Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 saat üst üste yapamamamıştım işe başladığımdan dolayı...
Ehehe! işi bıraktığıma göre pazartesi yine başlayabilirim.
Ne zaman hareketleri yaparken hiç zorlanma hisetmediğini kolaylıkla yapabildiğini görürsen o zamana süper vakti gelmiş demektirkızlar merhaba
bugün callanetics'de 10. seansım olacak (1 gün ara verdim) hareketleri tamamen yapabilmeye başladım vücudumda da etkisini görüyorum. ben 10 hours 10 years younger olanı yapıyorum sizce ne zaman super callanetics'e geçmeliyim?
ya kimse yardım etmicek mi arıyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum bu linkleri olanlarda ücretli nasıl yapıcam üfffffffff ilk sayfadalardakiler de açılmyo
lotus cum ellerine saglik oncelikle.
gecen seneki callanetics konusunda bende vardim. ve dukan diyetimi call ile birlestirince mükemmle sonuc almistim.
o sirada hamile kaldim bebegimi kucagima aldim Allahin izniyle ama ipin ucu coktan kacmisti.
simdi diyetime devam ediyorum ancak call da yapmak istiyorum. videolar bende vardi. ancak bilgisayarrim bozulunca hepsi gitti. esime yaptiramadim bir turlu :)
ilk sayfadaki link ine tikladigimda cardio part 1 icin deposit file sitesi aciliyo ancak continue dedigimde bir turlu yuklemiyor. sorun ne olabilir acaba. esime söylesem kesin virus kaptircaksin yükleme der
yardimini rica ediyorum
hoşgeldin yeniden aramıza Rabbim bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah yarın linkleri kontrol edip bildiricem sözcanim birde am pm call linklerinden prt 2 de hata veriyor. link kirik diyor. ( bakabilirmisin
5-6 gün sonra su gibi akıp geçicek emin ol4. günü yapcm bugün ama dün sanki biraz daha kolay geldi hareketler ve çabucak bitti. İlk gün neydi aman Allah'm 1 saat 1 ömür gibiydi.
Tatlım ücretli değil ilk sayfayı dikkatlice oku indirme işlemi ile ilgili basamakları okursan çözersinya kimse yardım etmicek mi arıyorum arıyorum arıyorum bulamıyorum bu linkleri olanlarda ücretli nasıl yapıcam üfffffffff ilk sayfadalardakiler de açılmyo
Merhaba redl, ilk sayfayı bilmiyorum ama torrentten indirebilirsin. Callanetics yazınca en üstte çıkıyor zaten. :)
Yine de bulamazsan özelden linkini bulup atabilirim.
Şehir dışındayım canım pzt döner dönmez yükliycemlotus cum hala bekliyorum.
ama am pm in 2. parti denedim hala calismyior
Merhaba redl, ilk sayfayı bilmiyorum ama torrentten indirebilirsin. Callanetics yazınca en üstte çıkıyor zaten. :)
Yine de bulamazsan özelden linkini bulup atabilirim.