiye ediyirum
Canım super evolution'a eş değer hatta daha zor ve etkili diyebilirim.böyle devam et süpersin :34:

3 gündür yapamıyorum bazı problemler yaşadım yapıcak gücü bulamadım. Yarından itibaren devam edicem tekrardan :) yapmak istemediğim zamanlar kendimi zorlamıyorumki sonradan komple bırakmıyım diye..hem vücutta dinlenmiş oldu arada böyle şaşırtmak gerekir heralde :))
Daha fazla arayı uzatmadan başla canım :34: kasların unutmasın egzersizleri.

Merhabaa :) 10 saatte 10 yaş gençleş videosundaki karın hareketleriyle Quick Stomach biraz farklı. Yani birinde bacağın biri kıvrık ve o şekilde sayaca uyabiliyorum.
Diğer videoda kıvrık bacak dümdüz duruyo ve çok zor geliyo bana :/ Yani 50yi bile göremiyorum bazen. Bunun sebebi boynuma çok yüklenme oluyo, işte orda elinizle başınıza destek verebilirsiniz diyo.
Sorum şu ki hareketin tamamını başımı arkadan tutarak yapsam etki azalır mı? :)

Merhabaa :) 10 saatte 10 yaş gençleş videosundaki karın hareketleriyle Quick Stomach biraz farklı. Yani birinde bacağın biri kıvrık ve o şekilde sayaca uyabiliyorum.
Diğer videoda kıvrık bacak dümdüz duruyo ve çok zor geliyo bana :/ Yani 50yi bile göremiyorum bazen. Bunun sebebi boynuma çok yüklenme oluyo, işte orda elinizle başınıza destek verebilirsiniz diyo.
Sorum şu ki hareketin tamamını başımı arkadan tutarak yapsam etki azalır mı? :)
Alışana dek elinle başına destek olabilirsin bi sakıncası yok :34: birde o harekette kollarını ve başını bir bütün gibi hareket ettirirsen ve hareketin 1-2 cm ileri geri şeklinde olursa boyun ağrısı çekmezsin fit günler :34:

Son düzenleme:
Alışana dek elinle başına destek olabilirsin bi sakıncası yok :34: birde o harekette kollarını ve başını bir bütün gibi hareket ettirirsen ve hareketin 1-2 cm ileri geri şeklinde olursa boyun ağrısı çekmezsin fit günler :34:

bana indirmem için link atabilir misiniz ya :( birkaç siteden denedim inmedi:5:

Back