- 18 Nisan 2012
- 1.313
- 670
- 358
Yeniden hoşgeldin nurtencim bu kez getirirsin sonunu eminim sen ki günde 2 defa callan yapacak azimde bir callan kızısın
Canım abur cuburun da sağlıklı olanlarını tercih et bari ki sporun boşa gitmesin yelsercim
Olsun düzensiz de olsa gel sen topiğimize
Evt canım deneyen bikaç kişi oldu bende denemiştim hangi konuda sorun varsa sor yanıtlıyayım.
Bu kadar çabuk incelemen pek beklenebilir bi durum değil umarım şok diyet yapıp sağlığına zarar vermiyorsundur.tartının pilini taktıktan sonra alacağın sonucunda bizimle paylaş canım
Bu arada evet nurtene katılıyorum bu kadar su zararlı.herşeyin dozu önemlidir.hatta şöyle bir söz var paracelsus'a ait.
hersey zehirdir ve hicbirsey zehirsiz degildir. yalniz dozunda alinan seyler, zehir olmaktan cikar.
Sağlıklı abur cubur fena fikir değil, ama bu illetten tam anlamıyla kurtulduğuma inanana kadar bu atıştırmalar olacak kendimi sıkmamaya çalışıyorum 16.call yaptım süper ile başlayıp normal ile bitirdim yine sonuna kadar bir türlü yapamıyorum :) ama kendimi iyi hissediyorum. Call yapmayı gerçekten seviyorum ne mutlu bana :)))