- 7 Aralık 2012
- 885
- 81
- 123
Yeniden hoşgeldin nurtencim bu kez getirirsin sonunu eminim sen ki günde 2 defa callan yapacak azimde bir callan kızısınııı şey ben tekrar başladım ve bugün 4. günüm.
Bu kez sonunu getirebilecek miyim hep beraber görücez.
Şimdi topiği biraz incelemeye alayım. :)) Uzun zamandır girmiyorum.
Canım abur cuburun da sağlıklı olanlarını tercih et bari ki sporun boşa gitmesin yelsercimDün 13.yaptım bugün 14.için güç toplamaya çalışıyorum, iki gündür sigara krizim var içmemek için abur cubur yiyorummm canım sıkılınca hemen sigara aklıma geliyor neyseee.......call devammmmm.....
Olsun düzensiz de olsa gel sen topiğimizekeske bunu onceden bilseydim daha bugun videoyu tamamladım internet de yoktu
tabi ki paylasırım ama malesef biraz düzensiz olacak ne yapalım hic yoktan iyidir
Evt canım deneyen bikaç kişi oldu bende denemiştim hangi konuda sorun varsa sor yanıtlıyayım.Cardioyu deneyen oldu mu? :44:
Bu kadar çabuk incelemen pek beklenebilir bi durum değil umarım şok diyet yapıp sağlığına zarar vermiyorsundur.tartının pilini taktıktan sonra alacağın sonucunda bizimle paylaş canımBugün Callen'da 3. günüm olacak inşaallah az sonra yapacağım. 5 gündür diyetteyim, günde 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum ve 15-20 dakika da bölgesel aerobik(basen ve kalça). Akşam 4ten sonra ağzıma tek lokma sürmüyorum. Baskül'ün pili bittiği için tartılamadım 3 gündür hiç. Ama ölçülerimdeki değişim inanılmaz oldu!
göğsümde sorun yoktu zaten 89'du ama belim 74'den 69'a, kalçam 105'den 99'a bacağım da 57'den 52'ye düşmüş
bir gariplik var ama çözemedim normal mi bu kadarı bilmiyorum ama çooook mutluyum. Yarın da basküle pil alıcam 68.5 kg ile başlamıştım kaç oldum diye
Bu arada evet nurtene katılıyorum bu kadar su zararlı.herşeyin dozu önemlidir.hatta şöyle bir söz var paracelsus'a ait.Hıı anladım. :) Yalnız 6.5 litre fazla değil mi? farkındayım çok soru sordum. Günde en fazla 4 veya 4.5 olmalıdır. Fazlası da zarar. Aman diyeyim!
hersey zehirdir ve hicbirsey zehirsiz degildir. yalniz dozunda alinan seyler, zehir olmaktan cikar.
Son düzenleme: