• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

ııı şey ben tekrar başladım ve bugün 4. günüm. :1::1:

Bu kez sonunu getirebilecek miyim hep beraber görücez. :1:

Şimdi topiği biraz incelemeye alayım. :)) Uzun zamandır girmiyorum.
Yeniden hoşgeldin nurtencim :34: bu kez getirirsin sonunu eminim sen ki günde 2 defa callan yapacak azimde bir callan kızısın :34:

Dün 13.yaptım bugün 14.için güç toplamaya çalışıyorum, iki gündür sigara krizim var içmemek için abur cubur yiyorummm canım sıkılınca hemen sigara aklıma geliyor neyseee.......call devammmmm.....
Canım abur cuburun da sağlıklı olanlarını tercih et bari ki sporun boşa gitmesin yelsercim :34:

keske bunu onceden bilseydim:9: daha bugun videoyu tamamladım internet de yoktu:5:

tabi ki paylasırım ama malesef biraz düzensiz olacak ne yapalım hic yoktan iyidir:1:
Olsun düzensiz de olsa gel sen topiğimize :34:

Cardioyu deneyen oldu mu? :44:
Evt canım deneyen bikaç kişi oldu bende denemiştim :34: hangi konuda sorun varsa sor yanıtlıyayım.

Bugün Callen'da 3. günüm olacak inşaallah az sonra yapacağım. 5 gündür diyetteyim, günde 1 saat kadar tempolu yürüyüş yapıyorum ve 15-20 dakika da bölgesel aerobik(basen ve kalça). Akşam 4ten sonra ağzıma tek lokma sürmüyorum. Baskül'ün pili bittiği için tartılamadım 3 gündür hiç. Ama ölçülerimdeki değişim inanılmaz oldu! :21::21:
göğsümde sorun yoktu zaten 89'du ama belim 74'den 69'a, kalçam 105'den 99'a bacağım da 57'den 52'ye düşmüş :30:
bir gariplik var ama çözemedim normal mi bu kadarı bilmiyorum ama çooook mutluyum. Yarın da basküle pil alıcam 68.5 kg ile başlamıştım kaç oldum diye :8::8:
Bu kadar çabuk incelemen pek beklenebilir bi durum değil umarım şok diyet yapıp sağlığına zarar vermiyorsundur.tartının pilini taktıktan sonra alacağın sonucunda bizimle paylaş canım :34:

Hıı anladım. :) Yalnız 6.5 litre fazla değil mi? farkındayım çok soru sordum. :1::1::1: Günde en fazla 4 veya 4.5 olmalıdır. Fazlası da zarar. Aman diyeyim!
Bu arada evet nurtene katılıyorum bu kadar su zararlı.herşeyin dozu önemlidir.hatta şöyle bir söz var paracelsus'a ait.
hersey zehirdir ve hicbirsey zehirsiz degildir. yalniz dozunda alinan seyler, zehir olmaktan cikar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, 6 gün yapıp 1 gün dinlenmeden sonra tekrar başlayamadım bir türlü. 2 hafta falan geçti ne yazık ki :( böyle başlayıp bırakanlarda sonradan bel ağrısı oldu mu? 3 4 saat gezmeden sonra bel kısmım, omuriliğim çok ağrıdı. Acaba esniyordum bırakınca mı ağrım oldu yoksa bel problemim var da ben mi bilmiyorum? Fikri ya da bilgisi olan var mı? Bir de selülitler için masaj yapacağım kendimce. Fırça ve yağlarla. Callanetics öncesi mi sonrası mı yapmalıyım masajı yoksa 4-5 saat sonra falan mı yapmalıyım? Bir de bu egzersizleri yaparken simitlerin olduğu yerler toparlandı ama belimde bir incelme olmadı. O yüzden kıvrımlı olan bel bölgem daha düz durdu. Önce fazlalıklar gidiyor incelme daha sonra mı oluyor? Çok mu çabuk sonuç bekliyorum :)

Son düzenleme:
Hıı anladım. :) Yalnız 6.5 litre fazla değil mi? farkındayım çok soru sordum. :1::1::1: Günde en fazla 4 veya 4.5 olmalıdır. Fazlası da zarar. Aman diyeyim!

Bu arada evet nurtene katılıyorum bu kadar su zararlı.herşeyin dozu önemlidir.hatta şöyle bir söz var paracelsus'a ait.
hersey zehirdir ve hicbirsey zehirsiz degildir. yalniz dozunda alinan seyler, zehir olmaktan cikar.

şimdi tartıldım kilom 67.6 yani 900 gram vermişim 5 günde bence gayet normal bir kilo veriş önceden şok diyetler yapıp 5 günde 3 kilo verdiğimi biliyorum sonra da almıştım hemen o kiloları tabi :50:
su olayına gelirsek kronik anemi hastasıyım bu yüzden her ay kan değerlerim ölçülüyor ve doktorum kanımdaki su oranının çok fazla olduğunu bu yüzden suyu çok içmem gerektiğini söyledi. zaten susamadığım halde su içmiyorum, az su içtiğim an vücudum halsizleşiyor başım ağrıyor vesaire. :43:
ve bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre de fazla su içmenin tek yan etkisi "mutluluk"muş :8:

kızlar bu hafta çok salladım callını ya :( sag bacagımın diz kısmının arkası cok fena agrıyor yapamadım dogru düzgun hiç bu hafta ona ragmen halada agrıyor ama gecmıyor ne yapıcam daha fazla sallmadan tekrar düzene gırmesı lazım yıne faydasını gormeye baslamısken tamda bu hafta sallandı hep gün içinde calısırkende rahatsız ediyor bır an once gecmesı ıcın ne yapabılırım

şimdi tartıldım kilom 67.6 yani 900 gram vermişim 5 günde bence gayet normal bir kilo veriş önceden şok diyetler yapıp 5 günde 3 kilo verdiğimi biliyorum sonra da almıştım hemen o kiloları tabi :50:
su olayına gelirsek kronik anemi hastasıyım bu yüzden her ay kan değerlerim ölçülüyor ve doktorum kanımdaki su oranının çok fazla olduğunu bu yüzden suyu çok içmem gerektiğini söyledi. zaten susamadığım halde su içmiyorum, az su içtiğim an vücudum halsizleşiyor başım ağrıyor vesaire. :43:
ve bilim adamlarının yaptığı araştırmaya göre de fazla su içmenin tek yan etkisi "mutluluk"muş :8:
Kilon nedir canım?belki kilon azsa 900gr vücuduna oranla çok bir kayıp olabilir tabiki.bu arada kanda su oran çok diye bir tabiri ilk kez duyuyorum bunu özel doktoruma danışacağım.gerçi zaten kanın %90ı sudur sende daha mı fazla bilemedim.vücudun kaldırıyorsa iç tabiki her bünye farklıdır ve farklı miktarlarda suya ihtiyacımız vardır.ama fazla suyun tek zararı mutluluk değildir ona eminim.başta böbreklere olmak üzere tüm vücuda verdiği çok ciddi zararlarının yanı sıra zehirlenmeye yol açtığı defalarca doktorlar tarafından açıklandı.sağlığıno tehlikeye atmamak için doktoruna tükettiğin su miktarını bildirmeni tavsiye ediyorum.

kızlar bu hafta çok salladım callını ya :( sag bacagımın diz kısmının arkası cok fena agrıyor yapamadım dogru düzgun hiç bu hafta ona ragmen halada agrıyor ama gecmıyor ne yapıcam daha fazla sallmadan tekrar düzene gırmesı lazım yıne faydasını gormeye baslamısken tamda bu hafta sallandı hep gün içinde calısırkende rahatsız ediyor bır an once gecmesı ıcın ne yapabılırım
Canım ağrı neden kaynaklanıyor?

Kilon nedir canım?belki kilon azsa 900gr vücuduna oranla çok bir kayıp olabilir tabiki.bu arada kanda su oran çok diye bir tabiri ilk kez duyuyorum bunu özel doktoruma danışacağım.gerçi zaten kanın %90ı sudur sende daha mı fazla bilemedim.vücudun kaldırıyorsa iç tabiki her bünye farklıdır ve farklı miktarlarda suya ihtiyacımız vardır.ama fazla suyun tek zararı mutluluk değildir ona eminim.başta böbreklere olmak üzere tüm vücuda verdiği çok ciddi zararlarının yanı sıra zehirlenmeye yol açtığı defalarca doktorlar tarafından açıklandı.sağlığıno tehlikeye atmamak için doktoruna tükettiğin su miktarını bildirmeni tavsiye ediyorum.

canım kilom 67.6 şu an

Canım ağrı neden kaynaklanıyor?

bilmemıyorum ki esnemelerde zorlamış olabılırım dıye dusunuyorum ama :(

Tabiki yine başlayıp bıraktım.. Şimdi cardio ve evolution videosunu indiriyorum. Vücudu şaşırtmak adına bu ikisini yapacağım inşallah düzenli bir şekilde.

canım kilom 67.6 şu an
O zaman 900 gr çok değil.sanırım ölçü aldığında şartlar farklı olmalı.mesela birinde aç birinde tok olabilirsin yada belki ölçüm yaptığın zaman dilimleri falan farklıdır.sen şöyle yap canım hep aynı saatte ve aynı şartlarda ölçü al yada en kolayı fotonu çek bende öyle yapmıştım :34:

Tabiki yine başlayıp bıraktım.. Şimdi cardio ve evolution videosunu indiriyorum. Vücudu şaşırtmak adına bu ikisini yapacağım inşallah düzenli bir şekilde.
İnşallah canım bu şekilde kilo verimini de sağlamış olursun hem :34: kolay gelsin dizzy'cim

O zaman 900 gr çok değil.sanırım ölçü aldığında şartlar farklı olmalı.mesela birinde aç birinde tok olabilirsin yada belki ölçüm yaptığın zaman dilimleri falan farklıdır.sen şöyle yap canım hep aynı saatte ve aynı şartlarda ölçü al yada en kolayı fotonu çek bende öyle yapmıştım :34:

her sabah kalktığımda ölçüyorum canım. farkındayım inanamıyorsun bence de inanılmaz ama gerçek :1:

her sabah kalktığımda ölçüyorum canım. farkındayım inanamıyorsun bence de inanılmaz ama gerçek :1:

Daha çok merak ettim bak şimdi 😉 işe yarasın da 🌺callanetics daha önce hiç spor yapmamış olanlarda daha çabuk etki gösteriyor bi de.kolay gelsin öpüyorum 💋💋💋

Daha çok merak ettim bak şimdi  işe yarasın da callanetics daha önce hiç spor yapmamış olanlarda daha çabuk etki gösteriyor bi de.kolay gelsin öpüyorum 

çok teşekkürler :16:

Geçmiş olsun canım biberiye yağı çok iyi geliyo böyle zedelenme ve ağrılara.birz pamukla sürüp masaj yap istersen canım

çok tesekkurederım hemen denıcem kaç gündür yapamadım hıç callan keyfım kaçtı hep oyuzden :( inşallah bıberye yagı işe yararda en azından pazartesi tekrar baslıyayım

İnşallah canım bu şekilde kilo verimini de sağlamış olursun hem :34: kolay gelsin dizzy'cim

İnşallah kilo da verebilirim, ben de öyle düşünerek başlayayım dedim. Dün indirdim hepsini, bugün başlayacağım. Hatta 1 saat sonra falan yaparım. :) Teşekkür ederim, inşallah kolay gelir. :9:

Cardio'yu denedim biraz ama azıcık zorlandım. O yüzden yavaş yavaş ilerlemek lazım diye düşündüm. Tekrar 10/10'a geri döndüm. :)

Bugün itibariyle başladım ve buraya rapor vermezsem yarıda bırakacağım yine. O yüzden 1/21 diyor ve hepinize güzel günler diliyorum. :)

Bir de ben son 2 pelvis hareketinde çok zorlanıyorum ya. Onları yapmıyorum o yüzden. (topuklarımızın üzerine oturup yaptığımız hareketler) Onun dışında, 1 kez yapıp 3 gün ara vermiş olmama rağmen bugün karın hareketlerini sonuna kadar yapabildim. Öncesinde sık sık ara vermiştim. :)

Son düzenleme:
Evt canım deneyen bikaç kişi oldu bende denemiştim :34: hangi konuda sorun varsa sor yanıtlıyayım.

Şimdi ben videoyu izlemediğimden bi kaç sorum olacak lotus... :)

Klasik callan yada süperle arasındaki fark nedir? Daha mı yorucu acaba? :26: ve cardionun ne kadarı kaslara yönelik? Ben cardioda çabuk pes ediyorum. Enerji falan kalmıyor. :/ O şekildeyse ben hiç bulaşmadan klasik ile devam edeyim sonrasında süpere geçerim.

Şimdiden teşekkürler... :)

Cardio'yu denedim biraz ama azıcık zorlandım. O yüzden yavaş yavaş ilerlemek lazım diye düşündüm. Tekrar 10/10'a geri döndüm. :)

Bugün itibariyle başladım ve buraya rapor vermezsem yarıda bırakacağım yine. O yüzden 1/21 diyor ve hepinize güzel günler diliyorum. :)

Bir de ben son 2 pelvis hareketinde çok zorlanıyorum ya. Onları yapmıyorum o yüzden. (topuklarımızın üzerine oturup yaptığımız hareketler) Onun dışında, 1 kez yapıp 3 gün ara vermiş olmama rağmen bugün karın hareketlerini sonuna kadar yapabildim. Öncesinde sık sık ara vermiştim. :)

Hadi yaa...:44: Ben de mi klasik ile devam etsem?:44:

Bu arada ilginçtir. Şu zamana kadar sayısız callana başlayıp bırakmışımdır. Hepsinde kalça ve pelvis hareketlerinden zorlanmışımdır. Bu sefer sorunsuz sonuna kadar yapabiliyorum. :))

Ha birde ben tekrar 6 gün 1er saatlik callan yapıp 2. haftada günde 2 callana çıkaracağım. Hedef 30 saat... Hadi bakalım. :31:

Hadi yaa...:44: Ben de mi klasik ile devam etsem?:44:

Bu arada ilginçtir. Şu zamana kadar sayısız callana başlayıp bırakmışımdır. Hepsinde kalça ve pelvis hareketlerinden zorlanmışımdır. Bu sefer sorunsuz sonuna kadar yapabiliyorum. :))

Ha birde ben tekrar 6 gün 1er saatlik callan yapıp 2. haftada günde 2 callana çıkaracağım. Hedef 30 saat... Hadi bakalım. :31:

Ben de klasiğe alıştıktan sonra süpere geçmeyi planlıyorum. :) İncelmeler yavaşlasa bile süpere geçildiğinde hızlanıyormuş çünkü tekrar. Yeterki pes etmeyip şu klasiği yapayım. :) 1-2 haftaya düzenli olarak koşuya başlayacağım zaten..

Şimdi de duşumu aldım, sütümü içtim, meyvemi yedim oturuyorum güzel güzel. :)

Bende bismillah deyip bugün başlıyacağım aslında kaçgündür başlıycamda tembelleniyorum ama yok burayla kendimi mecbur hissedeceğim umarım :) hepimize kolay elsin arkadaşlar yapınca yazarım :16::16:

Back