• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Ben de yazayım bari, topicle daha iyi yapıldığını söylüyorlar.Bugün 2. seansımı yapıcam.Herkese kolay gelsin...

kizlar duzenli yapip boyu uzayan var mi?
ben maalesef duzenli yapamiyorum ya basliyorum ama bi hafta iki hafta snra illa bi fire veriyorum sonra da hevesim kaciyor:50:
canım boyu uzatmaktan ziyade duruşu düzelttiği için boyun uzamış gibi görünecek.daha dik ve sağlam bir duruşun olacağına garanti verebilirim. fit günler.. öperim hepinizi callan kızları :34:

Dün 2. seansımı yaptım bugün 3 olacak.Bayramda ailemin yanına gideceğim ama pcmi götürüp orada da devam etmeyi düşünüyorum valla.Benim neyim eksik ben niye sıkılaşmıyorum :)) Bu sefer ciddi hevesliyim bakalım.

Boy :1.68
Kilo : 57

Zayıflayayım diyorum göbek fena çünkü, bu sefer de popom dümdüz oluyor. Sanırım tek çözüm bu.

Dün 2. seansımı yaptım bugün 3 olacak.Bayramda ailemin yanına gideceğim ama pcmi götürüp orada da devam etmeyi düşünüyorum valla.Benim neyim eksik ben niye sıkılaşmıyorum :)) Bu sefer ciddi hevesliyim bakalım.

Boy :1.68
Kilo : 57

Zayıflayayım diyorum göbek fena çünkü, bu sefer de popom dümdüz oluyor. Sanırım tek çözüm bu.
Aslında boya göre kilon iyi ama inancallan yapınca daha zayıf görünüyo olucaksın :34:

Uzun zamandır yapmak istediğim callana en sonunda başladım.5. günüm oldu ama ne kadar doğru yapıyorum bilemiyorum.Pelvis ve kalça hareketleri özellikle.Tam yapıp yapmadığımı anlayamıyorum malasef.Birde karın hareketlerinde çok zorlanıyorum 50-60 ancak oluyor benim oda dinlene dinlene.Asıl sorunumda göbek zaten.Bu şekilde ne kadar işe yarar bilmiyorum çok umutluydum ama umudum kırıldı biraz ne kadar devam ederim bilemedim :26: İkiside farklı progrmalar ama Jilliandan sonra da çok yavaş geldiği içinde işe yaramazmı diye düşünüyor insan ister istemez.Yapan arkadaşlar özellikle Lotus umut verin ne olur biraz :31:

Aslında boya göre kilon iyi ama inancallan yapınca daha zayıf görünüyo olucaksın :34:

Evet ama kilom bölgesel işte o da beni benden alıyor. Eveet Lotus daha zayıf görünmek istiyorum en azından daha sıkı daha fit. Dün 3 bitti. Bakalım. Gerçekten forum işe yarıyor. Ben 1 ayı gözden çıkardım zaten.

kızlar bu sporu yaptıran ıstanbul anadolu yakasında fıtness salonları varmı?
yoksa sadece videolar mı var? :44:

canım linklerde hiç bi sorun yok indirebilrisin :34:

canim am pm linklerinden bahsediyorum ben. maalesef yine acamadim. yani indiriyorum prob yok ama zip ten cikartamiyorum. :50::50:

bende prob var desem 1. part ta sorun yok direk aciyorum. zipten cikiyor. ama 2.part tan sonrasini cikarmiyor. :43::43:

torrent felan anlasam ordan bakicamda yok yani . cok uzuldum yaa .
neyse seni de yordum. tekrar kontrol etmek zorunda kaldin. ama kismet artik :43::43:

Uzun zamandır yapmak istediğim callana en sonunda başladım.5. günüm oldu ama ne kadar doğru yapıyorum bilemiyorum.Pelvis ve kalça hareketleri özellikle.Tam yapıp yapmadığımı anlayamıyorum malasef.Birde karın hareketlerinde çok zorlanıyorum 50-60 ancak oluyor benim oda dinlene dinlene.Asıl sorunumda göbek zaten.Bu şekilde ne kadar işe yarar bilmiyorum çok umutluydum ama umudum kırıldı biraz ne kadar devam ederim bilemedim :26: İkiside farklı progrmalar ama Jilliandan sonra da çok yavaş geldiği içinde işe yaramazmı diye düşünüyor insan ister istemez.Yapan arkadaşlar özellikle Lotus umut verin ne olur biraz :31:

zaten tam olarak o hareketleri dogru yapmak cok zor ilk baslarda. heleki ilk bes gunde
. ama bir süre sonra bi bakicaksin uzmanlasmissin.
gayet kolay yapiveriyosun hareketleri. alisacaksin merak etme.
karin hareketleri ilk basta ben hic yapamiyodum. zaten nediyor video da asla zorlama.
yavas yavas oldugu kadar yapicaksin yilmadan. esnete esnete.
her gecen gün biraz daha esnyecek ve daha rahat yapacaksin bak gör.
jillian filan hikaye. deli gibi kendini yiparatacagina bunu yap daha iyi. yavas sakin dinlene dinlene. asla kendini yorma. sonunda dua edeceksin callan teyzeye. :1::1:
gerci rahmetli oldu :14::14:

LEslie yapanlar var mı aranızda bayanlar faydasını gören :31:

Canım hareketleri yavaş yavaş öğrenicek ve her defasında sahabiyi yapacaksın endişe etme :34: callanetics yavaş olmasına rağmen çok etkili bi egzersizdir illaki hoplayıp zıplayıp nefes nefese kaldığımız sporlar iyidir gibi bi önyargımız var ama bunun doğru olmadığını callanın etkisini gördüğünde çok net anlıycaksın :34: birde ilk sayfadaki mesajın sonundaki fotolarımda yardımcı olucaktır sana.

Evet ama kilom bölgesel işte o da beni benden alıyor. Eveet Lotus daha zayıf görünmek istiyorum en azından daha sıkı daha fit. Dün 3 bitti. Bakalım. Gerçekten forum işe yarıyor. Ben 1 ayı gözden çıkardım zaten.
5-6 gün sonra bile hissetmeye başlarsın etkiyi.6 kg daha fazlayken bile eski kıyafetlerimi gidebiliyordum callan yaptığım için düşün ne kadar sıkılaştırıyor :34:

kızlar bu sporu yaptıran ıstanbul anadolu yakasında fıtness salonları varmı?
yoksa sadece videolar mı var? :44:
Burda izmir bostanlı b-fit salonunda sanki bi ara vardı gibi bfitlere bi sor canım :34:

LEslie yapanlar var mı aranızda bayanlar faydasını gören :31:
Hiç yapmadım ama hayata hareket katan herşeyi severim.lesli yapanların topiği de vardı forumda sanıyorum :34:

canim am pm linklerinden bahsediyorum ben. maalesef yine acamadim. yani indiriyorum prob yok ama zip ten cikartamiyorum. :50::50:

bende prob var desem 1. part ta sorun yok direk aciyorum. zipten cikiyor. ama 2.part tan sonrasini cikarmiyor. :43::43:

neyse seni de yordum. tekrar kontrol etmek zorunda kaldin. ama kismet artik :43::43:

zaten tam olarak o hareketleri dogru yapmak cok zor ilk baslarda. heleki ilk bes gunde
karin hareketleri ilk basta ben hic yapamiyodum. zaten nediyor video da asla zorlama.
jillian filan hikaye. deli gibi kendini yiparatacagina bunu yap daha iyi. yavas sakin dinlene dinlene. asla kendini yorma. sonunda dua edeceksin callan teyzeye. :1::1:
Canım bana özelden mail adresini yaz.part 2yi mail atayım sana olurmu?

Canım bana özelden mail adresini yaz.part 2yi mail atayım sana olurmu?

ya tatlim benim . sonnunda basardim :21::21: oleyyy cok muitluiyum. sorun linklerde degilmis tatlim. bende süper ve evolution da vardi .ama dedigim gibi eski laptopda kaldi. en iyisi ben bunlarida indireyim de elimde bulunsun. ay cok mulu oldum canim

ellerin dert görmesin. :21: Allah senden razi olsun. ilk düsündügün dilek gercek olsun insallah :16::16::16:

videoları indirmemde yardımcı olurmusunuz.

olayim ben.

linkleri mi acamiyorsun? linklerin acilmama gibi bir durumu olamaz. yani ilk sayfadaki linklere tiklarsan direk aciliyor.

ikinci olarak acilan sayfadan download diyceksin.

ucuncu olarak download bittikten sonra bilgisayarindaki download kisminda indirdigin dosyayi bul. zip lenmistir zaten. zip programindan cikaracaksin ve calistiracaksin.

simdi tekrar dene ve hangi asamada takiliyosan söyle yardimci olayim

ya tatlim benim . sonnunda basardim :21::21: oleyyy cok muitluiyum. sorun linklerde degilmis tatlim. bende süper ve evolution da vardi .ama dedigim gibi eski laptopda kaldi. en iyisi ben bunlarida indireyim de elimde bulunsun. ay cok mulu oldum canim

ellerin dert görmesin. :21: Allah senden razi olsun. ilk düsündügün dilek gercek olsun insallah :16::16::16:
Çok sevindim Canım güle güle kullan videolarını :34: çok güzel dileklerde bulunmuşsun canımsın Allah razı olsun seninde ilk düşündüğün dileğinin gerçek olmasını dilerim :46::16:

videoları indirmemde yardımcı olurmusunuz.
Ilk sayfada detaylıca yazdım Canım nasıl indirileceğini bi göz at sıkıntı olursa bakalım tekrar :34:
olayim ben.

linkleri mi acamiyorsun? linklerin acilmama gibi bir durumu olamaz. yani ilk sayfadaki linklere tiklarsan direk aciliyor.

ikinci olarak acilan sayfadan download diyceksin.

ucuncu olarak download bittikten sonra bilgisayarindaki download kisminda indirdigin dosyayi bul. zip lenmistir zaten. zip programindan cikaracaksin ve calistiracaksin.

simdi tekrar dene ve hangi asamada takiliyosan söyle yardimci olayim
Yardımsever arkadaşım benim klavyene sağlık kocaman öperim seni :34::16::15::46::46:

İnşallah işe yararda hem callana hem sizlere bol bol dua ederim canım.7 gün oldu ve psikolojik mi bilmiyorum ama göbeğim toparlanmış geliyor gözüme ölçü alıcam hafta sonu ve devam etmeyede karar verdim sayenizde alışınca daha hızlı yaparım sürede azalır inşallah.Buraya yazılanlar motive ediyor insanı teşekkürler:16:

Canım hareketleri yavaş yavaş öğrenicek ve her defasında sahabiyi yapacaksın endişe etme :34: callanetics yavaş olmasına rağmen çok etkili bi egzersizdir illaki hoplayıp zıplayıp nefes nefese kaldığımız sporlar iyidir gibi bi önyargımız var ama bunun doğru olmadığını callanın etkisini gördüğünde çok net anlıycaksın :34: birde ilk sayfadaki mesajın sonundaki fotolarımda yardımcı olucaktır sana.

evet fotolar oldukça etkili oldu zaten.Keşke başkalarıda yüklese devam ediyorum yapmaya bırakmadan devam ederim inşallah sizler yazdıkça motive oluyorum teşekkürler:16:

Çok sevindim Canım güle güle kullan videolarını :34: çok güzel dileklerde bulunmuşsun canımsın Allah razı olsun seninde ilk düşündüğün dileğinin gerçek olmasını dilerim :46::16:

Ilk sayfada detaylıca yazdım Canım nasıl indirileceğini bi göz at sıkıntı olursa bakalım tekrar :34:

Yardımsever arkadaşım benim klavyene sağlık kocaman öperim seni :34::16::15::46::46:

rica ederim nedemek canim benim. isterim ki herkes bu spordan haberdar olsun günlerini ve degerli vakitlerini bos islerle bos sporlarla gecireceklerine sonucu kesin olan bu sporu yapsinlar. spor bile demek istemiyorum
rahatlama yenilenme canlanma egzersizleri :21::21::21::21::21:

İnşallah işe yararda hem callana hem sizlere bol bol dua ederim canım.7 gün oldu ve psikolojik mi bilmiyorum ama göbeğim toparlanmış geliyor gözüme ölçü alıcam hafta sonu ve devam etmeyede karar verdim sayenizde alışınca daha hızlı yaparım sürede azalır inşallah.Buraya yazılanlar motive ediyor insanı teşekkürler:16:

devam devam devam birakmak pes etmek yok .
ben hic ölcü almadim. almamda. cünkü bir süre sonra en az 10 gün sonra sonuclari gözleriyle görüyo insan.
bende gözümle gördüm. ama sen yinede ölc kendini bil canim.

ben diyet yaparken de tartilmam ki zaten gözüm ölcüdür. anlarim kendi vüdumu yani. tartiya filan ihtiyacim yoktur :46::46::46:

cardio ile evolution i indirdim.

cardio hakkaten cardio mus yani :4: prog in yarisinda evolution hareketleri giriyo. arada bir iki farkli hareket var. kalanlar evolution in ayni.

yarindan iibaren basliycam allah yardimcim olsun. önümde iki ay var. belkim resim paylasirim sizlen :) :16::16::16::16:

slm kızlar nasıl gıdıyo callan bılenler bıl 1 ay yapıp salladım malesef ben callanı ama pazaertesi ıtıbarıyle tekrar azmedıp kendımı gaza getırıp baslıcam ınsallah :)

Back