Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

Sağlıklı abur cubur fena fikir değil, ama bu illetten tam anlamıyla kurtulduğuma inanana kadar bu atıştırmalar olacak kendimi sıkmamaya çalışıyorum 16.call yaptım süper ile başlayıp normal ile bitirdim yine sonuna kadar bir türlü yapamıyorum :) ama kendimi iyi hissediyorum. Call yapmayı gerçekten seviyorum ne mutlu bana :)))

Kızlar sitemin içersinde bulunan fitness salonuna bugün ilk defa gittim. Dizlerimde kıkırdak yumuşaması oldugundan hiçbir aleti kullanamadıgımı farkettm. 45 dakika koşu bandında tempolu yürüdüm.. hiç de keyifli değil. Sevmiyorum şu fitnessı. Hemen eve gelip terim sogumadan da callan yaptım. Callan teyzem var iyiki. :))

çok tesekkurederım hemen denıcem kaç gündür yapamadım hıç callan keyfım kaçtı hep oyuzden inşallah bıberye yagı işe yararda en azından pazartesi tekrar baslıyayım
Bacağın ne durumda hlymmm?

Canım kardiyonun hangi kısmında zorlandın?

Canım super kesinlikle klasikten daha kapsamlı ve daha fazla kası çalıştırıyor ama vücudun callanetics hareketine önceden alışmış olması şart.
Kardiyoya gelince ilk yarım saatini yorup nefes nefese bırakan bir kardiyo spor değil çok rahat bir kardiyo egzersizi.sonraki kısmı da evolution callan ve klasik callana benziyor

Pelvis hareketlerinde zorlanman henüz kalça ve bacak kaslarının tam anlamıyla harekete alışamadığını gösterir.bıkıp bırakma sakın.her yaptığında bir öncekine nazaran daha kolay yapıcaksın emin ol

Bende bismillah deyip bugün başlıyacağım aslında kaçgündür başlıycamda tembelleniyorum ama yok burayla kendimi mecbur hissedeceğim umarım :) hepimize kolay elsin arkadaşlar yapınca yazarım
Evet aramıza hoşgeldin canım! Ve sorayım hemen başladınmı ve nasıl geçti?

21de şartlandırma kendini öyle bi kural yok biliyosun.şartlanınca istikrarlı olmak zorlaşabilir gerekirse 2 günde 1 yap yada en azından koruma ile devam et ki sen hepimizden çok çok deneyimli ve azimli bi callancısın

Aynen katılıyorum iyiki varmış ve iyiki bu egzersizi bulmuş

Son düzenleme:
Canım kardiyonun hangi kısmında zorlandın?

Ya sigara kullandığımdan ya da spora tam alışamadığımdan, nefes nefese kaldım daha ısınma bölümünde. Öyle olunca benim boğazımda sanki soğuk bir şey varmış gibi bir his oluşuyor. :) O yüzden klasiğe geri döndüm. Biraz böyle devam edeceğim, birazdan 2.yi yapacağım hatta. Sonra süpere geçmek istiyorum alışınca. :)

Pelvis kepçesi falan çok zorluyor ama bakalım, alışacağım inşallah.

slm hoşbuldum canım dün beklenmedik misafirim gelince yapamadım :) ama benim 4 gün yapmışlığım var daha önceden bıraktım tembellendim falan derken şimdi tekrar yapacağım inşallah :) teşekkürler ilgin içinn

Merhaba kızlar ben bu hareketleri bulamadım netten video bulamadım bana link atarmısınız özelden.Biraz göbek var bende az da popo kalksa fena olmaz

ilkini yarım yamalak yaptım vatana millete hayırlı uğurlu olsun zor ama daha kolaylaşacak inşallah ii geceler kısslarr
Tebrik ederim kızlar başta zor gelen herşey 3-5 güne çok kolay gelicek emin olun

Merhaba kızlar ben bu hareketleri bulamadım netten video bulamadım bana link atarmısınız özelden.Biraz göbek var bende az da popo kalksa fena olmaz
İlk sayfayı ziyaret etmişmiydin?video linkleri orada mevcut

Son düzenleme:
Tebrik ederim kızlar başta zor gelen herşey 3-5 güne çok kolay gelicek emin olun

İlk sayfayı ziyaret etmişmiydin?video linkleri orada mevcut

Umarım canım :) Önceki girişimlerimde 3 gün bile dayanamamıştım, bu akşam 3/21i yapacağım bakalım. :)

canım yaa kaç kez indirdim baktım ama acamıyorum indirdiklerimi nasıl olacak:105:
İlk sayfada indirme ile ilgili tüm detaylar yazıyo canım.
indirdiğin dosyalardan herhangi birinin üzerine 2 kez tıkla winrar yada winzip programlarından biri ile aç.dosyaları bu şekilde çıkarabilirsin bi dene bakalım olmazsa yaz yardımcı olurum yine

bacagım iyi durumda cok şukur ama grıp oldum bu sefer kaç gundur forumada gıremedım ilaçlarla toparladım bıraz cok şükür iyi gibiyim bıde öksürügümü kesebilsem bugun ha gayret dıyıp başlamayı dususnuyorum tekrar inşallah o enerjıyı bulabılırım kendımde

Callancı arkadaşlarım merhaba :)

Ben buraya linkler ile ilgili yazmıştım ama devamlı yazmamıştım. Durum raporu vereyim :) İki kez türkçe dublajlıyı yaptım ama maalesef ara verdim bugün tekrar başlıycam. Merak ettim şu pelvis hareketleri nereleri çalıştırıyor, çok zorlanıyorum, atlasam mı ne etsem :)

Son düzenleme:
kızlar merhaba

bugün callanetics'de 10. seansım olacak (1 gün ara verdim) hareketleri tamamen yapabilmeye başladım vücudumda da etkisini görüyorum. ben 10 hours 10 years younger olanı yapıyorum sizce ne zaman super callanetics'e geçmeliyim?

Canım sigara içtiğim dönemde ben süper hiç yapamıyordum ,ama şimdi özellikle son birkaçgündür dinlene dinlene süper yapmaya başladım.. Sigara süper geçme süresini uzatıyormuş bunu şimdi daha iyi anladım... Kolay gelsin

Bütün hareketleri videoda gösterildiği şekilde yapabiliyorsan. ( çünkü oradaki egzersizleri yaparken sayaçtaki hızda yapmak bence önemli mesela ablam daha hızlı yapıyor ben sayaça uyuyorum incelme olarak ablamdan daha çok fark ettiğimi gördük.) 21.call hemen ardından bence süpere geçebilirsin... Çünkü eğer zorlamıyorsa çok faydası olacağını düşünmüyorum.... Ben uzun zamandır yapıyordum son zamanlarda ara ara yapsamda süpere geçmem çok uzun sürdü... Ancak bir kaç gündür tam yapabiliyorum . Kolay gelsin...

çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…