Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

6/21 fekat heyecan verici pelvis hareketlerini yapamadım karnım ağrıyor bugün arada vermek istemedim neysee yarına inşallah öptümmm :)

5 saat üst üste yapamamamıştım işe başladığımdan dolayı...

Ehehe! işi bıraktığıma göre pazartesi yine başlayabilirim.

5 saat üst üste yapamamamıştım işe başladığımdan dolayı...

Ehehe! işi bıraktığıma göre pazartesi yine başlayabilirim.

Ne zaman hareketleri yaparken hiç zorlanma hisetmediğini kolaylıkla yapabildiğini görürsen o zamana süper vakti gelmiş demektir

Merhaba kızlar, ölçüm yapıp güzel sonuçlar alan var mı son zamanlarda?

lotus cum ellerine saglik oncelikle.

gecen seneki callanetics konusunda bende vardim. ve dukan diyetimi call ile birlestirince mükemmle sonuc almistim.
o sirada hamile kaldim bebegimi kucagima aldim Allahin izniyle ama ipin ucu coktan kacmisti.

simdi diyetime devam ediyorum ancak call da yapmak istiyorum. videolar bende vardi. ancak bilgisayarrim bozulunca hepsi gitti. esime yaptiramadim bir turlu :)

ilk sayfadaki link ine tikladigimda cardio part 1 icin deposit file sitesi aciliyo ancak continue dedigimde bir turlu yuklemiyor. sorun ne olabilir acaba. esime söylesem kesin virus kaptircaksin yükleme der

yardimini rica ediyorum

canim birde am pm call linklerinden prt 2 de hata veriyor. link kirik diyor. ( bakabilirmisin

Kışın yapıp bırakmıştım, bugün tekrar başladım :)
1. gün bitti ayrıca 1 saatlik yürüyüş ve 8 min. buns

ya kızlar nolur banda bi link verin zira dev gibi olan basenlerimi eritmek istiyorum fotoları gördüm çok ümitlendim ama linler açılmıyor hepsine tek tek baktım yok lütfen yardımcı oln valla duacınız olurum

4. günü yapcm bugün ama dün sanki biraz daha kolay geldi hareketler ve çabucak bitti. İlk gün neydi aman Allah'm 1 saat 1 ömür gibiydi.

ya kimse yardım etmicek mi arıyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum bu linkleri olanlarda ücretli nasıl yapıcam üfffffffff ilk sayfadalardakiler de açılmyo

ya kimse yardım etmicek mi arıyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum bu linkleri olanlarda ücretli nasıl yapıcam üfffffffff ilk sayfadalardakiler de açılmyo

Merhaba redl, ilk sayfayı bilmiyorum ama torrentten indirebilirsin. Callanetics yazınca en üstte çıkıyor zaten. :)
Yine de bulamazsan özelden linkini bulup atabilirim.

Bugün de bitti ayrıca 8 minute buns ekledim yine.

Kızlar ayrıca torrente baktım da
"QUİCK CALLANETİCS STOMACH : 20 dk karın ve mide için.
QUİCK CALLANETİCS HİPS&BEHİND : 20 dk basen ve kalça için." bu ikisi eklenmiş ben indiriyorum şimdi.

1 ay olmuş ekleneli ama belki görmeyen ve indirmek isteyen vardır. Sağlam çıkarsa yazarım ben tekrar.
Kolay gelsin herkese
:103:

canim birde am pm call linklerinden prt 2 de hata veriyor. link kirik diyor. ( bakabilirmisin
hoşgeldin yeniden aramıza Rabbim bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah yarın linkleri kontrol edip bildiricem söz

4. günü yapcm bugün ama dün sanki biraz daha kolay geldi hareketler ve çabucak bitti. İlk gün neydi aman Allah'm 1 saat 1 ömür gibiydi.
5-6 gün sonra su gibi akıp geçicek emin ol

Tatlım ücretli değil ilk sayfayı dikkatlice oku indirme işlemi ile ilgili basamakları okursan çözersin

kizlar duzenli yapip boyu uzayan var mi?
ben maalesef duzenli yapamiyorum ya basliyorum ama bi hafta iki hafta snra illa bi fire veriyorum sonra da hevesim kaciyor

Merhaba redl, ilk sayfayı bilmiyorum ama torrentten indirebilirsin. Callanetics yazınca en üstte çıkıyor zaten. :)

ay canım inan çok aradım torrent de ama yok eğer ilgilenirsen çok sevinirim türce olanı indirdim ama kafaya kodum bırak micam oyüzden bana süper call ve diğer videolarda lazım allhım şu basenler bi gitse ah ne isterim başka bide onlar oyle kassız ama sıkı olmaları çooooooook hoşuma gştti yani diğer sporlar kadar zaman istememesi son kez denicem bundada erimezlerse onları allaha havale edicem

canım çoooook teşekkür ederim ilgilendiğin için gönderdiğin linkten indirdim sağol

Ben de yazayım bari, topicle daha iyi yapıldığını söylüyorlar.Bugün 2. seansımı yapıcam.Herkese kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…