Canım hoşgeldin aramıza
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin evladını
Kilo vermek ve bu süreçte sarkmamak için 2 yol önericem sana.
1- kilo vermek için:kardiyo egzersiz (zumba,koşu,bisiklet,tempolu yürüyüş vs nabzı yükselten herhangi bir spor ama en az 20 dk olmalı) sarkmamak içinse; klasik callan yaparak Sıkılaşma sağlarsın. Hem kilo vermek hemde sıkılaşmak için cardio callanetics de yapabilirsin.yani hem kardiyo hemde callan içeren bir egzersizle ikisini bi arada halledebilirsin.
2-kilo vermek için diyet (ki dukanı şiddetle öneririm.pko problemime ve inatçı kiloma rağmen 7 kg verdim ve istediğim kiloya rahatça indim.birçok diyet deneyen ve başarılı olamayan ablam bile dukan sayesinde istediği kiloya ulaştı.bu callan sayfama gelen Ecemus adlı arkadaşımızın tavsiyesiyle forumda dukan diyeti deneyimlerimiz adlı topiğe katılıp motivasyon sağladığımı da söylemeliyim
)
Yine diyet esnasında hem daha çok kilo vermişsin gibi görünmeni hemde kilo kaybı esnasında sarkmayı önlemek için callanetics yapmani tavsiye ederim.
Yolunda başarılar
Ilginize tesekkur ederim. Amin Allah herkesin evladina saglik versin. Ne guzel kilo vermissiniz. Dukani nasil yapicam ki emziriyorum ben suan ... nasil olucak acaba?
Zumba yapmaya basladim.45dk kadar yapiyordum. Ama artik 15dk ya kadar hic terlemiyorum. Yine de 25dk yapip callanetics mi yapayim?
Yoksa cardio callanetics ve klasik mi yapayim?
Bur de ilk sayfada okuduklarima gore ben bir gun cardio bir gun evolution yapmayi dusunmsym.hizli kilo vermek isteyenler icin..
Sizcr hangisi daha iyi olur?