• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

slm kızlar nasıl gıdıyo callan bılenler bıl 1 ay yapıp salladım malesef ben callanı ama pazaertesi ıtıbarıyle tekrar azmedıp kendımı gaza getırıp baslıcam ınsallah :)
Yeninden hoşgeldin canım tekrar başladığında ne kadar özlediğini anlıycaksın callaneticsi.güzel bi müzik eşliğinde yaptığında callanın tadına doyum olmuyo :34:

Hanımlar merhaba!
Benim aklım çok karıştı açıkçası ilk sayfayı belki 50 defa okudum ama neyi nasıl ne zaman yapacağım anlamadım. Şimdi ben hergün 1 saat ayıramam gibi geliyor çünkü okulum derslerim var o yüzden partlı sistemi uygulayayım dedim ama onu nasıl uygulamalıyım? 5 parta ayrılmış ben part 1 i sabah 2 yi akşam mı yapıcam yani? Eğer birisi yardım ederse duacısı olurum vallahi yoksa ben hayatta kavrayamam bu spor olayını :(

Hanımlar merhaba!
Benim aklım çok karıştı açıkçası ilk sayfayı belki 50 defa okudum ama neyi nasıl ne zaman yapacağım anlamadım. Şimdi ben hergün 1 saat ayıramam gibi geliyor çünkü okulum derslerim var o yüzden partlı sistemi uygulayayım dedim ama onu nasıl uygulamalıyım? 5 parta ayrılmış ben part 1 i sabah 2 yi akşam mı yapıcam yani? Eğer birisi yardım ederse duacısı olurum vallahi yoksa ben hayatta kavrayamam bu spor olayını :(

10 saatte 10 yaş gençleş programı için diyorsan 1 saat dediğine bakma... Hareketleri doğru şekilde yapıp alıştığında en fazla 35 dakika sürüyor. Eh günde bi 35 dakikada ayırırsın artık kendine... :)

Bu arada haftada 6 gün yapılacak.

10 saatte 10 yaş gençleş programı için diyorsan 1 saat dediğine bakma... Hareketleri doğru şekilde yapıp alıştığında en fazla 35 dakika sürüyor. Eh günde bi 35 dakikada ayırırsın artık kendine... :)

Bu arada haftada 6 gün yapılacak.

Anladım o zaman mutlaka tek part olarak yaparım. Ne kadar süre yapıcam haftada 6 gün olarak? Bir de sonra gelen super callanetics falan var ya onları ne zaman başlamam gerekli ?

Anladım o zaman mutlaka tek part olarak yaparım. Ne kadar süre yapıcam haftada 6 gün olarak? Bir de sonra gelen super callanetics falan var ya onları ne zaman başlamam gerekli ?

Buna sen karar vereceksin. :) Hareketlere alışman gerekir. Hareketleri yaparken zorlanmıyorsan bir sonraki program olan süpere geçebilirsin...

Mesela ben 20 saat klasik callandan sonra süpere geçmiştim.

Buna sen karar vereceksin. :) Hareketlere alışman gerekir. Hareketleri yaparken zorlanmıyorsan bir sonraki program olan süpere geçebilirsin...

Mesela ben 20 saat klasik callandan sonra süpere geçmiştim.

Aaa anladım! Ben süreli çalışıldığını sanmıştım o zaman hemen başlıyorum. Çok teşekkür ederim bu arada yardımların için. :)

Hanımlar merhaba!
Canım partlar ayrı spor programı değil o 5 partın hepsini indirince videon açılacavideoyu açtığında ise ilk yarısı am callanetics ikinci yarısı pm callanetics :34:

Aaa anladım! Ben süreli çalışıldığını sanmıştım o zaman hemen başlıyorum. Çok teşekkür ederim bu arada yardımların için. :)
ilk mesajına yanıt yazdıktan sonra gördüm ki nurten arkadaşımız yardımcı olmuş.
10 saatte 10 yaş gençleş Callaneticsi vücudun hareketlere alışana dek devam etmelisin.süre sana kalmış 10 gün olur 15 gün olur 1 ay olur 2 ay olur.ne zaman artık hareketleri kolayca ve tam doğru yapabilıyorsan işte o zaman süper geçebilirsin :34:

10 saatim bitti 1 gun 6. Saatten sonra 1 gun de dün mecburiyetten ara verdim. Ama malum Bayram ve anneciğimin yanında oldugum icin yediklerime dikkat edemedim ve dün pantolonuma sigamadim. Kilo almışim yani çok sinirlerim bozuk. Biraz engellemesi gerekmiyor muydu? Tamam ben yiyeyim iceyim kilo vereyim diye beklemiyorum ama biraz engellemesi gerekmiyor muydu? Beklentimi biraz yüksek mı tuttum acaba ?

"5 dk sonra yapıcam 10 dk sonra yapıcam" deyip deyip ertelemezsem bugün 2. saatim olacak... :)

Bu arada bir sorum olacak. Ben göğüslerim için ayrı olarak bi 15 dklık egzersiz yapıyorum yalnız bunu callanın ısınma hareketleri ile karın hareketlerinin arasına sıkıştırıyorum. Bi sorun olmaz değil mi? :26:

10 saatim bitti 1 gun 6. Saatten sonra 1 gun de dün mecburiyetten ara verdim. Ama malum Bayram ve anneciğimin yanında oldugum icin yediklerime dikkat edemedim ve dün pantolonuma sigamadim. Kilo almışim yani çok sinirlerim bozuk. Biraz engellemesi gerekmiyor muydu? Tamam ben yiyeyim iceyim kilo vereyim diye beklemiyorum ama biraz engellemesi gerekmiyor muydu? Beklentimi biraz yüksek mı tuttum acaba ?

ee yemeği abartmışsan bu normal bi durum. :)) Ama bırakma sakın devam et... Mutlaka güzel sonuçlar alacaksın. Tabi yemeğine de dikkat et biraz... :34:

Callı sürekli yapıp yapıp bırakanlardanım malesef..Ama bu sefer çok azimli başladım bugün inşallah 11i tamamlıcam yediklerime dikkat etmiyorum yani her zaman nasıl yiyosam aynı şekilde devam ediyorum boyum 1.61 kilom 57 üst tarafım ince alt tarafımda feci derecede kalın:'(( Lotusa çok teşekkür ediyorum bu sayfayı açıpta herkese tek tek yardımcı olduğu için.. Birkaç sorum olucaktı benim:) öncelikle sürekli klasik callı yapsam gelişmeler hep devam eder mi? İkinciside ilk sayfaya koyduğun fotoğrafta göbeğin epey gitmiş ama bacaklarında pek bi incelme göremedim şuanda durum nasıl bacaklarında ne kadar incelme oldu? Özellikle iç bacak kayboldu mu? Epey uzun oldu kusura bakmayın.. Herkese sağlıklı fit günler :))

Beklentini yüksek tutmaktan ziyade yanlış beklenti içine girmişsin.artı bu süreçte ara vermişsin.callan sıkılaştırır kilo almaya engel değildir çünkü bu kardiyo spor değildir.ama kilo verirken yaparsan daha fazla vermiş gibi görünmeni sağlar.kilo vermeyi de amaçlıyorsan kardiyo callanı yada herhangi biri cardio spora klasik callanı eklemeni tavsiye ederim.

Callı sürekli yapıp yapıp bırakanlardanım malesef..Ama bu sefer çok azimli başladım bugün inşallah 11i tamamlıcam yediklerime dikkat etmiyorum yani her zaman nasıl yiyosam aynı şekilde devam ediyorum boyum 1.61 kilom 57 üst tarafım ince alt tarafımda feci derecede kalın:'(( Lotusa çok teşekkür ediyorum bu sayfayı açıpta herkese tek tek yardımcı olduğu için.. Birkaç sorum olucaktı benim:) öncelikle sürekli klasik callı yapsam gelişmeler hep devam eder mi? İkinciside ilk sayfaya koyduğun fotoğrafta göbeğin epey gitmiş ama bacaklarında pek bi incelme göremedim şuanda durum nasıl bacaklarında ne kadar incelme oldu? Özellikle iç bacak kayboldu mu? Epey uzun oldu kusura bakmayın.. Herkese sağlıklı fit günler :))
Rica ederim canım.evet göbek de gitti ama en çok bacaklarım gitmeye başladı ilk başta.5.günden sonra bacaklarımın arası açılmaya başladı.şu an zaten ordaki Halimden 7kg daha zayıfım ve sıkıyım dukan diyeti sayesinde.
Önce klasik callan ile başlayıp hareketleri çok kolay yapar hale gelene dek onu yapabilirsin.ama inceleceğin kadar incelirsin.sonrasında artık vücudundan memnunsan koruma programına Yada dahada incelmek istiyorsan evolution yada supere geçmelisin.yani başka kaslarını da çalıştıracak programlara.

Rica ederim canım.evet göbek de gitti ama en çok bacaklarım gitmeye başladı ilk başta.5.günden sonra bacaklarımın arası açılmaya başladı.şu an zaten ordaki Halimden 7kg daha zayıfım ve sıkıyım dukan diyeti sayesinde.
Önce klasik callan ile başlayıp hareketleri çok kolay yapar hale gelene dek onu yapabilirsin.ama inceleceğin kadar incelirsin.sonrasında artık vücudundan memnunsan koruma programına Yada dahada incelmek istiyorsan evolution yada supere geçmelisin.yani başka kaslarını da çalıştıracak programlara.

Benim 12 olucak ama hala bacaklarımda bi incelme yok:( tamam eskiye göre sanki daha sıkı ama fark edilir bi incelme henüz yok. Anladığım kadarıyla forumda en düzenli ve uzun zamandır yapan sensin bacakların ciddi anlamda incecik ve selülitsiz mi hayatımda belkide en istediğim şeylerden biri bu çünkü. Ben yediklerimi azaltmadım yani kilo verme adına bi çabam yok acaba bundan dolayı mı hala bi incelme göremedim?

merhabalar
bacak hareketlerınde titriyor musunuz? :35:
acıkcası ılk baslarda ben acayıp tıtrıyordum ve cok sık ara vermek durumunda kalıyordum :16:
hareketlerı dogru yapmak önemli diye dusunuyorum :47:
kolaya kaçmayınnn... :21:

merhabalar
bacak hareketlerınde titriyor musunuz? :35:
acıkcası ılk baslarda ben acayıp tıtrıyordum ve cok sık ara vermek durumunda kalıyordum :16:
hareketlerı dogru yapmak önemli diye dusunuyorum :47:
kolaya kaçmayınnn... :21:

İlginçtir o bacak titremeleri son 1 yıldır yapıyorum olmuyor. Yani tabi yine oluyor ama ilk zamanlarımdaki gibi değil. :)Vücudum ne kadar ara verirsem vereyim callaneticse alıştı sanırım. :)

Back